Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 38 отговора

Велико Търново/Бургас

Мнения: 1 154
Я сега кажете какаво готвите в найлоновите пликове,аз за сега само пека пиленце сас масло и подправки,а вие Thinking?
Цитирай

Балчик

Мнения: 7 068
Аз пека и риба там,освен пиле,а също и картофи съм пекла.
Цитирай

Сливен

Мнения: 2 000
Правила съм месо със зеленчуци, риба със зеленчуци, а и само зеленчуци съм готвила.
Цитирай

Шумен

Мнения: 1 326
Аз правих пиле в пликовете само докато открия колко вкусно и сочно става свинското, печено в такъв плик  Mr. Green То пилето всякак става крехко, пък и бързичко се пече, обаче свинското ми беше мъка - то маринати, киснене, поливане, шпиковане... #Crazy Обаче в торбичка става супер - ръсиш си подправките, затваряш плика и нямаш грижи. Щерката откак го опита все такова иска. А знаете децата какви антифенове са на месото  Mr. Green
Цитирай
Правил съм боб със зеленчуци в плик става много вкусно! Предварително го посварявам малко с подправките, после го смесвам със зеленчуците и го слагам в плика. Поставям плика в малка тавичка, така че съдържанието му да се разтеле по дъното равномерно а затвора на плика да остане отгоре и встрани. Надупчвам плика с игла, както е по указанията и слагам на умерена фурна за повечко време.
Въобще употребата на пликовете за мен е почти равностойна на употребата на фолиото за задушаване - почти всичко може да се готви и така - въпрос на материали Smile
Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
Всичко съм правила вътре и става вкусно , особено агнешкото ... м-м-м  bowuu като масло е .
Цитирай

на върха

Мнения: 6 462
Правила съм картофки, свинско, заешко и микс от зеленчу;и:) Доволна съм от абсолютно всички варианти:)
Цитирай

Варна

Мнения: 1 656
Предимно свинско защото става по-бързо!Овкусени пържолки с гъбки;пилешко с картофки
Цитирай

ул. "Свобода"

Мнения: 1 409
След като тъй добре ги похвалихте, светнете ме какви купувате точно!
Цитирай

пак на Рив Гош

Мнения: 1 420
Момичета - МНОOOOOГО ТЪП въпрос, ама какви са тези найлонови пликове?  newsm78 и стават ли за печка или само за микровулнова фурна?
Цитирай

София

Мнения: 3 537
Ами аз пликове за печене си купувам от магазина за 1 лв,8 плика за левче.Пека само във фурната,незнам дали стават за микровълновата,?!?не съм пробвала,мислех си,че за нея си има специални пликове за печене.Иначе въ тях съм правила риба,пиле с кахтофи,свинско с картофи,само картофи съм пекла,със гъби също....
Обаче на тези пликове съм има намерила напоследък и друго мързеливо приложение Mr. GreenРазрязвам две от страните на един плик за да стане голям и постилам в тавата,после си пека каквото си искам и не ми се налага да търкам и мия толкова тавата когато загори.Страшно удобно е за баница,мусака,ястия с домати,за пиците особено е супер,че аз им слагам доста дом .сок и ми загаря па тавата отстрани.....абе за всичко което трябва да търкам тавата след това като луда.А така само с хладка вода и малко веро и готово Mr. Green
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 864
И аз от левчетата си купувам пликове. Вътре съм готвила картофи, пилешко, задушени зеленчуци.
Може и да стават за микровълнова, ама на моите връзчиците са с метал вътре, така че, едва ли. Иначе преди съм взимала други, с пластмасови връзки - те вече стават за там.
Цитирай

Велико Търново/Бургас

Мнения: 1 154
А рецепти няма ли да пуснете  Crossing Arms аз снощи направих пуешко с картофки и стана страхотно,но налях малко вода а вие слагате ли?
И специална молба към Гатото за бобеца рецептата да пусне  Praynig
Цитирай

Варна

Мнения: 590
Не съм правила свинско, по - бързо ли става в пликове за печене?
Как точно се прави? В марината държи ли се предварително?
Цитирай

на ОколовръсТното в ПАЛАТка

Мнения: 4 176
Момичета - МНОOOOOГО ТЪП въпрос, ама какви са тези найлонови пликове?  newsm78 и стават ли за печка или само за микровулнова фурна?
Еми пликове за печене. Има едно пиле нарисувано на картинката в плик( поне тези дето аз купувам). Различни размери са. За печене във фурна се ползват.
АЗ лично не съм доволна, но това е друга тема #Crazy аз рядко съм доволна по принцип. Като се изпече, като го отворя, все изтича сос. Половината неща се лепят за стените на плика. Абе определено не ми допада. АЗ съм фен на тенджерата под налягане за свинското и на тава с фолио отгоре.
Тия пликове голяма мацаница ми се струват и като го извадиш от фурната изглеждат адски грозно.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 38 отговора