Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 25 септ. 2004, 14:30 ч.

Магданоз във фризер, как?

  • 3 907
  • 17
  •   1
Отговори
  • Враца
  • Мнения: 4 480
Здравейте, искам да си сложа магданоз във фризера, някой може ли да каже в какво и как. Чувала съм нещо за формичките за лед, но не помня къде беше и как ставаше. Благодаря!

# 1
  • София
  • Мнения: 730
Много е лесно .Измиваш ,посушаваш,нарязваш ,натъпкваш във формичките за лед сипваш маалко вода за да се захване..и замразяваш..после аз лично зи ги премествам в пликчета..това е .Като ти потрябва бухваш кубчето в манджата... Simple Smile

# 2
  • Враца
  • Мнения: 4 480
Благодаря много. В понеделник си намерих занимавка  Grinning

# 3
  • Варна
  • Мнения: 672
След замразяване магданоза изцяло губи аромата си. Аз педпочитам да го нарежа и осоля. Така издържа около 2 месеца в хладилника, и си е съвсем свеж.

# 4
  • Враца
  • Мнения: 4 480
Цитат на: diemma
След замразяване магданоза изцяло губи аромата си. Аз педпочитам да го нарежа и осоля. Така издържа около 2 месеца в хладилника, и си е съвсем свеж.

А в какво го съхраняваш? В смисъл бурканче, торбичка, пластмасова кутия?

# 5
  • Мнения: 3 107
Аз пък си го нарязвам, слагам си го в торбички и хоп във фризера. Това го правя с всичките зелении. И не мисля, че си променя вкуса и аромата Rolling Eyes

# 6
  • Sofia
  • Мнения: 6 217
измивам ги и го слагам в плик.Дори не го режа, когато замръзне се рони от самосебе си.така слагам и листа от целина, джоджен, копър и много дръго подправки. Нито ги реже нито нищо само замръзявам

# 7
  • Мнения: 5 136
Аз го измивам и го нарязвам. След като изсъхне водата го слагав в пластмасова кутия и го замразявам. Остава свеж поне за половин година, ако не и за цяла.

# 8
  • Варна
  • Мнения: 310
Цитат на: Sim
Аз го измивам и го нарязвам. След като изсъхне водата го слагав в пластмасова кутия и го замразявам.



И аз така Laughing

# 9
  • Варна
  • Мнения: 672
Цитат на: wa_wa
Цитат на: diemma
След замразяване магданоза изцяло губи аромата си. Аз педпочитам да го нарежа и осоля. Така издържа около 2 месеца в хладилника, и си е съвсем свеж.

А в какво го съхраняваш? В смисъл бурканче, торбичка, пластмасова кутия?

В пластмасова кутия- от сладолед.

# 10
  • Враца
  • Мнения: 159
Цитат на: Sim
Аз го измивам и го нарязвам. След като изсъхне водата го слагав в пластмасова кутия и го замразявам. Остава свеж поне за половин година, ако не и за цяла.


И аз така правя и магданоз и копър в кутия от сладолед или нещо друго.

# 11
  • сред цветята
  • Мнения: 3 030
Aз го измивам, изсушавам и нарязвам. След това го изсипвам в плик и го слагам във фризера.

# 12
  • Мнения: 3 452
и аз подобно за rosa: измивам, изсушавам върху кухненска кърпа целите стръкове и тогава режа на ситно.
сухранявам в кутии от сладолед, от 1 л., так не се слепва и остава на парченца.........лошото е, че след изваждане и поръсване върху салата омеква Sad , иначе за манджички няма проблеми......

# 13
  • при ОП
  • Мнения: 5 500
Измит, изсушен, ситно нарязан и напълнен в малки торбички 10/10 см. За две яденета една торбичка. И изобщо не си губи аромата, напротив.

# 14
  • NL/Бг
  • Мнения: 192
Цитат на: veni
Цитат на: Sim
Аз го измивам и го нарязвам. След като изсъхне водата го слагав в пластмасова кутия и го замразявам.



И аз така Laughing
i az така:).А когато ми трябва изкарвам кутята,поразклащам малко и си вземам,колкото ми трябва Wink

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт