Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 18 септ. 2004, 20:50 ч.
  • Преглеждания  680  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 1 909
Донесох ми броколи, лоито да замразя. Щях да ги бутна така във фризера, но ми казаха, че трябвало да ги бланширам първо. Вярно ли е?

Имаше подобна тема и някой беше пуснал линк към "Всичко за  замръзяването" (или нещо такова), но не мога да я намеря. Ако някой се сеща за темата или за линка, ще съм много благодарна.

Реклама
# 1
  • БГ - София
  • Мнения: 7 803
Аз замразявам без да бланширам. А това открих.

http://kulinar.gbg.bg/article.php?ar=4

Дано съм била полезна  Grinning

# 2
  • София
  • Мнения: 1 909
Ellypr,

Много мерси. Точно за този линк говорех. Ама като не го записах навреме...

Добре, че тука камбаните бият по два, по три, че и по повече пъти. Заради глухите, де.

# 3
  • Видин
  • Мнения: 5 406
Raya,сигурно си свършила работа вече,но да ти кажа,че броколите задължително се бланшират преди да се замразят около 3-4 минути.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт