Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma1 Потребител и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 15 отговора
Здравейте мами! Родих секцио преди малко повече от месец.Тъкмо почти ми бяха спряли лохиите когато започна обилно течение на 30 ден от раждането.Течението е същото като при нормален цикъл, но доста по-обилно.Първите три дни отвисях в тоалетната да сменям превръзки през половин час,никога не ми се е случвало, дори преди преди почти не ползвах превръзки,защото тампоните ми бяха достатъчни.От два дни намаля и ми тече като в първия ден на цикъла, но няма особени изгледи да спира.Притеснява ме толкова обилно и продължително течение и то само месец след раждането.На някоя случвало ли и се е подобно нещо?Утре  съм на преглед но нямам търпение да чакам дотогава  Sad
Цитирай


Както си решила за твое успокоение отиди на лекар да погледнат матката Peace.Според мен си е нормално, на мен ми дойде първия цикъл точно около 28-30 ден от раждането, и точно тогава ходих на преглед и лекарят потвърди че е цикъл. А относно обилността, при мен се задържа обилен и по-продължителен така първите 3-4 цикъла и после нещата се нормализираха.
Цитирай


Благодаря за отговора !Дано е цикъл и дано спре скоро че ми омръзна все нещо да тече  Sad
Цитирай


И при мен след второто раждане (макар че аз съм раждала нормално) първият цикъл, който дойде на 10 месец, заради кърменето, беше много обилен. Същото се повтори още 3-4 пъти и вече на 5-6 цикъл нещата се нормализираха.
Цитирай


И моят цикъл дойде месец след секциото. В интерес на истината не мога да си спомня дали беше обилен или не. Но сега първите 2 дни имам силно кръвотечение, което на третия ден изведнъж рязко намалява.
Цитирай


При мен не беше толкова обилен, но от други майки знам, че след раждане на някои жени цикълът им става доста по-обилен, а на други (като мен) доста по-оскъден. Както са ти казали преди мен  - за всеки случай отиди да те видят.
Цитирай


Въпреки, че цикълът ми се възстанови чак година и четири месеца след раждането, първите няколко пъти беше страхотно болезнен и обилен. Но лека-полека се върна към предишната си форма.
Цитирай


И моят първи цикъл беше страшно обилен , но пък за сметка на това на 3-тия ден нямах нищо и все още не може да ми се нормализира  #Crazy
Цитирай


И моя първи цикъл дойде 3-4 дни след като спряха лохийте някъде 42-45 дни след секциото и беше оскъден мина на 3-тия ден. Дори не бях сигурна че е цикъл, но лекар след преглед ми го потвърди и точно след 28 дни дойде пак и на 5 мин бях за смяна на нощна превръзка  ooooh! По телефона лекарката ми каза витамин ц и калций (каза ми дозите), добре че ми повлияха те тогава, но ми продължи 10-тина дни. Първата година след раждането бях точна на 28 дни по 6-7 дни без болки цикъл. После дните на цикъла ми почнаха да варират 26-30 и стана на 5 дни (2-рия ден обилно и после намалява) и екстрата болка се върна  Tired
Цитирай


Благодаря момичета  Hug Докито каза,че е цикъл,но още не ми е спряло напълно и направо ме подлудява  #2gunfire Явно първите няколко пъти ще е така.Зареждам се с търпение и превръзки  Laughing
Цитирай


Тялото продължава да се "чисти" от хормоните и затова ти тече обилно , когато баланса в тялото се нормализира всичко ще се оправи
Цитирай


И мен ме тресат същите терзания. Второ раждане, още не бяха свършили лохиите (31-32 ден) и като текнах, та 4 дена реки. През 2 часа сменям превръзка. Обадих се на лекаря и каза, че е нормално, но може да взимам вит. С с калций и ако продължи повече от 10 дни да отида да ми сложат инжекция. Не стига, че през цялата бременност имах кървене, ами и сега няма спиране.
Цитирай


Дойде ми на 40тия ден след раждането, беше кошмарно! Сигурно 10 дни ходих с нощни превръзки през деня, а през нощта ставах поне по 2 пъти. И така до към 7-8м. Сега нещата се нормализираха, но първите 2 дни пак е доста обилно. Но тък като все още кърмя, никой доктор не се наема с изследвания и т.н. Само като чуят "кърмя" и спират да слушат за притесненията ми ooooh!
Цитирай


Здравейте , да подбутна темата . Аз родих преди 7 месеца , лохиите ми бяха 40 дена . След това цикъла ми дойде когато бебчо беше на около 6 месеца . Първия път след раждането ми дойде на 23,08 и ми стоя 12 дена . Сега , втория път ми дойде на 24,09 и до днес ми тече , особено последните 4 дена. Обилно си тече, не както първите дни.
Не съм ходила на док, мисля да ходя като ми свършим, но ако продължи още 5 дена отивам , дори и в цикъл!
Цитирай


При 14 дена обилно кръвотечение не бих ти препоръчала да чакаш още 5 дена, а да отидеш възможно най-скоро.
Цитирай


1-14 от 15 отговора