Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 617
Свинската супа е много подходяща за студените зимни дни! Laughing
Ето как я правя аз:
Сварявам  много, много добре джолани/ всякакви кокали каквито имам, но може и само свинско месце, кой каквото има.  След това ги обезкостявам. В друга тенджера, където ще бъде супата слагам олио, глава лук и лъжица брашно и го запържвам. Прибавам прецедения бульон, слагам месото и варя още 5-10 минути. Прибавам фиде, черен пипер, чубрица и сок от кисело зеле/зелева чорба/. Зелевата чорба я слагам на око, да се получи киселичка супа. След като заври отново, свалям от котлона и прибавям магданоз.
Бон апети!  chef

П.С. бульона се припенва при варене на месото
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.