«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

Ќа пазар
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
630-644 от 748 отговора


ћнени€: 323
ћами от къде купувате дрешки за бебоците/децата/ си? “ърс€ такива от хубаво памучно трико и интересни разбира се, а също и на земни цени, изобщо не държа на марка! „е продават едни ужасни навс€къде, заприличват на разтеглени ластици след седмица ..... ooooh!
Ќай-гол€м избор на хубави бодита (според мо€ вкус, де) има в —ладури, мисл€, че цените им се движеха 8-10-12 лв, нещо от сорта, но не съм купувала боди от една година, не съм много сигурна в цените. Ѕодитата от там са всичките от много хубава матери€,  не се разтегл€, при€тна на докосване и със симпатични картинки. »наче знам, че са ужасни бодитата навс€къде като ц€ло, аз като влизам в бебешките магазини и като вид€ бодитата, ми става подтиснато от грозота и едно изнервено.
Ѕодита съм взимала от «ара в √ранд мола - в един пакет са н€колко бодита, също съм изключително доволна. ƒрехи купувам още на ћайорал срещу —ладури - бодита не съм взимала, купувала съм други работи, много съм доволна, би тр€бвало и бодитата да са хубави. —ещам се и за  арнивал кидс в √ранд мола - http://carnivalkids.com/BEBE_MOMICHE_Bodi/0/0/26/7.html, от там само рокли съм купувала, много съм доволна, и  бодитата ми се виждат хубави.
—ещам се за ќкайди в √ранд мола. » там има бодита, купувала съм други неща, качествени са, би тр€бвало и бодитата да са качествени.
« ѕоследна редакци€: сб, 28 апр 2012, 11:10 от «елен дух »
÷итирай


ћнени€: 323
“ака, да дам отчет за »лчовски и магазина за шивашки неща на ѕискюлиев.
«а магазина на ѕискюлиев и аз ги знам, че са нелюбезни и не ход€ там. ƒа, ама коренно са се променили или са сменили персонала. ћного съм доволна, благодар€ за препоръките, че ме насочихте и си припомних магазина, момичето много ми помогна, любезно, взех каквото ми тр€бваше, даже като тръгвах се заговорих по телефона и забравих да си взема нещата, момичето ме настигна на 100 м от магазина да ми ги даде. ѕък аз съм много труден клиент, да не кажа невъзможна, щом съм очарована, €вно има гол€ма пром€на.
«а »лчовски..., €вно са си сменили политиката от вчера, защото вече не продават на дребно, кошничките само в кашончета от по 100  бр. јз тръгнах с малко пари в брой и мислех да взема 50-60 кошнички, оказа се, че не може, н€мат апарат да плат€ с карта за кашон и н€маше да ме изчакат да изтегл€ пари от банкомат, защото ги хванах в кра€ на работното време, като са си напълно в правото, разбира се, но от друга страна става въпрос за 3-4 минути щ€х да притичам. »наче работ€т в събота до 12, сега ще работ€т чак в ср€да.
«а бодита, сетих се като минавах през ѕискюлиев, че в магазина «а моето слънце имат пон€кога много хубави неща. ќбаче не този до ≈литис, а от другата страна на път€.
÷итирай


ћнени€: 0
 ъде има дънки за момче на 7 години?
÷итирай

¬арна

ћнени€: 841
Ѕодитата в јбубу също би тр€бвало да са хубави.јнглийски са.јз поръчвам директно от јнгли€ бодита и съм изключително доволна като качество
÷итирай


ћнени€: 323
Ѕодитата в јбубу също би тр€бвало да са хубави.јнглийски са.јз поръчвам директно от јнгли€ бодита и съм изключително доволна като качество
» аз поръчвах от јнгли€ и съм напълно съгласна, че са много хубави. јма все н€мам нерви да се занимавам с доставчици или нещо объркват и поръчвам директно и така ми се оскъп€ва доста доставката и понамалих поръчките.
 ъде е јбубу? јз се сещам за два магазина за бебета, които поръчват от јнгли€, едини€ е зад Ўрек, срещу студиото на √ал€, а други€ на ¬ладислав.  ато разглеждах, нещата изглеждаха качествени, но за съжаление за момичета почти всичко беше розово, а аз розово не купувам, но ако н€кой харесва, сигурно ще остане доволен. —ещам се за още един  за английски бебешки дрехи, че отвар€ха до √астрото, но така и не минах да вид€ какво предлагат.
÷итирай

