Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 178
Помогнете мами. Кажете ми моля как се прави домашен пастет, от пилешки дропчета например newsm78
Цитирай


Мнения: 973
Ето как го правя аз


пилешки дробчета, нарязани по на дребно (за да станат по-бързо), гъби, пушено сирене (предпочитам на "Жоси" по-хубаво е), около 70 гр. масло, малко вода, сол и черен пипер на вкус. Всичко това го задушавам в йенска тенджера за около 40 мин (не съм пробвала да са варени, просто на фурна са ми по-вкусни). Трябва да ти остане от соса, а не да е извряло всичко, след това като се охлади пасираш. Трябва да стане гладко и хомогенно, ако е по едро можеш да го минеш и през марля също както за бебешките пюрета.

След това поднасям с топли чеснови хлебчета
Успех   bouquet
Цитирай

София

Мнения: 178
Благодаря Amin lovekiss! Звучи ми вкусно. Веднага се захващам    food002
Цитирай

София

Мнения: 368
По същия начин, само че ако е в тенджера под налягане е варене  за 20-25 минути  Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 178
Благодаря и на теб Надин. Аз вече го направих, само че го сварих в обикновена тенджера. Вчера варих едно телешко и ми останаха много моркови и чесън и сложих и тях плюс една трета печена червена чушка, но без топеното сирене - стана ст  chefрахотно
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.