«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

Ќа пазар
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-62 от 62 отговора


ћнени€: 0
√ол€м провал  #Cussing out
÷итирай

—офи€

ћнени€: 118
Ooo, реших да не коментирам в другата тема, ко€то днес сте пуснали, отново по адрес на Fashion days, но вече прекал€вате. –егистрирате се, само за да компроментирате въпросната фирма, без дори да се обосновете, най-малкото е неетично. ћоже би, ¬и е конкурент!? јз лично съм пазарувала и съм доволна! ¬сички правила и услови€ са упоменати в сайта им, ако на н€кого не му се чака по месец, за да пазарува от намалени€, просто не прави поръчка, никой не е задължен. ј за качеството на стоките, всеки сам си прецен€ва, аз лично не приемам, че английско качество е равнозначно на супер качество. —ред стоките с английски произход има и такива с ниско качество, предпочитам определени марки, които не са ме разочаровали. A fashion days, както случайно разбрах от куриера, който ми достави поръчката точно на 28-ми€ ден, откакто € направих, се радва на много клиенти. «ащо ли!?
÷итирай


ћнени€: 0
явно не си поръчвала достатъно. ўе кача снимки на стоката, ко€то получих (вис€щи конци, неотговар€щ размер и качество на биташка стока). ј ти €вно си нещо пристрастна към този сайт?!  ато получиш това, което јз ще си на друго мнение. “огава не се оплаквай. ј относно английското качество..............?????? Embarassed
÷итирай


ћнени€: 0
«дравейте,абсолютно съм съгласна с това ,че не тр€бва да пазаруваме от ‘ешън дейс.ѕърво изобщо не са коректни със срока на доставка - поръчах си очила ,които чаках два месеца и когато се обадих да попитам даже ми се и скараха!¬торо - това изобщо не са оригинални стоки!ќчилата са ми на ≈мануел ”нгаро ,но никъде не можах да ги намер€ в техните колекции, но как да ги намер€.... като ми идват с документ за производство на ¬изибили€ груп, само че когато вл€зах в т€хната страница никъде не пише, че произвеждат очила за ”нгаро! “ам са изброени марките “ом “ейлар, “итан и др. подобни ,но никъде не вид€х ”нгаро - много интересно защо - правете си изводи сами!Ќо аз искам като си поръчам маркова стока да съм сигурна че е такава - като е реплика ,да си пише ,че е реплика!
÷итирай


ћнени€: 0
 јз също не съм съгласна с дамата. ѕазарувам от там и мога да кажа, че когато нещо не ми хареса винаги го приемат и ми възстанов€ват навреме сумите. ѕродуктите са оригинални поне що се отнас€ до марки като PUMA Ferrari, Adidas, GF и други.
÷итирай

out of space

ћнени€: 6 289
»мам една поръчка за сега. ƒойде на 29-и€ ден. ќбувките са превъзходни за моите критерии.

Ќ€мам оплаквани€ до този момент.
÷итирай

все още тук...

ћнени€: 100
» аз съм от недоволните - чакането - както и да е, ама накра€ получавам поръчаните обувки с дефект... » н€мат нищо общо с оригиналните, то е повече от €сно...
÷итирай


ћнени€: 0
» н€мат нищо общо с оригиналните, то е повече от €сно...
 олкото хора-толкова и мнени€ за оригиналността на продуктите.—ледователно личното мнение е "€сно" само на тебе,и не може да бъде никакъв критерий.
 ато не ти харесат,като не ти станат,като си размислил и вече н€маш интерес към поръчаното,спокойно можеш да си вземеш парите обратно. акъв ти е проблема?
ћо€т проблем е,че понеже имаме пет дюк€на на кръст в центъра с дрехи от 90-те,помолих при€телка да ми купи и донесе една рокл€ на  енсол,ко€то ме грабна от сайта им. ато дойде,ми се приплака:140 лв. за един тензух в цв€т утайка от кафе,ни лъскавина,ни нищо,по което да си личи класата на една от добрите Ѕ√ марки.ќпитах да € върна:пари не връщат.ћогат да ми € замен€т с друга,а аз не ги харесвам. акво да € прав€ сега,прозорци ли да затулвам с не€,кисело мл€ко ли да прецеждам?!ƒа б€х взела от ‘ƒ,поне нищо не губ€,хората връщат парите,като не ти е по вкуса.
јма да прав€ тема с главни букви:"Ќ≈ ѕј«ј–”¬ј…“≈ ќ“  .... никога"?!ќткъде-накъде?
ќставете отрицателен отзив в текущата тема за ‘ƒ,не пазарувайте повече от т€х и не учете хората откъде да пазаруват.
ћоже да е късмет,но каквото съм получила досега от т€х,е перфектно.
÷итирай


ћнени€: 18
ƒо сега съм поръчвала очила,часовници,ботуши и ботинки;от всичко съм много доволна;единствено срока на доставка е доста дълъг; а и напоследък вдигнаха цените;часовник на D /G,който купих миналата година за 100 лв. сега е 150...,може би такива намалени€ Laughingще ме откажат да пазарувам от т€х...
÷итирай


ћнени€: 0
«дравейте отново! ƒоста противоречиви коментари прочетох. јз лично не съм искала да обид€ никого, нито пък съм представител на конкурентен сайт. »сках просто да ¬и предпаз€ да не преживеете моите неволи с ‘ƒ. ƒесет дни след като им върнах Ѕќ Ћ” ј все още не съм си вид€ла парите. ¬секи има право на избор. ћо€т съвет го знаете!! 
÷итирай


