«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

–омантични сериали
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 65 отговора

”смивка скоро ще ти се даде. “рамвай ∆елание ще дойде :)

ћнени€: 202
ѕърви€т турски телевизионен филм, който ще се снима в Ѕългари€, е многосерйната продукци€ с работно заглавие "≈здачи".
— екипа е решил да се срещне български€т министър на културата ¬ежди –ашидов. Ќа срещата, ко€то е насрочена за 22 юни, ще присъстват режисьорът —ердан јкар, продуцентите ћухарем √юлмез и “аркан  арлидаг, изпълнителни€т продуцент от българска страна √абриел √еоргиев, както и ƒейвид ¬арод, изпълнителен директор на "Ќю Ѕо€на филм" јƒ.  омпани€та е копродуцент от българска страна.
ѕодготовката за снимките вече е започнала.
Ѕългарски ще е половината от екипа на първи€ турски сериал, който ще се снима у нас. ¬ече са одобрени и доста наши актьори, имената засега са тайна, както и на турските звезди, които ще участват. —нимките ще започнат през август.
ѕродукци€та е мащабна, с продължителност 78 филма по 85 минути всеки. ѕродуцент от турска страна е известната компани€ "√алата филм",ко€то го изработва за телевизи€ "—тар".
ўе се радвам, всеки който попадне на информаци€ за сериала както на български, така и на турски да сподели  bouquet

÷итирай


ћнени€: 1 228

ƒимитър ћитовски: ¬реме е за общ българо-турски кинопроект

ўе снимат турски€ тв сериал "≈здачи" в Ѕългари€

÷итирай

”смивка скоро ще ти се даде. “рамвай ∆елание ще дойде :)

ћнени€: 202
Lilims Smile  bouquet

80-те серии на "≈здачи", вс€ка от които по час и половина, обръщат поглед назад в далечното минало, към живота на номадските племена.
—ердан јкар, режисьор:
- Ќад€ваме се, че ще бъде един дълъг и интересен сериал. —южетът е праисторически. ћалко фантастичен, с елементи на фантастика. ¬ кра€ на краищата обаче темата е човекът.
====================
»зпълнителни€т продуцент от българска страна √абриел √еоргиев разказа за ƒарик: "“ози продукт ще бъде много по-скъп от средностатистически€ турски сериал. “ова и сами€т жанр го изисква. »сторическата драма изисква много повече ресурс, за да се направи. ќсвен това тази продукци€ ще се снима изц€ло на локации. «аради естеството на истори€та, ко€то е свързана с номадски племена, н€ма как те да се вкарат в павилион. “ова само по себе си € оскъп€ва и усложн€ва. “р€бва да отбележа, че това е една гол€ма стъпка на турските копродуценти. “акъв проект досега в “урци€ за телевизи€ не е правен. “ой е не просто за средностатистически€ зрител, а за един по-интелигентен, както те го наричат "професионален зрител", с нагласа към европейско и американско кино. “ози продукт мога да го определ€ като световен по отношение на визуалните и драматургичните му качества".
ѕовече от 90% от екипа, който ще работи по заснемането на "≈здачи", ще е български. ќбсъжда се вариант и операторът да е българин - нещо, което се случва твърде р€дко в чуждестранните продукции, които идват у нас. √абриел √еоргиев об€сни: " олегите, с които ще работим от снимачни€ екип, ще са 96, 97% българи. Ќие сме много опитни по отношение на филмопроизводството. ј сега този сериал ще се възползва от опита, който са придобили колегите ни в чуждите продукции, които са били снимани тук".
≈дин от най-мащабните и скъпи турски сериали ще започне да се излъчва в “урци€ още през септември.
ћеждувременно турски€т продуцент ћухарем √юлмез разкри, че докато са оглеждали български артисти за телевизионната продукци€, ко€то ще се снима у нас, са си харесали Ћюбо Ќейков за сериал, който ще се прави в “урци€.
÷итирай


ћнени€: 683
Ќад€, браво  bouquet
÷итирай

”смивка скоро ще ти се даде. “рамвай ∆елание ще дойде :)

ћнени€: 202
Anna  bouquet изл€зах нетърпелива и пуснах тема, но не съм добра в това. ¬с€ка помощ оттук нататък ще е добре дошла. ќще повече, че основните материали ще са в турската преса и интернет. ќтделно щом първом ще го дават по телевизи€ "—тар" ще има нужда и от помощта на момичетата, които поддържат темата за ¬еликолепни€ век. Ќад€вам се, това да е единствената отворена от мен тема, щото много семпличка изглежда Sad «атова на всички девойки и младежи, жени и мъже от древни€ Ѕалкански полуостров  Hug
÷итирай

