Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 17 отговора

Враца

Мнения: 4 384
Здравейте, искам да си сложа магданоз във фризера, някой може ли да каже в какво и как. Чувала съм нещо за формичките за лед, но не помня къде беше и как ставаше. Благодаря!
Цитирай

София

Мнения: 635
Много е лесно .Измиваш ,посушаваш,нарязваш ,натъпкваш във формичките за лед сипваш маалко вода за да се захване..и замразяваш..после аз лично зи ги премествам в пликчета..това е .Като ти потрябва бухваш кубчето в манджата... Smile
Цитирай

Враца

Мнения: 4 384
Благодаря много. В понеделник си намерих занимавка  Very Happy
Цитирай

Варна

Мнения: 672
След замразяване магданоза изцяло губи аромата си. Аз педпочитам да го нарежа и осоля. Така издържа около 2 месеца в хладилника, и си е съвсем свеж.
Цитирай

Враца

Мнения: 4 384
Цитат на: diemma
След замразяване магданоза изцяло губи аромата си. Аз педпочитам да го нарежа и осоля. Така издържа около 2 месеца в хладилника, и си е съвсем свеж.

А в какво го съхраняваш? В смисъл бурканче, торбичка, пластмасова кутия?
Цитирай


Мнения: 3 107
Аз пък си го нарязвам, слагам си го в торбички и хоп във фризера. Това го правя с всичките зелении. И не мисля, че си променя вкуса и аромата Rolling Eyes
Цитирай

Sofia

Мнения: 6 210
измивам ги и го слагам в плик.Дори не го режа, когато замръзне се рони от самосебе си.така слагам и листа от целина, джоджен, копър и много дръго подправки. Нито ги реже нито нищо само замръзявам
Цитирай


Мнения: 5 125
Аз го измивам и го нарязвам. След като изсъхне водата го слагав в пластмасова кутия и го замразявам. Остава свеж поне за половин година, ако не и за цяла.
Цитирай

Варна

Мнения: 310
Цитат на: Sim
Аз го измивам и го нарязвам. След като изсъхне водата го слагав в пластмасова кутия и го замразявам.



И аз така Laughing
Цитирай

Варна

Мнения: 672
Цитат на: wa_wa
Цитат на: diemma
След замразяване магданоза изцяло губи аромата си. Аз педпочитам да го нарежа и осоля. Така издържа около 2 месеца в хладилника, и си е съвсем свеж.

А в какво го съхраняваш? В смисъл бурканче, торбичка, пластмасова кутия?

В пластмасова кутия- от сладолед.
Цитирай

Враца

Мнения: 159
Цитат на: Sim
Аз го измивам и го нарязвам. След като изсъхне водата го слагав в пластмасова кутия и го замразявам. Остава свеж поне за половин година, ако не и за цяла.


И аз така правя и магданоз и копър в кутия от сладолед или нещо друго.
Цитирай

сред цветята

Мнения: 3 033
Aз го измивам, изсушавам и нарязвам. След това го изсипвам в плик и го слагам във фризера.
Цитирай


Мнения: 3 452
и аз подобно за rosa: измивам, изсушавам върху кухненска кърпа целите стръкове и тогава режа на ситно.
сухранявам в кутии от сладолед, от 1 л., так не се слепва и остава на парченца.........лошото е, че след изваждане и поръсване върху салата омеква Sad , иначе за манджички няма проблеми......
Цитирай

при ОП

Мнения: 5 500
Измит, изсушен, ситно нарязан и напълнен в малки торбички 10/10 см. За две яденета една торбичка. И изобщо не си губи аромата, напротив.
Цитирай

NL/Бг

Мнения: 192
Цитат на: veni
Цитат на: Sim
Аз го измивам и го нарязвам. След като изсъхне водата го слагав в пластмасова кутия и го замразявам.



И аз така Laughing
i az така:).А когато ми трябва изкарвам кутята,поразклащам малко и си вземам,колкото ми трябва Wink
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 17 отговора