Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

BG

Мнения: 4 546
не знам темата дали е за тук...
гювечът ми е нов и глеждосан, но при миене остават едни кафяво-черни частици по гъбата. в яденето не съм забелязала да има. чудя се да си го ползвам ли или да го хвърлям?
Цитирай

все тук

Мнения: 1 599
Как ще хвърляш, бе? Това си е нагар от готвенето - напълно нормално е.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.