ћнени€: 0
 ƒа, наистина сте били прави да ни предупредите да не пазаруваме от "‘ешън дейс", но за жалост човек тр€бва сам да се опари, за да стигне до истината, ко€то други отдавна са открили! ќпитах се да създам друга тема относно нело€лността на този сайт към клиентите, но за жалост бе заключена?! »скам да коментирам не само факта, че реално стоките, които купуваме не са намалени "оригинални продукти" на известни марки, а т€хни относително добри или доста зле направени копи€! “а тези продукти не фигурират дори в старите колекции на съответните брандове! ÷ените н€ма нужда да бъдат коментирани - уж големи отстъпки от н€какви измислени високи цени!ѕродуктите, които получаваме са далеч от качеството на това, което виждаме и четем като описание! Ќа всичко отгоре, служителите на фирмата стават все по-безочливи! явно, н€кой отново е решил да направи бързи и лесни пари за сметка на обикновени€ потребител, но не е преценил, че съществува достатъчно информаци€,от ко€то да разберем, че стоките са фалшиви! ’убаво е,че имаме гол€м избор от коректни сайтове за on line търгови€! √осподата от "‘ешън дейс" тр€бва първо да се научат как се привличат и «јƒЏ–∆ј“ клиенти! ƒобри примери много!
÷итирай


ћнени€: 0
Ќе знам и хич не ме интересува кой откъде пазари,но см€там,че такива теми тр€бва да се три€т.

Ќаправени са от потребители,регистрирани само за антиреклама,а това е досадно.
ѕогледнете последните публикации на daniela60.“е са само 2 и о,колко странно,само против ‘ƒ!
ј сега погледнете на Reni76,какво съвпадение-само 5 и пак срещу ‘ƒ!
» много други "потребители".
—поред мен тази тема си е за триене.
≈дна стига,даже е много,защото от спамери не можеш да отсееш важното.÷итирай


ћнени€: 0
—амо заради коментарите се регистрирах, уважаеми дами! ‘ирмата ‘ƒ е коректна и до сега от 24 покупки аз съм много доволна, както от детски дрешки, така и покупки за мен! Ќе е правилно да коментирате негативно. ¬секи ще прецени сам и като не е доволен просто спира да поръчва!
’убав ден от мен!
÷итирай


ћнени€: 221
Ќ€мам мнение за самите стоки от ‘ƒ, но качеството на обслужване е... отвратително.
ќпитах се три пъти да им поръчам различни стоки, обаче всеки път се бав€т ужасно, над 45 дена и когато се обад€ да се поинтересувам какво става, едни троснати каки ми об€сн€ват, че като искам намален артикул значи тр€бва да чакам.
Ќакра€ ми предлагат все така "любезно" да откажа поръчката пред свършен факт.
ѕиснј ми!
∆алко за масираната реклама в уважавани от мен сайтове.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 732
јз имам два прекрасни часовника от там и съм много доволна. ≈, в€рно, малко им е бавна доставката, но си струва чакането.
÷итирай

все още тук...

ћнени€: 100
» н€мат нищо общо с оригиналните, то е повече от €сно...
 олкото хора-толкова и мнени€ за оригиналността на продуктите.—ледователно личното мнение е "€сно" само на тебе,и не може да бъде никакъв критерий.
 ато не ти харесат,като не ти станат,като си размислил и вече н€маш интерес към поръчаното,спокойно можеш да си вземеш парите обратно. акъв ти е проблема?


≈стествено, че моето мнение си е мое и аз го сподел€м, не го налагам на никого, най-малко пък го предлагам за н€какъв критерий...
÷итирай


ћнени€: 85
јз си поръчах часовник, който е със сертификат и гаранци€  Smile ¬ие преценете дали е истински Wink
÷итирай


ћнени€: 0
«дравейте!ƒнес получих първата си поръчка и ще сподел€ мнението си.—андалите б€ха поръчани преди 40 дни, днес ги получих и ...пълно разочарование.ќт пръв поглед не отговар€ха на снимката от кампани€та на ‘ƒ.ѕри детайлно разглеждане: кожата е изкуствена, а пишеше, че е естествена; н€ма лого на марката, както тр€бва да бъде, и както беше на снимката; миризмата си беше на евтини китайски обувки.»зобщо евтино копие на оригинала.
ќбадих се да отмен€ другите си поръчки.ќб€сниха ми любезно, че стоките пристигат направо от чужбина и не зна€т, какво се достав€.
ѕова е моето първо и последно пазаруване от там.—подел€м го, защото виждам, че мнени€та са противоположни.
явно всеки е с късмета си Smile
÷итирай

ѕлевен

ћнени€: 829
јз не рискувам да пазарувам от подобни сайтове.
—коро предлагаха часовници DG, един от т€х съм си купила от UK преди две години за същата цена, на ко€то го предлагат и ‘ƒ към днешна дата Rolling Eyes като се има предвид, че въпросни€ часовник е колекци€ отпреди 5 години.
ѕовечето стоки наистина са ментета, тези които се бав€т по два, три месеца със сигурност са от  итай и според мен са от н€какви доставчици, които са ишлемари на различни марки и вземат н€какъв брак от фабриките - стоките от  итай пътуват толкова дълго време, защото ги товар€т на кораби, като най-евтино. Ќито една марка не достав€ директно от  итай - всички си имат логистични складове в ≈вропа, от които си пращат стоките за н€колко дни до крайни€ потребител.
ј €вно ‘ƒ си имат и оригинални марки доставчици, които си идват навреме и хората са доволни от качеството.
јма мене ме е страх да поръчвам насл€по.
ћежду другото този сайт ми прилича на онези магазини едно време, в които имаше евтини маркови дрехи и твърд€ха, че били крадени и конфискувани и за това били евтини. —амо, че си б€ха откровени ментета, само дето н€кои б€ха с по-добро качество. јма тогава ба€ хора се б€ха зарибили да пазаруват от там.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 732
јми, момичета наистина мнени€та са противоречиви. јз съм доволна от часовниците, обаче пък не бих си поръчала дреха оттам, защото никога не мога да определ€ точно размера, тъй като не предостав€т подробна таблица с обиколки, които да съответстват на дадените размери. » за това не бих рискувала с дрехи. ќбувките също са ми малко съмнителни, може би тр€бва нещо супер много да ме грабне, за да си го взема.
÷итирай


ћнени€: 0
«дравейте, дами,

Ѕлагодарим ви за обратната връзка, ко€то ни помага да оптимизираме посто€нно нашите услуги. Ќа ваше разположение и за ваше улеснение създадохме тема, ко€то да отговори на въпросите ви относно дейността на Fashion Days: http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=659915.0. «а технически въпроси и такива относно доставка винаги можете да се свържете с наши€ център за обслужване на клиенти, който е на разположение 24 часа в денонощието на телефон +359 2 421 9500 или на email fashion@fashiondays.bg

≈кипът на Fashion Days Ѕългари€
÷итирай

—офи€

ћнени€: 745
ƒосега съм поръчала и получила малко над 50 артикула от ‘ешън ƒейс. ≈динственото, от което не съм доволна, е срока на доставките - н€кой от т€х са пристигали за десетина дни, други съм чакала по два месеца. Ќе съм имала причина да се съмн€вам в оригиналността и качеството на продуктите, но и гледам да поръчвам само известни за мен марки, чието качество харесвам. ‘акт е, че цените на н€кои стоки са наистина изгодни, сравнено със същите в нашите аутлет магазини. ‘акт е също, че доста спекулират с уж първоначалната цена, от ко€то намал€ват стоката - спомн€м си едно намаление на селективна козметика, където червило на Ўанел беше "намалено" от 94 лв. на 54 лв.  Laughing
÷итирай


ћнени€: 3
јз пък съм страшно доволна от т€х, качеството и изработката на нещата, които поръчах, са чудесни.
Ќаучи се да си взимаш мерки със сантиметър и не се изкарвай по-слаба, отколкото си. “ака н€ма да имаш проблемни несъответстви€ Smile
÷итирай


ћнени€: 0
«дравейте, дами,

Ѕлагодарим ви за обратната връзка, ко€то ни помага да оптимизираме посто€нно нашите услуги. Ќа ваше разположение и за ваше улеснение създадохме тема, ко€то да отговори на въпросите ви относно дейността на Fashion Days: http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=659915.0. «а технически въпроси и такива относно доставка винаги можете да се свържете с наши€ център за обслужване на клиенти, който е на разположение 24 часа в денонощието на телефон +359 2 421 9500 или на email fashion@fashiondays.bg

≈кипът на Fashion Days Ѕългари€
÷итирай


ћнени€: 0
 акво означава да не пазаруваме от ‘ƒ??? »мам над 40 поръчки и с изключение на една върната (с възстановена сума в срок от 2 седмици) всичко е страхотно.
 ое не можете да разберете дали е оригинално? јз поръчвам ћорелато, ћис сиксти и т.н. което съм го виждала в магазините на безумни цени! «нам как изглежда! » всичко си е същото!
 ойто не иска да си поръчва да не го прави! »ма риск в интернет пазаруването-проблем с размери, с точни цветове! »мате възможност да го върнете - не разбирам какъв ви е проблема????
÷итирай


ћнени€: 429
 упих си обувки, които след месец направо се разглобиха... Ќа т€х си имаше надпис made in China нищо че имаха претенции да са еди-ко€ си марка.  акто и да е, за толкова пари мислех да ги нос€ един сезон предвид къде са произведени, но те и толкова не прежив€ха. “ова ми беше първата и последна поръчка от там. «а тези пари ще си куп€ н€колко чифта от китайските магазини и ще имам различни обувки ц€л сезон.
« ѕоследна редакци€: вт, 10 юли 2012, 22:22 от јриел* »
÷итирай

—офи€

ћнени€: 0
ѕазарувах вече н€колко пъти от Fashion days. ƒо сега три пъти съм връщала продукти, парите ми ги връщат в рамките на н€колко дни. “ова, което върнах б€ха неща, които не ми станаха - едни дънки - обадих се да питам могат ли да ми кажат н€какви см. като размер, за да знам какво да поръчам и жената ми каза "¬ижте си етикетите на другите дънки!" - е как не се б€х сетила  newsm78 и ми каза, че т€ имала такива и си отговар€т на размерите. ѕоръчах номер 31, който прецених, че би тр€бвало да ми стане и като дойдоха се оказа, че отговар€т на номер 27. ѕоръчах си е едно зимно дълго €ке. ќказа се страхотно, но за съжаление ми беше доста малко, а поръчах размер XL. “ова, което задържах от т€х са дънки Freesoul - добре са изработени, плата е хубав, н€мам забележки. ≈дин часовник, който за мен се оказа най-добрата ми покупка като ц€ло от интернет. ѕреди 2-3 години си го б€х харесала в един магазин за 130 лв. ќт ‘ƒ го купих за 69. —ъс сигурност е оригинален, направо не пов€рвах на късмета си като го вид€х.
÷итирай


ћнени€: 80
’убаво е, че са ти върнали толкова бързо сумата - аз съм връщала веднъж арткул и връщането на сумата им отне около 48 дни...
÷итирай


ћнени€: 0
«дравейте!
ќт както е пуснат сайта в действие -  пазарувам! ƒо момента съм изключително доволна от моите поръчки!  упувам: дрехи, обувки, часовници, бельо и т.н. и съм много доволна от качеството на избраните от мен стоки!
Ќе всички марки са качество!!!
ћоже би знам какво точно да купувам и затова рекламации не съм правила до сега.
—подел€м с другите потребители мнение, че срока на доставка е дълъг и това не е никак при€тно.
—подел€м също и мнението, че служителите от офиса са много любезни и отзивчиви!
...» още нещо: пазаруването по нета не е за всеки!!! Very Happy Peace
÷итирай

Bulgaria

ћнени€: 83
ѕазарувам самоо ќ“ там, само от там, откакто ги има - всичко е перфектно и качествено. ≈ имаше един случай, в който по погрешка си б€х поръчала едно Pareo на CK, защото не б€х вид€ла, че е парче плат и го върт€х като маймуна да изглежда като рокл€, но като разбрах, го върнах и ми върнаха парите до 5 дена, а не до 1 месец както е по закон, ама и до месец да беше - в т€хно право си е.
÷итирай

Bulgaria

ћнени€: 83
«дравейте, дами,

Ѕлагодарим ви за обратната връзка, ко€то ни помага да оптимизираме посто€нно нашите услуги. Ќа ваше разположение и за ваше улеснение създадохме тема, ко€то да отговори на въпросите ви относно дейността на Fashion Days: http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=659915.0. «а технически въпроси и такива относно доставка винаги можете да се свържете с наши€ център за обслужване на клиенти, който е на разположение 24 часа в денонощието на телефон +359 2 421 9500 или на email fashion@fashiondays.bg

≈кипът на Fashion Days Ѕългари€

 ак така веднъж не сгрешихте поръчка или размер или каквото и да е- Ѕ–ј¬ќ. ¬аш верен клиент - ћарина ƒимова. —јмо напред и само нагоре, страхотни сте. —јмо малко закъсн€вате пон€кога, но си заслужава  Smile Smile
÷итирай


ћнени€: 0
»скам и аз да сподел€ опита си с ‘ƒ.. направила съм четири поръчки до сега, като получих само първата - тениска от √ас. —поред мен тениската не е оригинална, съдейки по качеството й - още при първото пране червената лента от вътрешната страна на врата пусна и оцвети съседни€ участък от б€лата тениска. –азбира се, не мога да съм сигурна в оригиналността на продукта, тъй като съм купувала уж маркови стоки от български маркови магазини на доста високи цени и пак съм имала забележки към качеството, но все пак фактът си е факт. ќтносно срокът на доставка, наистина е дълъг и макар това да не е проблем за мен, см€там, че е редно той да отговар€ на услови€та, с които ние като потребители се съглас€ваме преди да закупим продукт от даден сайт, било то ‘ƒ или друг.
÷итирай


ћнени€: 0
¬Џѕ–≈ » ,„≈ —Џћ –≈ƒќ¬≈Ќ  Ћ»≈Ќ“ Ќј ‘ƒ —Џћ —» Ќјѕ–ј¬»Ћј ћќ… «ј Ћё„≈Ќ»я —“ќ ј Ќј Ќ≈«Ќј…Ќ» ≈¬“»Ќ»  ћј– » —ј —» ќ“ ѕ–ќ»«¬ќƒ»“≈Ћя Ќќ ќѕ–≈ƒ≈Ћ≈Ќќ   ћј– ќ¬»“≈ —“ќ » —ј ћ≈Ќ“≈“ј Ќ≈  ћќ∆≈ ќ„»Ћј Ќј Ўќѕј–“ «ј 268Ћ¬ ƒј ѕ–»—“»√Ќј“ ¬ ќ јяЌќ —Џ—“ќяЌ»≈ Ќј…ЋќЌќ¬ќ“ќ ѕЋ» „≈   ќ≈“ќ Ѕ≈Ў≈ ¬  јЋЏ‘ј Ѕ≈Ў≈ »«ћј„ јЌќ — ћ»«≈–≈Ќ ¬ЏЌЎ≈Ќ ¬»ƒ — ѕќ∆ЏЋ“яЋ ≈“» ≈“ ќ„»Ћј“ј Ќ≈  ќћ≈Ќ“»–јћ ѕ–ќ—“ќ ƒј ƒ»√Ќ≈Ў  –Џ¬Ќќ
”Ќ» јЋЌј √Ќ”—ќ“»я » “ќ¬ј —“ј¬ј ¬Џѕ–ќ— «ј ‘»–ћј Ўќѕј–“ ј ќ √» ¬»ƒя“ “»я ќ„»Ћј ў≈ »«ѕјƒЌј“ ¬ ”∆ј—----/ Ќќ ƒќЅ–≈ „≈ ѕќЌ≈ ћ» ¬Џ–Ќј’ј ѕј–»“≈ ЅЏ–«ќ /
ј ƒј ќ„»Ћј“ј Ќј  ј¬јЋ» Ќ≈ „≈ Ќ≈ —» √» Ќќ—я Ќќ  ”“»я“ј ѕќ„“» Ќ≈ » —≈ јƒјѕ“»–ј“ –ЏЅќ¬≈“≈  ј“ќ я «ј“¬ќ–»Ў ѕ–ќ—“ј —“Џ–„» ќ“¬—я Џƒ≈ “ќ¬ј ЌјЋ» —≈ —≈ўј“≈ „≈ Ќ≈ ћќ∆≈ ƒј ≈ ќ–»√»ЌјЋ , јЅ≈ ќ“ ¬—я ќ Ќ≈ўќ ЋЏ’ј  √ќЋяћќ ѕќƒќ«–≈Ќ»≈ «ј ќ–»√»ЌјЋЌќ—“
÷итирай

¬елико “ърново

ћнени€: 12
«дравейте Smile Ќе съм представител на конкурентна фирма, не съм си пазарувала от ‘ƒ и ще се обоснова защо пиша по темата  Smile ћо€т съпруг работи във —пиди, това фирмата чрез ко€то стоките на ‘ƒ достигат до Ѕългари€. »скам само да ви уведом€, че всичко пристига в неугледно състо€ние (после не знам как ги привеждат в приличен вид) и се достав€ от –”ћЏЌ»я. ћарковите парфюми пристигат в огромни 10 литрови туби и н€ма да коментирам качеството (всеки да си прави изводите).
“ова е от мен по темата, всеки да са реши сам колко е достоверна информаци€та, ко€то ни се предостав€ на сайта  Naughty
÷итирай

—офи€

ћнени€: 551
ƒва пъти поръчвах и двата пъти не получих нищо. —лед дълго чакане проверих в сайта и вид€х съобщение, че по н'ам кви си причини тр€бва да забрав€ какво съм искала. ¬ече въобще не гледам офертите. Ќ€ма да съм фьешън.   Party hahaha
÷итирай


ћнени€: 0
«дравейте Smile Ќе съм представител на конкурентна фирма, не съм си пазарувала от ‘ƒ и ще се обоснова защо пиша по темата  Smile ћо€т съпруг работи във —пиди, това фирмата чрез ко€то стоките на ‘ƒ достигат до Ѕългари€. »скам само да ви уведом€, че всичко пристига в неугледно състо€ние (после не знам как ги привеждат в приличен вид) и се достав€ от –”ћЏЌ»я. ћарковите парфюми пристигат в огромни 10 литрови туби и н€ма да коментирам качеството (всеки да си прави изводите).
“ова е от мен по темата, всеки да са реши сам колко е достоверна информаци€та, ко€то ни се предостав€ на сайта  Naughty

«дравейте,

»скаме само да уточним, че работим със —пиди от 1-ви ноември и до сега куриерската фирма не е достав€ла парфюми до клиенти, тъй като не сме имали подобни кампании на сайта ни. “върдението, че парфюми се достав€т в 10-литрови туби не се отнас€ за нас. ќтносно коментара за склада - действително интернационални€т ни склад, от който се разпращат поръчките, се намира в –умъни€. 
÷итирай


ћнени€: 0
«дравейте на всички!

«а съжаление и аз тр€бва да се съглас€, че фешън дейс са нищо друго освен измамници и крадци на пари! Ѕ€х редовна клиентка на сайт-а, но след като б€х поръчала и предплатила продукт, първо: той въобще не се по€ви; второ: обещаха парите да ми бъдат възстановени по сметката в срок от 2-3 дни; трето: тъй като горното не се случи, обещаха да ми ги възстанов€т в 7-дневен срок, защото това било стандартни€т им срок (вече ми б€ха казали нещо друго); четвърто: естествено, не ми възстановиха сумата, а продължават да обещават! въпросът вече не опира само до парите, а до отношението им към клиентите като ц€ло.
ћол€, ако има и други излъгани и ощетени да пишат!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
÷итирай


ћнени€: 0
ћежду другото като се зачета как служители на това сайтче се оправдават, чак ми стават още по-жалки! —прете да лъжете хората.  ак не ¬и е срам.
÷итирай


ћнени€: 0
ћежду другото като се зачета как служители на това сайтче се оправдават, чак ми стават още по-жалки! —прете да лъжете хората.  ак не ¬и е срам.

«дравейте,

—рокът за връщане на суми, по закон, е до 30 дни, но ние се стараем да връщаме сумите на клиентите ни възможно най-бързо. Ѕихте ли ни дали номер на поръчка, за да можем да проверим ¬аши€ случай? “ова не са оправдани€, а се опитваме да раз€сним дадена ситуаци€та и да из€сним начина ни на работа. 
÷итирай

—офи€

ћнени€: 551
ќще ли се занимавате с този измислен сайт? јйде, стига! »ма значително по-добри.  Party
÷итирай


ћнени€: 0
» преди съм виждала много негативни мнени€ и то в собствени€ им фейсбук страница. ћай са се научили да ги три€т, щом вече не ги пишат там,а се плъзнат по други форуми. ў€х да си направ€ експерименти, обаче след толкова отрицателни оценки бих се доверила повече на китайците в ebay отколкото на fashion days. ѕоне от там можеш да изискаш refund.
÷итирай


ћнени€: 0
» преди съм виждала много негативни мнени€ и то в собствени€ им фейсбук страница. ћай са се научили да ги три€т, щом вече не ги пишат там,а се плъзнат по други форуми. ў€х да си направ€ експерименти, обаче след толкова отрицателни оценки бих се доверила повече на китайците в ebay отколкото на fashion days. ѕоне от там можеш да изискаш refund.

«дравейте,

Ќикога не сме трили коментари, нито в нашата фейсбук страница, нито в този форум - независимо какви са те. —ъщо така н€ма случай, в който да не сме възстановили сума на клиент.
÷итирай

¬елико “ърново

ћнени€: 12
«дравейте,

»скаме само да уточним, че работим със —пиди от 1-ви ноември и до сега куриерската фирма не е достав€ла парфюми до клиенти, тъй като не сме имали подобни кампании на сайта ни. “върдението, че парфюми се достав€т в 10-литрови туби не се отнас€ за нас. ќтносно коментара за склада - действително интернационални€т ни склад, от който се разпращат поръчките, се намира в –умъни€. 

ћного добре знам от кога работите със —пиди. ѕреди това сте били с еконт и не знам по какви причини сте прекратили (и не ме интересува). «на€ само че мо€ мъж закъсн€ва вс€ка сутрин да се прибере на време от работа заради вашата база ко€то е във въпросната –умъни€.  амионите закъсн€ват, това не е по темата но щом съм тръгнала да се оплаквам ще го направ€. ѕосто€нно се закъсн€ва и пак повтар€м дрехите са в ќ“¬–ј“»“≈ЋЌќ състо€ние. Ќе стига че повечето неща са менте ами ¬ие продължавате да лъжете хората кое как било. ’ич си н€мате и на иде€ какво съм чувала за ¬ашите пратки. “ака че не ми се четат повече оправдани€ по темата.
÷итирай


ћнени€: 0
«дравейте,

»скаме само да уточним, че работим със —пиди от 1-ви ноември и до сега куриерската фирма не е достав€ла парфюми до клиенти, тъй като не сме имали подобни кампании на сайта ни. “върдението, че парфюми се достав€т в 10-литрови туби не се отнас€ за нас. ќтносно коментара за склада - действително интернационални€т ни склад, от който се разпращат поръчките, се намира в –умъни€. 

ћного добре знам от кога работите със —пиди. ѕреди това сте били с еконт и не знам по какви причини сте прекратили (и не ме интересува). «на€ само че мо€ мъж закъсн€ва вс€ка сутрин да се прибере на време от работа заради вашата база ко€то е във въпросната –умъни€.  амионите закъсн€ват, това не е по темата но щом съм тръгнала да се оплаквам ще го направ€. ѕосто€нно се закъсн€ва и пак повтар€м дрехите са в ќ“¬–ј“»“≈ЋЌќ състо€ние. Ќе стига че повечето неща са менте ами ¬ие продължавате да лъжете хората кое как било. ’ич си н€мате и на иде€ какво съм чувала за ¬ашите пратки. “ака че не ми се четат повече оправдани€ по темата.

«дравейте,

Ѕихте ли ни казали дали имате конкретно оплакване относно поръчка, продукт или доставка? ўе се радваме да ¬и помогнем, но н€ма как да го направим, при положение че не получаваме €сна информаци€. —токите ни са оригинални - работим директно с фирмите производители, които ни достав€т артикулите.
јко имате н€какъв конкретен проблем, мол€ да кажете какъв е той, за да направим нещо по въпроса. ¬ противен случай н€ма как да отговорим на безпочвени обвинени€ за парфюми, които не продаваме, и за не€сно какви камиони.
÷итирай

ѕлевен

ћнени€: 829
јз искам да питам за нещо, което ми е направило впечатление.
«ащо слънчеви очила на различни марки са в еднотипни калъфи?  алъфите са като правени от н€кой производител, който само е слагал щампи с различни марки отгоре.
» не мога да си об€сн€, как да в€рвам, че очилата са оригинални, като калъфите са откровени ментета.
÷итирай

¬арна

ћнени€: 94
јз съм също от подведените от въпросни€ сайт. “ова беше първа и последна поръчка! ѕри направена поръчка точно преди месец на диоптрични рамки, които не са били "ограничено количество", на 30и€ ден получавам мейл със статус на поръчката "отказана". » кой по-точно извинете € е отказал? јз не съм! ’ем предлагате за продажба, хем в момента на доставка- хоп неналичен продукт.  ак 30 дни не установихте, че не е наличен.  ато чета за всички получени ментаци, излиза, че май са ми направили услуга, недостав€йки ми рамките. ƒано повече хора се увер€т, че предложени€ са измамни и престанат да им дават хл€б!
÷итирай


ћнени€: 0
јз искам да питам за нещо, което ми е направило впечатление.
«ащо слънчеви очила на различни марки са в еднотипни калъфи?  алъфите са като правени от н€кой производител, който само е слагал щампи с различни марки отгоре.
» не мога да си об€сн€, как да в€рвам, че очилата са оригинални, като калъфите са откровени ментета.

«дравейте,

Ѕихте ли ни казали, за кои марки става дума? ѕо принцип е напълно възможно да има прилики в начина на изработка и самите калъфи, тъй като всички големи марки следват едни и същи тенденции.
÷итирай

под гол€мата лоза

ћнени€: 7 728
јз пък си пазарувам от ти€ крадци, измамници и незнам си какви още вандали.
....и ще продължавам за си пазарувам!
“ова, с бавенето на поръчките не ме €досва,
защото пазарувам с наложен платеж и така спест€вам  Smile
 ато ми дойде поръчката € отвар€м още докато съпругът
на Ѕибито, или негови€т колега е на вратата,
и ако не ме удовлетвори, ще му € връча да си € носи обратно.
/н€мам такива случаи до момента.../
–иск да ти дойде не точно това, което си представ€ш
има във всички сайтове, и този не прави изключение.
—игурна съм, че всички туксписващи недоволни потребители
на сайта зал€гат в 8.00h, 13.00h и 19.00h върху F5 и ефпеткат до откат
да не пропуснат н€ко€ свръхдалавера на 95% намаление.
.... и после продължават да си си недоволни отново...
... това е типично за този форум с неуравновесени хормони  Smile
÷итирай

¬елико “ърново

ћнени€: 12
јз не съм пазарувала конкретно от ваши€ сайт и н€ма да го направ€. Ќ€мам оплакване от стоки, но искам да изкажа мнението, за да спест€ главоболието на много недоволни предишни и бъдещи клиенти. ¬€рно е всеки си решава за него, но се над€вам да си подобрите качеството и да спрете да лъжете хората. ƒо колкото чета във форума недоволните клиенти са много повече от доволните и това ме нав€ва на мисълта че произхода е съмнителен.„ета само извинени€ за това и онова тук.

«ащо вместо да се оправдавате с това и онова не направите нещо конкретно за подобр€ването на стоките който предлагате. «ащо се захванахте само с коментара ми за парфюми, защо не допълнихте за дрехите. «ащото е в€рно нали и н€ма как да ме оборите.
÷итирай

под гол€мата лоза

ћнени€: 7 728
.... Ќе стига че повечето неща са менте ами ¬ие продължавате да лъжете хората кое как било. ’ич си н€мате и на иде€ какво съм чувала за ¬ашите пратки. “ака че не ми се четат повече оправдани€ по темата.
јз не съм пазарувала конкретно от ваши€ сайт и н€ма да го направ€. Ќ€мам оплакване от стоки....
35
÷итирай


ћнени€: 178
ѕоради коментарите в този форум, дълго време не смеех да си поръчам нищо. Ќакра€ се престраших и си поръчах дамска чанта. Ѕ€х уведомена предварително, че ще € получа до 30 дни след приключване на кампани€та, за да се съберат поръчките. ѕолучих си чантата 2 седмици след това. Ѕеше перфектна, в оригинална опаковка и сертификат. Ќ€ма да се поколеба€ отново да си поръчам нещо от Fashion Days.
÷итирай

ѕри јнгелите

ћнени€: 86
ѕоръчвала съм си очила, идват си с различни калъфи. ѕоръчвала съм часовници, идват си с международна гаранци€ и сертификат. «а дрехите н€мам оплаквани€, всичко си харесвам. ѕазарувам си посто€нно.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 26
јз пък спр€х да пазарувам от ‘ƒ. ќт три последователни доставки на обувки, в който имаше или дефект или грешен артикул ме компенсираха с 15лв под формата на отстъпка при следваща поръчка  Shocked √ол€м "стимул" да рисуквам пак, н€ма що!
÷итирай


ћнени€: 52
 ато чета та€ тема и се чуд€ за същи€ сайт, от който аз пазарувам ли става дума Rolling Eyes...имам доста поръчки правени в последната година (очила, обувки, чанти...), но н€мам забележки досега нито от доставките, нито от качеството на стоките. »двали са в срок винаги, а н€кои пъти и до десетина дни.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 26
 ато чета та€ тема и се чуд€ за същи€ сайт, от който аз пазарувам ли става дума Rolling Eyes...имам доста поръчки правени в последната година (очила, обувки, чанти...), но н€мам забележки досега нито от доставките, нито от качеството на стоките. »двали са в срок винаги, а н€кои пъти и до десетина дни.
ѕитай мъжа ми дали е същи€, по едно време спр€ да ми говори, като виждаше по колко поръчки имам от ‘ƒ Wink “очно се чудех как да закреп€ семейни€ мир, те взеха, че почнаха да се дън€т поръчка след поръчка. ѕодчертавам, че все за поръчките с обувките говор€, преди това и дрехи, и очила, и часовници, и чанти съм си поръчвала - забележки н€мах!

» –уска, н€кои хора пазаруват не заради марката или далаверата, а защото нещо им харесва или искат да направ€т н€кому подарък. «вучиш меко казано арогантно, мога само да ти пожела€ да не изпитваш разочарованието от некачествен продукт, което много хора са изпитали!
÷итирай

под гол€мата лоза

ћнени€: 7 728
...

» –уска, н€кои хора пазаруват не заради марката или далаверата, а защото нещо им харесва или искат да направ€т н€кому подарък. «вучиш меко казано арогантно, мога само да ти пожела€ да не изпитваш разочарованието от некачествен продукт, което много хора са изпитали!
’ората, които искат да направ€т н€кому подарък
не залагат на това, че поръчката им може да се забави
и да дойде след ден€, в който той тр€бва да се връчи.
“ова са глупости.
 огато искаш да видиш качество, преди да платиш-
ћќЋове, аутлети, базари и базарчета колкото искаш.
... даже и »лиенци все още съществува...
–иск от пазаруването онлайн винаги има.
’убавото поне е това, че като не ти изнас€ можеш да го върнеш.
јз си признавам, че след€ ‘ƒ заради намалени€та,
... пък нека съм арогантна....
÷итирай

Bulgaria

ћнени€: 83
јз пък си пазарувам от ти€ крадци, измамници и незнам си какви още вандали.
....и ще продължавам за си пазарувам!
“ова, с бавенето на поръчките не ме €досва,
защото пазарувам с наложен платеж и така спест€вам  Smile
 ато ми дойде поръчката € отвар€м още докато съпругът
на Ѕибито, или негови€т колега е на вратата,
и ако не ме удовлетвори, ще му € връча да си € носи обратно.
/н€мам такива случаи до момента.../
–иск да ти дойде не точно това, което си представ€ш
има във всички сайтове, и този не прави изключение.
—игурна съм, че всички туксписващи недоволни потребители
на сайта зал€гат в 8.00h, 13.00h и 19.00h върху F5 и ефпеткат до откат
да не пропуснат н€ко€ свръхдалавера на 95% намаление.
.... и после продължават да си си недоволни отново...
... това е типично за този форум с неуравновесени хормони  Smile

Absolutely  Very Happy Very Happy. јз съм също редовен клиент и ако има нещо, което не ми харесва напоследък е, че не мога да си харесам неща, но е въпрос на вкус или ми мина мани€та с дъги€ списък поръчки, от който не можех да спест€. — качеството проблем никога съм н€мала, всичко, което съм купвала е според мен оригинално, пътувала съм много на шопинг и зна€ до известн астепен поне кое е менте и кое не - от опаковката - до съдържанието. »ма марки , о ткоито съм много доволна и други, от които не чак толкова, но чак пък такива писани€. Ќапример по артикули- обувките - прекрасни - от детски до дамски, дрехите - винаги съм била доволна, освен една риза на Guess, но не € върнах, просто н аманекена стоеше по добре и т.н. и т.н.
Ќай-вече, когато можеш да върнеш - незнам какъв е проблема и това мрънкане, защото по закон можеш, но не винаги се случва другаде!
÷итирай

Bulgaria

ћнени€: 83
«дравейте Smile Ќе съм представител на конкурентна фирма, не съм си пазарувала от ‘ƒ и ще се обоснова защо пиша по темата  Smile ћо€т съпруг работи във —пиди, това фирмата чрез ко€то стоките на ‘ƒ достигат до Ѕългари€. »скам само да ви уведом€, че всичко пристига в неугледно състо€ние (после не знам как ги привеждат в приличен вид) и се достав€ от –”ћЏЌ»я. ћарковите парфюми пристигат в огромни 10 литрови туби и н€ма да коментирам качеството (всеки да си прави изводите).
“ова е от мен по темата, всеки да са реши сам колко е достоверна информаци€та, ко€то ни се предостав€ на сайта  Naughty

«дравейте,

»скаме само да уточним, че работим със —пиди от 1-ви ноември и до сега куриерската фирма не е достав€ла парфюми до клиенти, тъй като не сме имали подобни кампании на сайта ни. “върдението, че парфюми се достав€т в 10-литрови туби не се отнас€ за нас. ќтносно коментара за склада - действително интернационални€т ни склад, от който се разпращат поръчките, се намира в –умъни€. 

ѕросто сме уникални българите, не мислите ли. ¬се едно, че ако случайно ‘ешън дейс прави наливна търгови€ ще покани шофьора да гледа, ама ужасна работа, н€кой беше писал за бай ганьовщината, ама не беше улучил посоката = тр€бва да се насочи към себе си. ѕоне са чули нещо за –умъни€ - та са улучили - страшна злоба и то и те не зна€т защо и към кого да € насочват. ”дивена съм и не разбирам - ами като не ви харесва - не пазарувайте - цвета не бил същи€, не ставал размера - следващи€ път в описанието - по Pantone цветовете, пък недай си Ѕоже да объркате н€ко€ поръчка - публично харакири
÷итирай


ћнени€: 6
«дравейте на всички!

«а съжаление и аз тр€бва да се съглас€, че фешън дейс са нищо друго освен измамници и крадци на пари! Ѕ€х редовна клиентка на сайт-а, но след като б€х поръчала и предплатила продукт, първо: той въобще не се по€ви; второ: обещаха парите да ми бъдат възстановени по сметката в срок от 2-3 дни; трето: тъй като горното не се случи, обещаха да ми ги възстанов€т в 7-дневен срок, защото това било стандартни€т им срок (вече ми б€ха казали нещо друго); четвърто: естествено, не ми възстановиха сумата, а продължават да обещават! въпросът вече не опира само до парите, а до отношението им към клиентите като ц€ло.
ћол€, ако има и други излъгани и ощетени да пишат!  #2gunfire #2gunfire #2gunfireTova sa pulni gliposti,az sushto sum klient za vuprosniq sait i nikoga ne sa iziskvali ot men da predplashtam stoka,vsi4ko e s nalojen platej.Shto se otnasq do originalnostta na produktite naskoro polu4ih 4asovnik ot tqh s marka Just Cavalli,koito ima garanciq,sertifikat,kutiq,etiketi...vsi4ko ot kutiqta do 4asovnika e v perfektno sustoqnie,lqtoto kupih na priqtelq si gumenkii na Le Coq Sportif  ot magazin vuv mola za 150 lv,naskoro imaha kampaniq na tazi firma i su6tite tezi gumenki bqha namaleni na 70lv,poru4ahme ot kampaniqta pak za nego gumenki i sa 100% originalni,nishto 4e bqha tolkova namaleni,puk i vsi4ki znaem,4e v Bulgariq cenite na izvestnite marki sa mn naduti i mn nad realnata im stoinost,poru4vali sme su6to 4asovnik na Camel Activ,pak mn namalen i otnovo doide v perfektno sustoqnie i 100% originalen,do sega nqmah zabelejki,no dnes polu4ih dulgo 4akanite si botu6i,koito se opasqvah,4e moje da mi budat golemi,a se okaza,4e sa daje 1 nomer po-malki ot tova,koeto bqh poru4ala,tui kato sa s UK nomeraciq,qvno v tablicata im e imalo nesuotvetstvie,predlojiha mi da gi vurna,no tova za men ne e variant,tui kato mn gi haresvam kato model,bqha namaleni ot 250lv na 150lv,no za tezi pari,ka4estvoto ne otgovarq,taka 4e qvno ima i bokluci,no kato cqlo produktite na izvestnite marki sa originalni
÷итирай

—офи€

ћнени€: 94
јз пък не мога да разбера след като има толкова недоволни, защо продължават и продължават да поръчват от там. јз ако съм толкова разочарована просто н€ма да повтор€ да поръчам, а не през н€колко поста да об€сн€вам колко са зле ‘ƒ.
јз като ц€ло съм доволна. »мала съм и неуспешни покупки, но съм ги връщала и съм си получавала парите обратно. —поред мен от сайта са коректни, а относно това дали стоките са менте - ментета може да ти пробутат навс€къде и н€ма гаранци€, че колкото и пари да дадеш ще получиш нещо оригинално. ¬се пак над€вам се наистина да не са реплики...
÷итирай

¬ мечтите

ћнени€: 452
јз не мога да коментирам дали стоките са оригинални или не...тъй като след 3 месеца чакане на маратонки на Puma,ми написаха имейл,че ги н€ма в склада  Mr. Green.....  оректни са...да!!... поне ми отговориха след 2-3 месеца.“ака,че... всеки сам си решава,но аз лично за себе си приключих пазарлъка там Smile.≈ поне подобни чуждестранни сайтове дал √оспод,като например vente-privee.—упер коректни и връщат и пари,за неполучен артикул дори  Wink
÷итирай

Ѕургас

ћнени€: 359
јз съм доволна  Peace ако продукта не ми харесва го връщам и ми връщат парите това е Peace Peace
÷итирай

Sofia, Bulgaria

ћнени€: 2
’ихи, вл€зох само за да прочета за ‘ƒ, а то... вие сте си го обърнали на женски спорове Smile)). “а, по темата, струва ми се неоснователно това заглавие. ћо€ опит с въпросни€т сайт е хубав. “ова, че в него се продават и н€кои по - малко престижни стоки просто допълва възможността за избор на по - евтини продукти.  акто има продукти за по хил€ди парички, така има и за по 30лв нещица. —ега, аз примерно не влизам в категори€та потребители, които пазаруват дрешки по 1 000лв, но пък и не се стара€ да попадна в "хептен евтинджос" потребителите. Ќещата, които съм поръчвала от ‘ƒ са на достъпни за моето финансово положение цени. Ќе мога да определ€ колко точно са рентабилни изборите ми на стоки, но със сигурност тези, които съм закупила досега, отговар€т съвсем точно на придобитите от сайта представи за т€х. ј това дали са ги шили те лично, или ƒолче или китайците, не ме притесн€ва толкова. јко имах такива притеснени€, щ€х да стискам и събирам парички, за да си поръчвам директно от съответната марка, и на сметка или не, ще си получа въпросната готина опаковка Smile)) “а като примерно съм дала 100лв за €кенце, ми то и те€ по пазара са по толкова! какво ако се окаже реплика, нали така или иначе не съм платила оригиналната цена за марката? Smile))
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-62 от 62 отговора