Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma1 Гост преглежда(т) тази тема.
210-224 от 736 отговора
Мерси Кати,предния път не помогна ряпата,а моето питане беше дали да давам антихистамин или да я тествам,иначе съм наясно,кое е по-добре
Цитирай


...Давам Енгистол,Назо хийл,вит Ц.мисля да почна Инфлуцид и Цинабсин и Лимфомиозот.Кашлицата е по-скоро къртеща,не е суха определено,няма нужда от втечняване според мен,а и 2-3 дни и давах и Проспан.Още- има ли смисъл и ,ако да то как да давам арника преди и след операцията,и после колко дни е добре да си остане в къщи и да давам ли нещо после..

За момента даваш прекалено много и различни неща, успокой се сега и да помислим заедно:Енгистол се дава при болки в гърлото и за засилване на имунитета, за ангиноподобни състояния. Такова ли  е при твоето дете? Назо хийл за какво е включен-има ли секрети от нослето? Ако да, този препарат усилва изтичането на секрет и тогава е възможно да проявява честа кашлица. Инфлуцид е при гриподобни състояния, с температура и втрисане. Дава се при началните фази ударна доза, иначе по схема за засилване на имунитета. Цинабсин е при синусни възпаления, има ли при вас такива? сополите жълто-зелени ли са? Ако не, може би по-подходящ е Ринитал.
Напиши ми в момента освен тази кашлица, която е от гърлото, какво друго има детето?
Арника има смисъл да се даде преди операцията, ще прочета обаче малко повече в моите източници и мога да споделя тогава.
 Hug
Цитирай


Така,Лъки
При прегледа в сряда педиатър каза "гърлото е много червено и има много секрети"
в четвъртък УНГ,който ще я оперира и следи каза "не е нещо сериозно гърлото,няма сериозно възпаление,вирус 100% няма нужда от АБ"
Т имаше два-3 дни от сряда на обяд до петък към обяд,не съм давала антипиретици,беше висока около 38-39 през цялото време,денонощно,изчезна,както се появи.
Кашлицата почна от сряда,но беше лека,гърлена,на моменти,от вчера е така силна,затова почнах и Енгистола и Назо хийла.
За другите мисля сега да ги купя и почна с аргумента:
Цинабсина за сливицата/по-точно секретирането и/,така или иначе го пихме близо 3 м успоредно с Лимфомиозота и факт- не сме кашляли,ама дали е заради тях или заради времето и морето не мога да съм сигурна.
Инфлуцида мисля да е профилактично за месец,преди грипния сезон,а и в случая може и да помогне,така или иначе щях да давам,но чаках да мине пустата операция.
Това е,мисля,че обясних,иначе е добре,но все пак за антихистамина не знам кой вариант е по-добър в случая,оф да минава и това,че веднага се включи и артрита,още на втория ден каза,че я боляло крачето,явно всеки вирус го "събужда" въпреки изпития АБ,Волтарен,Нурофен и др
Цитирай


Назо-хийла е заради носа или зарарди сливицата? Ако има скрити секрети, неизтичащи лесно, той ги кара да се разтекат и затова кашля.
Инфлуцида е различен със схема за лечение и за профилактика, може би е добре да го почнеш начесто като лечебна и после да намалиш до профилактична схема. Трябва да продължи приемът му един месец, 10 дни ударно и 10 дни двукратно за денят.
За арниката ще ти пиша при първа възможност, може би по-късно днес или най-късно утре сутрин.Стискам палци да се повлияе много бързо Hug
Цитирай


Мерси,и аз така мисля за Инфлуцида
за секретите,аз не ги виждам,лекарите казват,че ги има,аз само ги "чувам",убедена съм,че кашля от тях затова и включих Назо хийла,ако мислиш,че трябва да го спра ще те послушам,за Цинабсина и Лимфомиозота какво мислиш,да почвам ли и тях,а относно антихистамин или тестуване кое да избера
Цитирай


според мен се консултирай с док. ако е крайно необходино да се вкл.антихистамин,го вкл.,а и тестването също е от голямо значение за мен,по-добре да се отложи още малко операцията
Цитирай


