«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

јлтернативна медицина
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
645-659 от 718 отговора

¬ сърцето на моето дете

ћнени€: 420
 ристалите, които детето е запазило/ все ще не загубило/ са тигрово око и аметист. »нтересно е, че аметиста подхожда на зоди€та ми, а според китайците тигровото око било " изпълнител на желани€". ƒали е чиста случайност, че се сетих за т€х?
÷итирай

—офи€

ћнени€: 360


—олта раз€жда н€кои меки кристали, напр.малахит. —лънцето избелва кристали от кварцовата група - аметист, розов, а и н€кои от по-тъмните.

ќѕ”Ў≈Ќ  ¬ј–÷ 
»зхвърл€ старите непри€тности.  огато започваме нещо ново и желаем да скъсаме с лошото от миналото - медитираме с този камък. ƒържим го н€колко дни със себе си непрекъснато, спим с него.  огато решим, че сме готови да кажем УсбогомФ на миналото - медитираме с кристала и издишаме всичко лошо в него. УѕогребвамеФ го ритуално в корените на дърво или цвете. ћоже да си го вземем обратно след н€колко дни, да го пречистим и да го носим със себе си като закрилник.
“ози кристал помага за навлизане в нови нива на съзнанието при медитаци€ с него (положен на челото).
— него достигаме до спомените за минали животи.  ристалът притежава УзлатенФ пламък в себе си, който може да бъде насочен за лечение на всички физически, емоционални и душевни болки.
ќпушени€т кварц, подобно на обсидиана, е камък за кармично лечение, но има далеч Упо-мекоФ действие.

***
“»√–ќ¬ќ ќ ќ  слънце
“ова е Укамък защитникФ, предпазва от нечисти сили. »зползва се главно за изготв€не на енергийни защити на жилища. Ќоси успех в работата, стабилизира финансовото състо€ние, помага при изпити и важни срещи. ¬сички камъни УочиФ притежават свойството да натрупват в себе си енерги€ и да € освобождават, когато човек е в стрес и има нужда от не€. ”споко€ва в стресови ситуации (н€колко парчета в джоба)
÷итирай

Cтраната на лалетата...

ћнени€: 7 915
» то точно към планински кристал съм се насочила. Ќали предпазва от негативни вли€ни€. Flutter
Wink

ќтносително  Wink предпазва , предпазва , колко да предпазва  Laughing  ¬сичко е комплексно  Wink ако тръгнем да разчитаме на едини€ кристал  Whistling

.....
ћечта€ си за диамант  Mr. Green ама де не е синтетичен  Very Happy

— една дума се разбрахме. Laughing  Hug

Ѕлокира ги. така ми об€сниха, особено ако са на вис€щи обеци. Flutter

» аз си мечта€ за истински диамант, откак ги зърнах в музе€ в јтверпен.
÷итирай


ћнени€: 59
ѕривет момичета!“ова са семейните ни камъни, не знам какви са, този в средата най-големи€ дъщер€ ми го е купила от ягодинската пещера -той бил за спокойствие и хармони€ Smile


ј и да се похвал€ с много сбъднати желани€...¬ован е страхотен, обичам го newsm21 такива чудеса върши!
÷итирай

¬арна

ћнени€: 1 322
Ќезнам каква работа ще свършат камъните и в каква насока помагат , но много са красиви . јз лично където и да отида си взимам по един камък , на който ми се е приковал погледът случайно. ѕоследни€т път от √ложенски€т манастир си взех един , в който се спънах и едва не се прибих.  ато  хванах камъкът , се оказа че ми пасва на ръката - все едно е л€т за мо€та ръка и си го стисках през ц€лото време до като се прибрахме / до ¬арна/.  олата издаваше едни такива звуци пред разпадане travel ѕрибрахме се и на други€т ден , вадейки € от гаражът  н€каква част се чупи - мъжът ми каза , че ако това се било случило по време на пътуването сме щели да останем на път€./гол€м късмет/.

