Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 160
triabva mi mnogo spesno salivkata sa baklava kakvo sautnosenie voda i sahar i slagate li vanilia,limon i as ne snam kakvo oste no v momenta ia peka taka 4e mi triabva naistina mnogo spesno Praynig
Цитирай

Варна

Мнения: 1 656
Захарта и водата са 1:1.Оставяш малко да поври и да се сгасти и прибавяш една две ванилии!
Това е!
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 482
И щипка лимонена киселина! Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 1 946
Обикновенно,оставям баклавата напълно да изстине и тогава я заливам.,иначе може да се вдигнат горните корички.
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 482
Аз пък ги "къпя" баклавите. С остатъка заливам.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.