о,не,не искам да отлагаме повече,по-здрави няма да станем,почва гаден сезон,а и където можеше навсякъде ни "удари" тази сливица,да се маха.За антихистамина не е наложително,просто се чудя кое е по-добро -прием или тестуване,а с док няма как да се свържа понеже тази седмица ще е в Германия,а само него мога да питам кое е по-добро в случая,педи каза предния път давай профилактично Ксизал,аз не давах,понеже мислех да я тествам,а всъщност не е ставало на въпрос в УНГ клиниката,но за мен е важно,нали сме си малко алергични и не смея,да не отнасяме Урбазона за нищо.
Ако трябва ще си изтърпиме ужасната кашлица още седмица,не е като да не сме свикнали,но бях я позабравила 2-3 м
Цитирай


Миличка аман вече ама му се вижда края.Това ми прилича на нашият вирус които и ние преборихме миналата седмица.Аз сьщо давах Инфлуцид но и Осцилококцинум за 2дни и още два вида гранулки.
Относно антихистамините изчакай да ви мине тестването и след това ги включвай че сега ако и дадеш може да замаскираш положението.Преди нашата операция давах около 10дни Зиртек и имахме Медрол два вни преди това.Час преди операцията трябваше и Урбазон еднократно и понеше анестизиоложката решила че не е толково наложащто ни го сложи 15мин преди операцията та имахме проблем и реакция.Ако и при вас се налага слагане на Урбазон хубаво помоли да спазят часа да има време да подейства.
Цитирай


Абе на нас никой нищо не ни е казал нито за прием на антихистамин,нито за тестуване,но мен ме е страх и затова се чудя кое да избера,а иначе имам седмица точно,срещата с анестезиолога е др понеделник,а операцията във вторник,затова съм пред дилема
Цитирай


Абе на нас никой нищо не ни е казал нито за прием на антихистамин,нито за тестуване,но мен ме е страх и затова се чудя кое да избера,а иначе имам седмица точно,срещата с анестезиолога е др понеделник,а операцията във вторник,затова съм пред дилема
Изчакай да мине тестването и после ако ви действа добре и ще намали отоко го пиите ака прецениш.Ние за намаляне на отока на лигавицата пием Solfur iodatum 9  и действа безотказно но е индивидуално знам ли ако решиш пробвай го.3 по 5гранулки
Цитирай


Мерси,и аз така мисля за Инфлуцида
за секретите,аз не ги виждам,лекарите казват,че ги има,аз само ги "чувам",убедена съм,че кашля от тях затова и включих Назо хийла,ако мислиш,че трябва да го спра ще те послушам,за Цинабсина и Лимфомиозота какво мислиш,да почвам ли и тях,а относно антихистамин или тестуване кое да избера

Лимфомиозота е  за намалявавне на лимфните възли, пие се по схема, притеснява ме да не претовариш детето, може би е добре да се чуеш с лекарката си PeaceНазо хийл щом си давала вече си го продължи, а по колко капки и колко пъти даваш?  Не бих комбинирала обаче с цинабсин, защото ще го удавиш в сополи детето.
Цитирай


Вчера давах ударно 3x10 за час и после вечерта,днес само веднъж-10к,ние лимфомиозот го пихме по схема т.е 3 опкаовки 3 по 8к успоредно с Цинабсина,така цяло лято,спрях ги на 27.08. като влязохме в болницата и после не ги почнах,понеже назначихме дата за операцията.Мисълта ли е какво да дам са отбъбване на лигавицата понеже определено е надута,диша трудно и през устата и ,когато е будна.Сега в момента давам вит Ц,почнах Инфлуцид 3 по 1 после ще намаля на 2 по 1 след 10 дни и Назо хийла по 10к мисля 3 пъти/ден.
Цитирай


В назо -хил има и вещество за отбъбване, то се разпространява по кръвен път, така, че според мен не товари допълнително организма, само промивай и със физ.разтвор+сребърна вода нослето в 1:1 съотношение.  Знам, че е много мъчително, когато кашля така често детето.
Ако имаш контакт с хомеопата си, може да препоръча и по телефона нещо, докато се отвори възможност да отидете на преглед.
Цитирай


Благодаря,май е по-добре положението,вече спи 20 мин и не е кашляла,което си е постижение.Оставам на тази схема,остава само въпроса за антихистамена с него и без тест за поносимост или тестуване за упойки,и без него.Благодаря на всички за отделеното време.ЗА арниката ми казаха 3 дена преди операцията/манипулацията/ по 10гр и евентуално и след еднократно пак 10гр.
Цитирай


Mucata,кой ще ви оперира?
Цитирай


210-224 от 736 отговора