Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 12 ян. 2006, 10:47 ч.

гювеч

  • 347
  • 1
  •   1
Отговори
  • BG
  • Мнения: 4 546
не знам темата дали е за тук...
гювечът ми е нов и глеждосан, но при миене остават едни кафяво-черни частици по гъбата. в яденето не съм забелязала да има. чудя се да си го ползвам ли или да го хвърлям?

# 1
  • все тук
  • Мнения: 1 634
Как ще хвърляш, бе? Това си е нагар от готвенето - напълно нормално е.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт