Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!

запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

BG-Mamma :: Свободно време и интереси >> Хоби >> Кино и телевизия >> Романтични сериали, теленовели >> Тема: Пепел от рози по БТВ - 4
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 ... 50 Надолу Изпечатай увеличи намали
Автор Тема: Пепел от рози по БТВ - 4  (Прочетена 29474 пъти)
pavlinaio
Ентусиаст
*

Публикации: 55

Живей за удоволствието,защото си направен от него.

Местожителство:
Фанагория

« #120 Пет., 10 Февр. 2012, 13:28 »

djoleva , така е ,но той имах чувството ,че се гнуси от Ф. Не я изслуша дори, а на Асу носи марципанчета.

Dimeto_М
Регистриран

Публикации: 0

Животът е прекрасен

Местожителство:
БГ

« #121 Пет., 10 Февр. 2012, 13:37 »

Момичета, здравейте!
Искам да питам къде кледате сериите напред и до кой епизод има преведени? Много исках да незнам какво ще се случи, но с малкия ми е просто невъзможно да гледам сериала като хората. Peace Поради тази причина и не пиша много тук, но какво да правя, не ми стига времето, докото наваксам и айде. ooooh!
Благодаря ви! Hug

Миличка Лейди Ви, Hug- има тема с оригиналното заглавие на филма-Каква е вината на Фатмагюл.Там на първа страница е показано всичко къде какво има.Това е темата,която следи филма директно по Канал Д /нашата е тази която коментира епизодите по бТВ/- снощи излъчиха 61 епизод.Има преведени серии до 59 еп.,ако не се лъжа newsm78
Дано съм ти била полезна. Laughing Laughing Laughing

djoleva
Ентусиаст
*

Публикации: 86

« #122 Пет., 10 Февр. 2012, 13:38 »

djoleva , така е ,но той имах чувството ,че се гнуси от Ф. Не я изслуша дори, а на Асу носи марципанчета.
Е да права си.той май е на принципа- другите да правят какво си искат- може но мойто не може.Но той също може да прави каквото си иска- да крещи да обижда ,да тормози невинни хора , да заплашва.
medissa
If I were you I’d rather be me ; The ¨earth¨ without ¨art¨ is just ¨eh¨
Ентусиаст
*

Публикации: 182

It's always too early to quit

« #123 Пет., 10 Февр. 2012, 13:49 »

Аз се отказвам да ви чета.. много бързо действате с тези постове. ooooh!

Dimeto_М
Регистриран

Животът е прекрасен

Местожителство:
БГ

« #124 Пет., 10 Февр. 2012, 13:55 »

Здравейте!
Ще си позволя за пореден път да напиша моето мнение, дано няма засегнати... Hug

benibella,  Hug разбира се, че са хубави и изкушаващи на тази снимка...но, все пак са и издайнически донякъде... newsm78
Аз също съм проследила развитието на сериала до момента, но целта на включването ми в тази тема, бе заради коментарите.
Наистина е трудно да се абстрахираш от това, което вече си видял и знаеш, но когато и в темата, където се предполага, че не се знае/а, мисля, че многократно се обсъжда и се реши, това да не се пуска инфо за сериала, извън, това, което е по епизодите на БТВ, ако не е в скрит текст/ постоянно се прокрадва бъдещото действие е още по-трудно.
Може би са малко, момичетата, които проследяват сюжета само във варианта на БТВ, но и не само заради тях,
а и заради всички ползването на опция скрит текст не само е наложителна, тя е и един вид уважение, поне според мен.
Защото в противен случай е "кражба на емоции и собствени усещания и възприятия", както писа скоро Мег  Hug...

Aз съм наясно, че ако изисквам нещо, то мога да го направя само към себе си,
за останалите всеки има право да си прецени и реши, затова и ви споделям моето мнение по въпроса.
Избора е на всеки. Hug

Кости, написа преди две теми време...нека се четем и уважаваме... Hug

С най-топли чувства, към всички  Hug приятен ден! newsm53

Преди време си мислех същото. Thinking
И друго - нали целта беше да не пречим на момичетата с въпроси от сорта - кога,къде,какво....,които са твърде напред в сериите.
А сега какво - кой на кого.....newsm78 Постоянно ни се разказва сюжета в аванс. Crossing Arms
Ако между нас има нетърпеливи да изгледат сериите напред - има ги - просто се осведомете за развоя на събитията оттам. Naughty

Не искам никой да се засяга или обижда - нямам такава цел,ама понякога ми се струва,че изобщо не се чете в темата - влиза се на дадената страница и директно се задава въпрос,на който вече е отговорено и то на същата страница.Досадно е някак си - но ще го преживеем - какво да се прави Wink
Само изказах мнение в подкрепа на поста на Маргита!