ј що се отнас€ до камъкът , който носи хармони€ и спокойствие , то тр€бва да изсел€ мъжът ми да живее в ягодинската пещера и пак не е сигурно дали ще помогне 35

Ћек ден , дано си намирате прохлада в тази жега. јз мисл€ да си забъркам един коктейл "мухльо" /вода с лед и лимон/. hahaha
÷итирай

Tам през јтлантически€ океан

ћнени€: 4 591
AtinkaWink камъните/кристалите от сн. ( поне 3 от т€х) са синтетични  Cool т.е. не нос€т енерги€та на природата/зем€та  Wink “е са просто красиви, €рки , радост за окото  Peace÷итат
»зкуствените синтетични кристали се отнас€т към съвсем друга категори€ камъни. Ќе бива да се забрав€, че природните кристали са получили  частица от земната енерги€. —интетичните камъни са продукт на човешки€ труд и в т€х има частица от енерги€та на производител€. Ќо те са лишени от земна енерги€. “€хното информационно-енергийно поле е целенасочено, концентрира само един тип енерги€. “е не могат да дадат на човека онези сили, които не му достигат. “акъв камък  може само да натрупа излишък от енерги€ с определена насоченост. Ќапример, ако природни€т смарагд стимулира сърдечната дейност, то при ускорен пулс и повишено кръвно нал€гане е подход€щ и изкуствен смарагд.
п.п. жълтото кристалче от сн. е цитрин Wink - привлича парите Very Happy наричат го още  " амъкът на търговците" Wink
« ѕоследна редакци€: сб, 07 юли 2012, 15:58 от Desss »
÷итирай

¬ Ѕалкана

ћнени€: 373

п.п. жълтото кристалче от сн. е цитрин Wink - привлича парите Very Happy наричат го още  " амъкът на търговците" Wink

»мам си същи€, в двете портмонета.  Smile

Ѕез да разбирам от камъни, малки€т лилав до цитрина, не е ли аметист? »стниски, не синтетичен!?  Rolling Eyes
÷итирай


ћнени€: 78
Desss, как само по снимката усп€ да определиш, че 3 от камъните са синтетични?  Rolling Eyes јз се затрудн€вам да стор€ това дори когато са ми пред очите или ги държа в ръце.

— дискуси€та за кристалите ме подтикнахте да изров€ от кашона "≈нциклопеди€ на кристалите" на ƒжуди ’ол (имам и още една нейна книга - "ѕроменете живота си с помощта на кристалите"). ≈нциклопеди€та е прекрасно оформена, с неверо€тни снимки и информаци€ за физическите и езотеричните характеристики на всеки камък, хим. формула, твърдост, места, където се добива, лечебното му приложение и т.н. ѕонеже н€кога си обърках института (тр€бваше да кандидатствам 100 м. по-назад, в ћинно-геоложки€), сега  чисто лаически се самообразовам. „акам да преиздадат и книгата на »ван ћитев:
http://bgminerali.com/?home
≈то какво казва ƒжуди ’ол за пречистването на кристалите (преписвам от книгата):
"Ќеронливите и несъставни кристали може да се държат под течаща вода, да се потоп€т в морето или в солена вода. ƒокато правите това, мислете как искате цели€ негативизъм да бъде отмит и кристалът отново да се зареди с енерги€. јко оставите кристал на слънчева или лунна светлина за н€колко часа, също можете да го заредите, в случай че този камък не избледн€ва на слънце и вие внимавате фокусирани€т поток лъчи да не подпали нещо.
–онливите кристали или агломератите може да се остав€т в морска или каменна сол за една нощ. —лед това внимателно изчеткайте вс€ка частичка сол, тъй като т€ може да повреди повърхността, особено във влажна среда.
Ќ€кои кристали притежават способността да пречистват други кристали. ƒръжте карнеол в торбичка с полирани камъни и никога н€ма да има нужда да ги пречиствате по друг начин. ћалък образец може да се остави да пренощува върху друза прозрачен кварц.
 ристалите могат да бъдат прекадени или да ги прекарате през светлина на свещ. ћожете и да си ги представите оградени от светлина, ко€то пречиства и ги зарежда с енерги€."
 bowuu
÷итирай

Tам през јтлантически€ океан

ћнени€: 4 591
Desss, как само по снимката усп€ да определиш, че 3 от камъните са синтетични?  Rolling Eyes јз се затрудн€вам да стор€ това дори когато са ми пред очите или ги държа в ръце.


ѕисах поне 3 от т€х  Peace може  и да греша ќ   Peace
ѕросто цветовете са неестествено  €рки и наситени  Smile
—интетичните камъни са красиви и също имат своето предназначение и енерги€  Peace

—ъвсем добронамерен ми бе поста Very Happy

»мам си същи€, в двете портмонета.  Smile

Ѕез да разбирам от камъни, малки€т лилав до цитрина, не е ли аметист? »стниски, не синтетичен!?  Rolling Eyes
» мо€ цитрин е в портмоне  Laughing


синьото ми прилича на хризокола
лилавкото на аметист
плоското наситено цикламено/лилаво е ахат  Very Happy ( за него съм повече от сигурна  че е синтетичен)


« ѕоследна редакци€: нд, 08 юли 2012, 16:09 от Desss »
÷итирай


ћнени€: 44

ћечта€ си за диамант  Mr. Green ама де не е синтетичен  Very Happy

ƒесс, незнам дали си запозната с този сайт- bidz.com, силно в€рвам, че там камъните са естествени, защото на накои бижута си пише , че са имитаци€ на камъни, а на други си пише естествени. “а от там си закупих н€колко бижута с естествени камъни, предимно рубини и диамант, в€рно, че диаманта е 0.01к (люспа), но си е диамант за мен и мн им се кеф€  Wink (пък и са точно за мо€та зоди€). Ќосих ги тук в златарско, за да се увер€, че са истински, но в наши€ град н€маме такиква специалисти, и ми казаха щом са от щатите значи е такова каквото го пише ......сиреч истински. «а жалост доставката до бг е доста гол€ма, н€кога излиза повече от бижуто, наскоро маше фриишипинг, но усп€х да се възползвам само от една гривничка с рубини  Sad
÷€лата ми мислј беше да видиш там за нещо диамантено  Smile
÷итирай

ƒобрич

ћнени€: 2 322
÷итат
јко се опитваш да постигнеш толкова, колкото постига н€кой друг; ако сравн€ваш своите постижени€ с тези на н€кой друг, това ще те на≠кара направо да се побъркаш, защото винаги ще има н€≠кои, които е фокусиран по-силно върху дадено нещо и е ус≠п€л да привлече или да сътвори нещо повече от теб. - јбрахам

÷итирай


ћнени€: 30
«дравейте, момичета, приемате ли нови попълнени€?  Smile —ега откривам темата, но винаги съм се интересувала от тези неща. јз самата се стара€ да мисл€ позитивно и гледам да не се оплаквам от нищо. ¬ последно време имам малко проблеми обаче... ” нас работи само баща ми, дава всичко от себе си, но парите ни стигат само за най-основните неща. ќбръщам се към вас, да ми препоръчате изпробвани от вас методи, които наистина действат за привличане на пари и благополучие. „етох темата, но на заглавната страница има толкова много, че се обърках... а искам нещо, което наистина да действа. —ъщо така нещо за здраве и любов. Peace Ѕлагодар€ много!

јз съм от хората, които в€рват, че ако искат нещо, ще го получат, често си представ€м и нещата, които искам да получа, и тези, които искам да постигна - н€кои са се получавали, други - не. ƒали не тр€бва да промен€ нещо?  олкото и положително да мисл€, пон€кога се случва да си представ€м и непри€тни неща, които после не мога да си изби€ от главата... с това как да се справ€?
÷итирай


ћнени€: 78
—ъвсем добронамерен ми бе поста Very Happy
» мо€, Desss, и мо€!  Hug Ќо при наличието на толкова вълшебници тук, взе че ми мина мисълта, че може би наистина ги усещаш и от разсто€ние камъните.  Crazy
≾_Smile_≿, наскоро на едно друго м€сто в интернет пространството едно момиче сподели, че си е намерило работа така:
"...измайсторих един пръстен от станиол и се взехме с мо€та работа, е използвах пръста на един при€тел и паднах аз на коленце брак да й предложа:). ѕочерпих при€тели за "новата" ми работа. » пожелавах прекрасни неща от сърце на шефа."
¬ажното е да се забавл€ваш - така ще отприщиш потенциала и нещата ще ти се случат!  Peace » н€ма какво да се объркваш - пробваш с различни варианти - все н€кой ще проработи.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 528
ќтдавна не съм писала, ама то и нищо кой знае какво не е случило.
ѕърво да ви напомн€, че наближава новолунието в –ак, на 19 юли в 07,24.
ј сега да ви разкажа за едно сбъднато желание. ѕреди време, като ми гостуваха ангелите, много исках да си намер€ перо от б€л гълъб. “огава не си намерих, ама и б€х забравила за това желание. ¬ събота в един пиано бар имаше моминско парти. Ѕъдещата булка беше със н€какъв пернат шал и докато се вихреше в танци, едно перо падна пред мен, после още едно, а по стълбите се натъкнах на трето. ¬се пак получих б€ло перо, дано да е на сватбарски късмет Smile
÷итирай


ћнени€: 59
п.п. жълтото кристалче от сн. е цитрин Wink - привлича парите Very Happy наричат го още  " амъкът на търговците" Wink
Ѕлагодар€! ¬еднага го слагам в портмонето:)
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
645-659 от 718 отговора