Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 15 ян. 2006, 15:15 ч.
  • Преглеждания  364  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • софия
  • Мнения: 7 282
искам да попитам, някой знае ли какво значи кайзерована и некайзерована, т.е. обикновена пастърма? И двете много ги обичам, но никаква разлика не намирам newsm78

Реклама
# 1
  • Мнения: 13 162
Мисля, че разликата е само в подправките. Едната е с подправка, която се нарича "Кайзер" (поне под това име я продават), а другата е с някакъв друг вид. Доколкото зная, няма разлика в технологията. newsm78

# 2
  • софия
  • Мнения: 7 282
абе и на вкус не виждам чак галяма разлика. Преди време някой беше обяснил много хубаво за тункваните вафли, затова и аз да питам.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт