Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 11 ян. 2006, 20:22 ч.
  • Преглеждания  675  Мнения  13  Онлайн  1
Отговори
  • София, Ман. лив.
  • Мнения: 210
Момичета, след като преварите (двойно) зехтина, съхранявате ли го в хладилник? Колко време може да издържи без да се преварява отново? newsm78

Реклама
# 1
  • Sofia
  • Мнения: 6 192
Защо трябва да го съхраняваш в хладилника?Какво е точно двойно преварен зехтин?Защо да се преварява отново?
Преварявам го един,не го държа в хладилника и издържа,докато се свърши Wink

# 2
  • София
  • Мнения: 2 220
Преварявам го и го държа в стаята до самия му край.

# 3
  • София
  • Мнения: 1 057
Какво значи "двойно преварен"?
Аз преварявам на водна баня (20мин.), слагам го в кутийка от крем и го ползвам докато свърши. За дозата, ако те интересува - слагам около 70-80мл. Съхранявам го на стайна Т, при козметиката на бебето.

# 4
  • София
  • Мнения: 2 472
Не е необходимо да го съхраняваш в хладилник.Аз го държа на стайна температура и така винаги ми е под ръка. Използвам го докато свърши.

# 5
  • Мнения: 1 999
След преваряването го държа на стайна температура. Няма нужда да го слагаш в хладилник. Grinning

# 6
  • plovdiv
  • Мнения: 78
Държа го на стайна температура. При зехтина няма какво да се разваля, за да го държиш в хладилник. А какво значи двойно преварен?

# 7
  • София
  • Мнения: 1 801
Аз се мажа със зехтин и не го държа в хладилника, а в стаята, на него няма какво да му се развали, със сигурност! Дано не развалям темата, но в какъв съд се преварява зехтин, в смисъл става ли да го сложа шишета направо на водна баня вместо да го присипвам в друг съд?  newsm78

# 8
  • София Западен парк
  • Мнения: 1 555
Преварявам го и го държа в стаята до самия му край.
Точно така !!!  Peace

# 9
  • Варна
  • Мнения: 3 027
зимата не е нужно в хладилник
на стайна трае много дълго

# 10
  • София/Осло
  • Мнения: 4 542
Аз го съхранявах на плота за повиване в една стъклена купичка  и отгоре го покривах.

# 11
  • вляво от асансьора
  • Мнения: 1 262
Аз малко ползвах зехтин, но го съхранявах в празна кутийка от крем за лице(щателно измита, преди това, разбира се), на плота за повиване.А какво е "двойно преварен" и защо е нужно?Едно преваряване е достатъчно, май.

# 12
  • София, Ман. лив.
  • Мнения: 210
Сърдечно благодаря за отговорите  Grinning
А за "двойното" преваряване дори и аз не си спомням откъде дойде   Crazy

# 13
  • Бургас
  • Мнения: 9 313
Аз знам че освен всичко останало трябва да е на тъмно и го държа в чекмедже.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт