Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 1 905
Донесох ми броколи, лоито да замразя. Щях да ги бутна така във фризера, но ми казаха, че трябвало да ги бланширам първо. Вярно ли е?

Имаше подобна тема и някой беше пуснал линк към "Всичко за  замръзяването" (или нещо такова), но не мога да я намеря. Ако някой се сеща за темата или за линка, ще съм много благодарна.
Цитирай

БГ - София

Мнения: 7 796
Аз замразявам без да бланширам. А това открих.

http://kulinar.gbg.bg/article.php?ar=4

Дано съм била полезна  Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 1 905
Ellypr,

Много мерси. Точно за този линк говорех. Ама като не го записах навреме...

Добре, че тука камбаните бият по два, по три, че и по повече пъти. Заради глухите, де.
Цитирай

Видин

Мнения: 5 152
Raya,сигурно си свършила работа вече,но да ти кажа,че броколите задължително се бланшират преди да се замразят около 3-4 минути.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.