«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

“уризъм
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
345-359 от 741 отговора

на вода

ћнени€: 1 996
ѕоправих се,
по-скоро май проблемът е, че посоката му е обратната на желаната от вас - тръгва от ≈ви€ сутрин и се връща да спи там вечер, разписанието би свършило работа на хора с обратни€ маршрут.
 офти, дано измислите нещо.
јз на ваше м€сто бих чукнала едно преспиване на острова, доколкото разбирам не сте с малки деца и сте динамични в програмата си.

≈дно време непрекъснато имаше фериботи, които ги пускаха в последни€ момент - сещам се за едни държавни GA Ferries, стари тежки машини, които работеха изц€ло на дотации от държавата (или от ≈—  Cool) - те обикал€ха вс€ка седмица по различен маршрут, спирайки на много острови, и можеше човек да пътува по най-причудливо направление благодарение на т€х.
Ќо съм ги виждала по на юг, а пък и сигурно са ги спрели без друго покрай кризата.
—кирос си е доста забутан остров, извън туристическите маршрути, факт, и €вно се поддържат само социалните направлени€ - т.е. колкото да обслужват местните.
÷итирай

—офи€...........

ћнени€: 201
ћомичета, ето това е плаж !  Shocked ...
http://sinoptik.bg/photo/snimka-na-denia-3
÷итирай

—офи€

ћнени€: 629
«дравейте отново, аз доникъде с резерваци€та на хотел   Mr. Green
ƒа ви питам друго... можете ли да ми кажете сайтове за резерваци€ на вили по йонийските острови? Ћефака, ≈ви€.. ? »ли пък да ми препоръчате такава за 6-7 човека?  Praynig

anisunshine, аз търсих в тези два сайта...и намерих чудесна къщичка през юли.
Ќапиши вашите дати, когато търсиш, за по-добри резултати Smile ”спех!

http://www.ownersdirect.co.uk/lefkas.htm

http://www.holiday-rentals.co.uk/lefkada-lefkas/s/2743/fa/find.squery

“ова е за Ћефкада, но има и за всички …онийски острови.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 256
tyntyrymyntyry и Mooimeiske
Ѕлагодар€ за отговорите  Hug
ћалко си противоречат,
но ще поразгледам офертите и може да последвам съвета от по-горе за почивка след 10,
леко ме притесн€ва как всички искат да наваксат пропуснатото през л€тото за периода 6-9.9

ћоже би Mooimeiske има реален поглед, защото мо€та девойка е на 11 , а и съм щастлива, когато н€маме проблеми с кучето на плажа  Laughing
÷итирай

—офи€

ћнени€: 147
ћомичета, страхотна тема. “олкова много инфо има тук, почвам леко да се обърквам.  ѕринципно си харесах този хотел http://www.toronibluesea.com. Ќ€кой бил ли е там и какви са отзивите? Ќе съм ходила на море в √ърци€, с дете на 5 г и бебе на 6 м съм и съм леко недоверчива откъм реклами на хотелите. ћоже ли да ми помогнете
÷итирай

—офи€

ћнени€: 2 332
я€, този “орони Ѕлу —ий изглежда много добре..изобщо не знаех, че съществува. ћисл€, че и ћомиче тр€бва да го погледне защото отговар€ на изисквани€та доколкото мога да прецен€, а и има HB.
Jiji_m, “орони е малко селце, ако може и да се нарече селце де, има хубави кръчмички, забавлени€ за децата - катерушки и т.н. ако си спомн€м правилно, доста едър п€сък и много чиста вода - кофтито е само, че много бързо става дълбоко...щом си с дребосъци тр€бва да се внимава повечко  Smile

÷итирай

Faraway,so close

ћнени€: 125
ћомиче, в отговор на твоето питане и любезната молба на съфорумките,ко€то н€ма как да не уважа, ето малко Динформаци€ сега Д:
Д»скаме около 6-ти септември да прескочим до √ърци€ и се чуд€ къде да отседнем. »зисквани€та:
- ’алкидики, защото за три нощувки не си струва да се пътува повече от 5 часа. Д
ѕът€ ще ви отнеме н€колко часа повече от обичайното поради засилени€ трафик.
Д- ’убав плаж със ситен п€сък. Ќе обичаме да смен€ме плажовете. ƒо плажа тр€бва да се стига пеша и бързоФ
«а съжаление хубавите плажове не са пред хотелите, но пък са лесно достъпни с кола,само до н€кои се слиза по стръмна пътечка
Д- ’отел, който е приличен и е поне малко с малко нов. Ќе си падаме по студиа.Ф
ѕримерно, Gerakina beach hotel  е строен през 1969.ћоже би  Дпоне малко с малко новФ е Sithonia thalasso & spa-1980.√одината на постро€ване може лесно да се провери.
Д- ÷ената да не надвишава 100 евро /с включени хранени€/ на нощ.Ф
“ова  на човек ,нали? —лед вечер€, където и да се ходи за дижестив, тр€бва пак с колата, н€ма много  забавлени€ обаче.
ƒобре е преди да решите √ърци€ ли е вашето м€сто,  да прочетете малко, за да не се разминете с очаквани€та си.
«а съжаление, колкото и да не ми се искаше, тр€бваше да го напиша, това е реалността  сега.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 242
SZA, 40 евро си е добра цена - предвид факта, че на мен ц€ла седмица вече ми дават от 50 нагоре - и то за студио, не за апартамент  Shocked ѕроблемът е, че не остана време, затова са и доста по-високите цени за септември, както и многото откази...ако за същите студи€ б€хме говорили със собствениците още в началото на май/юни, цените изобщо н€маше да са такива.

предположението ти е погрешно. Smile
тази година си резервирахме студиата на —итони€ още през март (не се шегувам, писала съм в предното издание на тази тема) и още тогава най-добрите б€ха заети, а цена под 45 евро не съм получавала от никое м€сто на първа лини€.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 242
ћомичета, да имате отзиви за това хотелче във ¬урвуру: Livari? »зглежда ми доста в началото, в най-северната част и н€как далеч, но пък това не ни притесн€ва де. „уд€ се плажът дали е ќ  и има ли там таралежи? јко н€кой има впечатлени€, ще съм много благодарна  Hug

това не е хотелче, а къща със студиа под наем. наши при€тели б€ха отседнали там преди 2 години. съвсем базово и скромно ниво на обзавеждане. това на снимките сигурно са най-хубавите им стаи. огромна пол€на пред къщата, много при€тно за вечерите.
там н€ма п€съчна ивица накра€ на брега. много е интересно това Ћивари, то е като лагуна. на плаж се ходи направо екзотично - стигаш по тревата до водата, нагазваш в не€ и газиш около 100 метра във вода, дълбока до кол€ното. накра€ стигаш до малка п€съчна ивица (коса), ко€то е навътре в лагуната и там е плажът.  водата около тази п€съчна ивица е рай за малки деца - кристално чиста и дълбока 50 см. на огромно разсто€ние.
наоколо има други подобни вили, до магазин се ходи с кола.

та има си минуси, има си и плюсове - преценете дали ви устройва.

а морски таралежи за 4 години във ¬урвуру не съм вид€ла. може да има горски, но не съм ходила в гората Wink
÷итирай

—офи€

ћнени€: 2 332
jam, не ми е погрешно предположението  Smile ј откъде знам ли? јми аз си имах резерваци€ за септември (ко€то впоследствие анулирах), направена преди месец-два, и тогава разпратих доста мейли преди да избера въпросното м€сто. «а него ми дадоха 40 евро, а повечето ми предлагаха 35-40 на студио. —ега най-ниската оферта, ко€то получавам е 50 евро, за същи€ период. “ака че много добре знам какво говор€. ќбикновено когато човек резервира по в началото на сезона цените винаги са по-ниски. “ова важи не само за √ърци€.

ћорски таралежи във ¬урвуру и аз не съм виждала, но пък вид€хме един горски  Smile ƒаже го спасихме тогава с мъжа ми от прегазване на път€, и това ми е един от най-милите спомени от почивката ни. ƒаже си го снимахме за спомен  Love
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 242
ќбикновено когато човек резервира по в началото на сезона цените винаги са по-ниски. “ова важи не само за √ърци€.

“аис, това по принцип е в€рно, разбира се.

но аз имам предвид конкретно периода 01-07 септември 2012-та година, за който както ние, така и брат€та гърци отдавна зна€т, че се пада почивен за Ѕългари€ и всичко живо ще се изсипе в √ърци€.
още в първите дни на март съм кореспондирала с почти всички собственици на къщи във ¬урвуру на първа лини€. ако б€х получила н€къде цена от 35 евро на студио, едва ли щ€х да резервирам на 50 евро...  като ц€ло, цените са по-високи от предните години и конкретно за този септемврийски период местата свършват рано и цените се държат високи - защото е €сно от самото начало на годината, че ще се запълни. а в най-хубавите две къщи на ¬урвуру, студиа почват да се резервират още от предишната година.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 2 332
”фф. јз конкретно питах н€колко къщи във ¬урвуру точно преди около 2 месеца и ми даваха цени около 40 евро. Ћивари студиос ми дадоха 35, помн€ ги добре защото много им се чудехме с мъжа ми. “олкова ми дадоха и в Ќикити и в јгиос Ќиколаос - говор€ за периода след 1-ви септември, че тогава правих 2 резервации и тази за август си беше по-скъпа, както си е нормално.

јйде да спрем с безсмислените спорове...само спамим. ‘акт е, че сега ми дават по-високи цени отколкото в началото на сезона. ѕричини - много. Ќе се оплаквам, грешката е изц€ло мо€, но просто анулирането на резерваци€та ми ме остави неподготвена. Ќо съм убедена, че или ще резервирам нещо в последни€ момент, или просто докато сме там ще си харесаме н€кое местенце и ще си изкараме и втората седмица из гръцкото море  Love
÷итирай

—офи€

ћнени€: 396
а в най-хубавите две къщи на ¬урвуру, студиа почват да се резервират още от предишната година.
Jam, а кои са двете най-хубави къщи във ¬урвуру, за да ги имам предвид в бъдеще?
ј това за плажа на Livari звучи много интересно, въпреки че базовото ниво на студиата не ме привлича много.
÷итирай

Sofia

ћнени€: 588
«дравейте момичета колко много сте изписали дори н€мам време да прочета  Crying or Very sad
—лед инцидентно отказаната резерваци€ преди 2седмици още си чакам капарото....
√ьркин€та най любезно ми об€сни да си прат€ Iban-a да ми го вьрне но до вчера н€ма нищо.
Ќа н€кой дали му се е случвало макар всеки случай да е индивидуален.» вие ли чакахте толкова.¬петьк говорих с бащата и ми об€сни че депозита ми сед€л а дьщер€ му била на пьтешествие и не била казала нищо за врьщане  newsm78
ћо€т мьж ги е отписал ама аз още не сьм  Mr. Green
÷итирай


ћнени€: 1
н€кой купувал ли е ваучер за √ърци€ от колективен сайт? Ќай-често агенциите ѕланет травълпредлагат и ѕрайм ’олидей
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
345-359 от 741 отговора