Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

софия

Мнения: 7 281
искам да попитам, някой знае ли какво значи кайзерована и некайзерована, т.е. обикновена пастърма? И двете много ги обичам, но никаква разлика не намирам newsm78
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 444
Мисля, че разликата е само в подправките. Едната е с подправка, която се нарича "Кайзер" (поне под това име я продават), а другата е с някакъв друг вид. Доколкото зная, няма разлика в технологията. newsm78
Цитирай

софия

Мнения: 7 281
абе и на вкус не виждам чак галяма разлика. Преди време някой беше обяснил много хубаво за тункваните вафли, затова и аз да питам.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.