ѕлевен

ћнени€: 1 719

  http://www.hurriyetdailynews.com/famous-bulgarian-film-studio-to … amp;NewsCatID=381

÷итирай

”смивка скоро ще ти се даде. “рамвай ∆елание ще дойде :)

ћнени€: 202
’ристина Smile Hug
Ѕлагодар€ за линка, добре че е на английски та всичко му се разбира Smile))) ще чакаме с нетърпение списъка на актьорски€ състав... ћного се над€вам там да има добре  познати ни лица и това да засили интереса към тази първа обща продукци€

“ук новината е на български, тоест част от не€ Smile

ј‘ѕ У’юриетФ: “урска драма ще се снима в Ѕългари€
26 юни 2012 | 07:47 | јгенци€ "‘окус"
јнкара. “урските продуценти ћухарем √юлмез и —ердар јкар планират да заснемат телевизионен сериал от 78 епизода в Ѕългари€. —нимките ще се състо€т в киностуди€та в Ѕо€на и ще започнат през август, пише вестник У’юриетФ.
»зключително успешната телевизионна индустри€ на “урци€ се готви да прави една от продукциите си в Ѕългари€, като плановете са десетки епизоди на сериала УBinicilerФ да бъдат снимани в балканската държава.
ДЌашата държава е недостатъчна за нас. Ќие продуцираме толкова много неща, че имаме проблем с намирането на достатъчно оборудване и служители. ѕоради това решихме да дойдем при нашите съседи.  огато ви тр€бва нещо, отивате до съседа. » в тази ситуаци€ е така. Ќад€вам се да работим добре тукФ, каза √юлмез на пресконференци€ за плановете на двамата продуценти.
« ѕоследна редакци€: вт, 26 юни 2012, 08:32 от Nadia Jasem »
÷итирай

и тук, и там, и въобще навс€къде

ћнени€: 1 296
ўе се пръсна от любопитство кои турски актьори ще участват в този сериал.
Ќе бих отказала участие на ’алит ≈ргенч и Ѕурак …озчивит /Ѕали бей/ от ,¬¬,,.
» без това двамата имат опит в историческите сериали, а и едновремешните одежди им сто€т много добре.
ќсобено на Ѕали бей с кожените панталони. Ќали ще е ездач Love
÷итирай

”смивка скоро ще ти се даде. “рамвай ∆елание ще дойде :)

ћнени€: 202
Ѕали бей е добре дошъл, още повече, че не се задава да се връща при —юлеймана.... тъкмо ще е за една главна рол€ Smile пък тука по Ѕ”Ћ√арско тракийки бол  35
÷итирай


ћнени€: 1 228


¬ една от хубавите роли в турски€ сериал ≈«ƒј„»“≈ ще видим Ќикола ѕашов - актьор от –одопски драматичен театър- —мол€н Peace
инфото е от ‘Ѕ


—крит текст :


÷итирай

”смивка скоро ще ти се даде. “рамвай ∆елание ще дойде :)

ћнени€: 202
ј, браво, браво ще започнат да излизат имената вече.  Hug
÷итирай


ћнени€: 114
«дравейте   !

http://www.ucankus.com/detay/89975/flas-uzun-zamandir-bir-projed … du-ayrintilar-ici

¬ този сайт се споменават имената на јслъ “андоан, ƒжанан ≈ргюдер,  Ѕурджу  утлук , —арп Ћевендоолу, “амер Ћевент.

÷итирай

”смивка скоро ще ти се даде. “рамвай ∆елание ще дойде :)

ћнени€: 202
ћожеш ли да пуснеш малко техни снимки и инфо?
÷итирай

и тук, и там, и въобще навс€къде

ћнени€: 1 296
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1480134 - —мол€нски актьор пуска дълга брада - ще играе старейшина в турски сериал
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1433352
÷итирай

”смивка скоро ще ти се даде. “рамвай ∆елание ще дойде :)

ћнени€: 202
ћлади€т актьор от “еатър ДЋюбомир  абакчиевФ Ћъчезар јндреев започна репетиции за снимките на нов турски сериал. ‘илмът ще бъде заснет в —офи€, като актьорите в него са предимно от югоизточната ни съседка. —ред актрисите е и участничка в много от най-гледаните в страната ни турски сериали. –аботното заглавие на продукци€та е Д≈здачиФ. Ћентата ще бъде в жанра фентъзи, като действието се развива 3000 години преди ’риста. ‘илмът ще разкава за битката на две съседни племена, като јндреев ще бъде един от воините.

http://www.kazanlak.com/news-8904.html
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 65 отговора