По-напред засякох Юлинка bouquet- много се радвам,че си в тази тема мила,удоволствие е за мен да чета постовете ти.Явно си привлечена от психологически и морални драми.Надявам се да ни радваш с чудесните си размисли до края. Laughing

С най-топли чувства, към всички  Hug приятен ден! newsm53

валия
Регистриран

« #125 Пет., 10 Февр. 2012, 13:55 »

Вурал много бързо забрави и съвест , и угризения...Взел си бил заслуженото,една нощ в затвора му стигаше...,а му възлагах надежди  Sad
Ваня21
нежна
Регистриран

Обичай за да бъдеш обичана!!!

Местожителство:
на брега на морето

« #126 Пет., 10 Февр. 2012, 14:05 »

di_ni Напълно те подкрепям в твоето мнение и това на Маргото.Аз лично си гледам най-прилежно това което дава БТВ-то и не желая да надничам под сурдинка какво се случва в бъдеще,искам да изпитам насладата от момента,а не да очаквам какво става как и защо....който иска повече да знае има друга тема с много напреднали и там ще получи отговор на всички въпроси.Нека не се обиждате от тона ми ,но така мисля и аз.... Stop

ferina
''Любовта категорично може да въвлече човек в ситуации изискващи смелост. Като стане дума за любов си мисля, че е невъзможно да се мисли и действа разумно."
Регистриран

Любовта иска смелост

« #127 Пет., 10 Февр. 2012, 14:08 »

Като стана дума за снимки

benibella
Регистриран

Местожителство:
Пловдив

« #128 Пет., 10 Февр. 2012, 14:13 »

Леле,не знаех,че една снимка ще предизвика такъв дебат! ooooh!
 LaughingФорумът е свободен-нека всички го обсъдим,всеки да изкаже мнение. HugАко мнозинството смята,че трябва да четем само постове,да няма снимки ,клипове,стихове естествено така ще бъде!Но според мен една тема винаги е по-хубава когато е по-пъстра и цветна.Все пак това е форум за забавление и всеки има право да участва по свой начин.Принципно няма проблем да не слагам снимки,извинете,не знаех,че ще настане такава полемика! Embarassed И ще се съобразя с мнението на мнозинството.

Ваня21
нежна
Регистриран

Местожителство:
на брега на морето

« #129 Пет., 10 Февр. 2012, 14:22 »

ferina С тези страхотни снимки май пак ще започне надпреварата за Керимчо......Божеее колко е красив само,а за Берен Саат да не говорим....тя отдавна се е доказала и като актриса и като талант и красота,но Керимчо нещо ми е заседнал на гърлото..... Embarassed Embarassedдали защото с този огнен поглед не ми пронизва сърцето.... hearts 1luvu newsm21 rotfImbo rotfImbo rotfImbo newsm10

djoleva
Ентусиаст
*

Публикации: 86

« #130 Пет., 10 Февр. 2012, 14:26 »

Аз също гледам филма само по БТВ.  Не съм привърженик на маратонското гледане на сериали.Точно в такъв маратон изгледах"Любов и наказание" и мисля , а и виждам че много неща съм изпуснала или ми се губят от това скоростно гледане.Не ми пречат нещата побликувани за бъдещи събития но нека да са в скрит текст, за да се запази интригата .А всеки сам за себе си решава дали да отвори скрития текст или не
случайна непозната
Г-жа 95 %-майка,баба и Божия тъща
Ентусиаст
*

Публикации: 162

почтена жена

Местожителство:
напоследък КиТ

« #131 Пет., 10 Февр. 2012, 14:29 »

