Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 631
Много ще съм благодарна,ако някой ми обясни как се прави този вид глазура и по-конкретно ми трябва за ето тази рецепта:
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=58999.0
Благодаря предварително!
Цитирай

Варна

Мнения: 631
Не вярвам никоя от кулинарните майсторки тук да не знаят как се приготвя тази глазура.Моля ви,решила съм да правя такава торта за рожденният ден на Али. Хедра,къде си?  Tired
Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
Не вярвам никоя от кулинарните майсторки тук да не знаят как се приготвя тази глазура.Моля ви,решила съм да правя такава торта за рожденният ден на Али. Хедра,къде си?  Tired
Джени , най -добре пусни на Хедра ЛС .
Иначе по темата - ако е с пудра захар и прясно мляко ми идва на пръв поглед да ти кажа че е . В противен случай  - с нищичко не мога да ти помогна - съжалявам.
Цитирай

София

Мнения: 1 905
Не зман какво точно е това, но мисля, че става дума за една и съща глазура. Тази в тортата не е оцветена и се маже тънко отгоре, за да се слепят малките трохички - също както мажеш филия с масло. После слагаш по-дебел слой от оцветената глазура и тя се маже много по-лесно върху тази 'основа'.

Късмет с тортата.
Цитирай

Варна

Мнения: 631
Не зман какво точно е това, но мисля, че става дума за една и съща глазура. Тази в тортата не е оцветена и се маже тънко отгоре, за да се слепят малките трохички - също както мажеш филия с масло. После слагаш по-дебел слой от оцветената глазура и тя се маже много по-лесно върху тази 'основа'.
Късмет с тортата.

Ако е така,както казваш Рая изглежда доста лесно. В крайна сметка така ще го направя,ако Хедра не ми отговори на лични или тук.10х
Цитирай

София

Мнения: 1 905
Преведох си с речника и се оказа точно така, както предполагах:

crumb   -  троха
coating -  слой, замазка, облицовка

тоест - тънък слой за облицоване на трохите.

Хайде, прави и после да се погвалиш.
Цитирай

Варна

Мнения: 631
Преведох си с речника и се оказа точно така, както предполагах:

crumb   -  троха
coating -  слой, замазка, облицовка
тоест - тънък слой за облицоване на трохите.
Хайде, прави и после да се погвалиш.

Благодаря, това с превода и аз го направих,но не зная защо реших,че става въпрос за различна глазура.В крайна сметка Херда ми отговори на лични и е точно така,както предположи ти - глазуа е една и само с нея се работи.
Благодаря на всички  Hug, стискайте палци от торта-коте да не стане торта-маймунче. Няма да пропусна да се похваля със снимки,каквото и да е животното на финала.  Wink
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.