Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 1 ян. 2006, 18:57 ч.

Пиле "Хавай"?

  • 1 886
  • 3
  •   1
Отговори
  • Пловдив
  • Мнения: 781
За много години и от мен   bouquet
А сега да си дойда на питанката-някой знае ли как се готви Пиле "Хавай"?.Знам, че съдържа пилешки гърди, сметана и ананас ама останалото newsm78

# 1
  • Мнения: 9 062
Ами вземат се пилешки гърдички, слагат се в малко марината от зехтин, къри и лимонов сок.
След 30 мин се изваждат, нареждат се в една тавичка и върху всяко парче месо се слага резен шунка, резен ананас, ръси се с мащерка и се слага тънко резенче кашкавалено сирене (Гауда, еметантал или др) и се слага да се запича във фурната, за окло 30-40 мин

# 2
  • Pierrefonds, CA
  • Мнения: 731

A може ли зехтина да го заменя с слънч.олио, че нещо не ми понася миризмата му   Confused  ? 

# 3
  • Пловдив
  • Мнения: 781
Ами сметана не се ли слага?Аз съм го яла в ресторант, има сос и месцето е на хапки.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт