тези дни тук так прочетох, че можело да се отслабва с прочутите Шуслерови соли, по-точно с комбинация с 2 или 3. Пробвала ли е някоя от вас? Моля споделете опит, рецепти, комбинация и всичко, което сметнете за важно. Благодаря ви!
lioni_82, ,я почни някой режим за отслабване,ако имаш повечко килца,остави тези "прочути Шуслерови соли" всичко се прави за пари,знаеш го. .В крайна сметка доволен остава производителя,а не потребителя.Ако наистина бяха помогнали на някой тези соли,то до сега много народ да беше отслабнал.
И аз така мислех като теб, че все някой да се е похвалил досега, ама викам чакай да попитам все пак аз така или иначе след празниците ще почна пак 90-дневната диета, щот от нея съм най-доволна, но исках да си помогна е нещичко за по-бързо действие, та попаднах на тези соли и ми стана интересно....
Аз пък смятам да пробвам. В комбинация с някакъв простичък режим. Запознавам се все още с тези соли, но смятам, че биха помогнали много в случай като моя, когато организма има нужда от прочистване като за начало .
Здравейте, дами! И аз днес разбрах за тези шуслерови соли. Та мисля да се пробвам с тях. То какво ли не съм опитвала, та и това ли да не пробвам. За резултатите ще пиша по-нататък. Разбрах че трябва да се пият 40 дни.
Здравейте:). Съвсем случайно разбрах и аз за тези соли, при разговор с една приятелка,която ми се похвали , че свалила 4кг за месец и половина(вярно не самного за толкова време, но пък не се е ограничавала с храната). Та мисля и аз да си ги взема пък да видим. Ще споделя като мине известно време. П.п забравих да пиша,че ги комбинира , но не запомних с какво:) ще потам и ще пиша:)
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.