¬арна

ћнени€: 879
ћомичета, извин€вайте ако повтар€м скорошно питане, но къде има антикварни магазини в града? “р€бва ни н€какъв оригинален подарък за специален човек и преди много време б€х купувала една много хубава кутийка за бижута от такъв малък магазин (над ¬»Ќ—а) и сега като не мога да измисл€ нищо друго се сетих за т€х.....та ако помогнете с насоки, и особено ако не са прекалено скъпи  Rolling Eyes

  Ќа ъгъла на Ѕенковски и ѕискюлиев има един магазин, пише «лато и јнтиквар, точно на кръстовището.
  ѕреди имаше такъв магазин и срещу ’али Ўипка, не знам дали още съществува.


  ƒо √астрото е нови€ магазин на јбубу  .
÷итирай

¬арна

ћнени€: 2 029
Ѕодита- и аз поръчах от јнгли€ н€какви на Џрлидейс( мързи ме да смен€м езика), ама да ви кажа ми се раздърпаха, очаквах повече Sad
»наче имах едни много хубави на Ќекст и не са мръднали.
»маме от ƒжъмбо-100% памук, оказаха се изненадващо здрави и не се отпускат като ...
јз съм кв. јспарухово и при нас има едно квартално магазинче, което ми е любимо и купувам на н€кои български марки много хубави бодита:  омес, ¬енера,  имекс и —али. «ареждат и една турска марка „иклид, също са им много качествени бодитата(даже май от т€х съм най-доволна 8-9лв е бройката). ¬ъобще имат суперски дрешки в това магазинче, разни джиджани дънки, полички, анцугчета, блузки, ризки и т.н. ўе дам координати ако н€кой иска.
» от  арфур съм вземала на “екс бейби(май е т€хна марка) по 3 бр. в пакет, пак не са лоши.
÷итирай


ћнени€: 47
 арфур/Disney,TEX/ Peace
÷итирай

¬арна

ћнени€: 841
јбубу едини€т магазин е точно този до √астро, а други€т е на —елиолу.www.abubu.bg - това им е сайта.
»наче аз за да избегна хамалоги€та с доставчиците пазарувах директно от ибей
÷итирай

¬арна

ћнени€: 113
јз бебешкото директно от јнгли€ го купувах, така, че наистина провери в јбубу Peace
»наче от местните -  арфурските наистина не са лоши, тези в ƒжъмбо също.
ј пък и за такива мъници е лесно, 5-10 пранета да издържат е идеално. »зрастват ги бързо Smile

јз съм с проблем - не мога да намер€ във ¬арна парти артикули(чашки, чинийки...) с “ом & ƒжери Sad
Ќ€каква иде€ къде да търс€?
÷итирай


ћнени€: 299
јз съм с проблем - не мога да намер€ във ¬арна парти артикули(чашки, чинийки...) с “ом & ƒжери Sad
Ќ€каква иде€ къде да търс€?
»ма в ƒжъмбо  Peace
÷итирай

¬арна

ћнени€: 113
÷итат на: кака Ћара link=topic=646146.msg21832062#msg21832062 date=133564279
»ма в ƒжъмбо  Peace
[/quote
Ќ€ма Sad » аз имах спомен, че там съм виждала, но днес гледах, питах - н€ма...
÷итирай


ћнени€: 78
¬  ауфланд съм виждала с разни герои, но дали има точно с “ом » ƒжери не знам
÷итирай


ћнени€: 323
ќстана ли н€къде да се продава ’ери? ¬ онзи магазин до „ерно море, на който пише ’ери, н€ма ’ери. —ещам се единствено за ƒобрич, че имаше един магазин, в който продаваха марката, и то на три пъти по-ниски цени, обаче не съм ходила много време и не знам дали съществува още.
÷итирай

ride my bike...

ћнени€: 877
бебешки бодита съм купувала от тук
http://www.dunstarltd.com/%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-% … D0%B5%D1%82%D0%B0
Ѕ€ха за подарък, но мамата остана доволна
јз мога да сподел€ само за бельото за по-големи деца - много съм доволна Smile
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
630-644 от 748 отговора