Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 269
Моля за съвет , искам да сготвя зелеви сарми  с кайма и даги консервирам в стъклени буркани с капачки. Кажете ми колко време трябва  да ги варя бурканите, и как мога да го направя на котлона?
Цитирай

на 5 етаж в ляво

Мнения: 1 389
Zna4i,kato sa ti svareni sarmite gi slaga6 v burkani i malko ot sos4eto v koeto sa se varili.V 1 burkan se sabirat okolo 5 sarmi zavisi kolko sa golemi.Sos4eto se slaga sled kato gi izvadi6 ot burkana da ne sa na suho .Sterelizirat se okolo 45 min.sled zaviraneto na vodata.Burkanite se varjat se kato se slojat v tendjera platno 1 do drug pravi i se zalejat s voda tolkova 4e da se pokrijat kapa4kite im.Sled kato zavri vodata togava zasi4a6 45 min.Ako vodata izvri doliva6 SAMO S TOPLA VODA,Az gi sahranjawam w hladilnika sled kato sa sterelizirani za po sigurno i imam sarmi cjalo ljato.Mnogo e hubavo da im 6 vinagi kogato ti se dojade,a i kato njama6 mandja vinahi si v 4as s gladuva6tite v ka6ti.Naprawi taka i njama da ima6 problemi.4AO!!!!!!!!!!!DANI
Цитирай

София

Мнения: 1 771
След като се стерелизират 45 мин. няма ли опасност да се превари ориза?
Цитирай


Мнения: 269
А аз мислех както са горещи сармите да ги сложа в бурканите, и да ги варя само 15 мин. Днес ще ги правя  и понеже нямам място във фризера, ще консервирам в буркани. Благодаря за отговора.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.