Снимките са си добре нека само размерите да не са колосални сащото често се случва.Намалявайте размера до приемлив или давайте линк пък който ине иска да не го отваря.Въпросната снимка с двамата не е издала кой знае какво.Ясно е че в някакъв момент напред ще се сближат.
Да обърна внимание върху нещо срещу което никой не смее да протестира.
Пример:Някой цитира чужд пост със оцветена част от текста който го е впечатлил.После втори го цитира заедно с последващия коментар.След това трети цитат и така се пълнят страниците с реално едно и също.
Не е ли по-удачно да се цитира само важния оцветен текст вместо целия пост?
Цитат
...оцветена част ...

margita9
Новак

Публикации: 12

Мисълта ражда действието.

« #132 Пет., 10 Февр. 2012, 14:32 »

Момичета, благодаря за вниманието и мненията ви по повод на споделеното от мен. Hug

shoppич ,  Hug
Аз литературни анализи не съм прочела по страниците на темата... Shocked newsm78
Единственото нещо литературно...бе твоето чудесно стихче за Керим. newsm10 newsm53
Ако визираш мен с малко по-дългите ми постове  Thinking...ласкаеш ме, но те са далеч от литературни анализи.
Просто споделени мнения, на човек, който е многословен и трудно намира и се ограничава само в 10 изречения за да се изрази. Rolling Eyes Wink  

...Досадно е някак си - но ще го преживеем - какво да се прави..

di_ni ,  Hug
Ще се ориентирам и аз, към такъв избор... Peace Laughing

Леле,не знаех,че една снимка ще предизвика такъв дебат! ooooh!
 LaughingФорумът е свободен-нека всички го обсъдим,всеки да изкаже мнение. HugАко мнозинството смята,че трябва да четем само постове,да няма снимки ,клипове,стихове естествено така ще бъде!Но според мен една тема винаги е по-хубава когато е по-пъстра и цветна.Все пак това е форум за забавление и всеки има право да участва по свой начин.Принципно няма проблем да не слагам снимки,извинете,не знаех,че ще настане такава полемика! Embarassed И ще се съобразя с мнението на мнозинството.

benibellа,  Hug

И таз, добра, ама наистина чете ли се в тази тема? Shocked newsm78
Кой и къде е написал да няма снимки, клипове...не желае цветността, която носят... Thinking
Става дума за ползването на опция скрит текст, на всичко, което носи инфо извън епизодите излъчващи се по БТВ в момента.
Полемика да не се слагат снимки-няма!!!Полемиката е как/къде да се слагат!!!

Явно това е полемика, която ще си остане в темата...
надявам се, поне да я"израстем" с времето и броя на темите. Hug

Това е от мен по въпроса.От тук нататък, не бих искала да се повтарям,
затова ще приключа. Hug  Peace Laughing

ferina
''Любовта категорично може да въвлече човек в ситуации изискващи смелост. Като стане дума за любов си мисля, че е невъзможно да се мисли и действа разумно."
Регистриран

Любовта иска смелост

« #133 Пет., 10 Февр. 2012, 14:33 »

Ванче не знам колко е красив Керимчо, но аз зарад него днес да си загоря манджата  #Cussing out Тя Фатма може и да му прости някога, но аз категорично не  hahaha hahaha hahaha
Ваня21
нежна
Регистриран

Местожителство:
на брега на морето

« #134 Пет., 10 Февр. 2012, 14:34 »

Да така е Мустафа тотално разби Фатмагюл,онези богаташчета я изнасилиха а той се нахвърли с/у нея сякаш него са го обезчестили...а тази Асу е пекана,знае как и го може.Снощи като и поднасяше марципанчетата а тя слизаше от колата при поредната си "обиколка" май я досрамя Мустафа да я види в този си вид.Кога Мустафа се е сетил поне веднъж да  каже на Фатма една мила дума или да и поднесе подарък/ох забравих сандъка за чеиза/или едно цвете да откъсне ей така от ливадите на селото...пък сега се раздава на к...ви....мерзавец.. Sick #2gunfire

Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 ... 50 Нагоре Изпечатай увеличи намали 
BG-Mamma :: Свободно време и интереси >> Хоби >> Кино и телевизия >> Романтични сериали, теленовели >> Тема: Пепел от рози по БТВ - 4

Отиди на: