«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

ƒиети и отслабване
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 36 отговора

ƒобрич

ћнени€: 18
«дравейте, аз съм нова във форума :
      »скам да попитам дали н€кой  е пробвал тези хапчета за отслабване  Slimlida (мисл€,че са нови). јко има такива ще ¬и помол€ да изкажете ¬ашите впечатлени€. Ѕлагодар€ предварително. Smile
÷итирай


ћнени€: 78
≈то аз какво открих за т€х
http://tedipetkova.wordpress.com/?gclid=CNqi2OTy67ECFYOJDgodbD8A8Q
и на мен ще ми е интересно ако н€кой ги е изпробвал
÷итирай


ћнени€: 354
Ќе знам дали има разлика между —лим Ћида и Ћида(нова формула), но аз пих една седмица хапчетата и ги хвърлих. „увствах се много зле, прилошаваше ми, имах сърцебиене и вечер не можех да сп€, а апетит си имах както обикновено.
»наче много хубави коментари...но дали са истина?
÷итирай


ћнени€: 0
ћомичета не се лъжете, най-малкото тази “еди ѕеткова не е реална личност, а ви маниполират!!!
—нимката е открадната дори от интернет http://www.huffingtonpost.com/2012/06/05/weight-loss-success-cry … ns_n_1571786.html

ќсвен това негативни€ ми коментар въобще не се по€ви на този сайт!

“ќ¬ј ≈ »«ћјћј!!!!
÷итирай


ћнени€: 0
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=566895 bez komentar
÷итирай


ћнени€: 0
¬ъпреки всичко тези хапчета действат доста силно за отслабване и това е факт. ƒруг въпорс е дали са на билкова основа.  Laughing
÷итирай

Saint-Genis-Pouilly

ћнени€: 0
ћомичета не се връзвайте за тези хапчета. јз свалих 27 кг., но не с хапчета и кой знае колко тренировки. » пов€рвайте ми н€ма как да изглеждаш като фотомодел с 25 кг. по - малко, ами помислете къде отива по - гол€мата част от кожата ви. ћо€та препоръка е да не се лъжете с тези хапчета, които могат да бъдат и вредни.
÷итирай


ћнени€: 0
—ъгласна съм за хапчетата.  Danito7777, как усп€ да свалиш 27 кг? ƒоста са. “р€бва да е продължило доста време.
÷итирай


ћнени€: 0
«апочнах да ги вземам на 14.12.2012...след почти месец установих че не съм свалила дори 1 килограм.»зхвърлих ги,защото мо€ при€телка,ко€то работи в болница ме увери,че от въпросните хапчета/хранителна добавка както € наричат/е имало много оплаквани€ и сериозни последици за здравето на хора,които са ги приемали ...единственото в€рно нещо е,че наистина убиват апетита,но доколко са безвредни???...най-странното е че ден€т в който пуснах коментар в сайта им за поръчка е вече изтрит..ѕуснах и втори..Ќай-веро€тно и той ще бъде изтрит,но все пак се над€вам,че н€кой ще му обърне внимание преди да поръча тези абсурдни "хапчета за отслабване".Ќ≈ √»  ”ѕ”¬ј…“≈!!!!!≈ƒ»Ќ—“¬≈Ќќ“ќ, ќ≈“ќ ѕ–ј¬»“≈ ≈ ƒј ѕЏЋЌ»“≈ ƒ∆ќЅј Ќј ѕќ–≈ƒЌ»я ћќЎ≈Ќ» !!!!
÷итирай


ћнени€: 0
здравейте,аз също писах в техни€ сайт но моето мнение също е изтрито
не се връзвайте на тази поредна измама
÷итирай

на косъм

ћнени€: 676
моето н€ма и минута беше изтрито, всичко е лъжа!
÷итирай

¬арна

ћнени€: 4
«ащо се хващате на поредната измама на поредните мошеници ? Ќай-добре си купувайте неща от лицензирани магазини, а не през сайтове.
÷итирай


ћнени€: 0
«дравейте, и аз искам да сподел€ мнение,  поръчах си хапчетата от сайта на SlimLida , днес ги получих .  огато отворих пратката се оказа , че на т€х пише LIDA  DAI DAI HUA JIAO NANG . “ози продукт е забранен за употреба през 2008 год. ѕисах в сайта на —лимЋида , публикаци€та ми все още чака одобрение . Ќай веро€тно н€ма да € одобр€т. ƒилемата за мен е дали да ги пи€ .»мат доста странични ефекти (поне така се пише) .«а пореден път се оказа , че вс€ко ново нещо в Ѕългари€ е забравено старо. ¬секи сам да прецен€ва дали да  съсипва здравето си. ўом има дим има и огън , поне аз така мисл€. ƒействах прибързано онази нощ и ги поръчах.—тарите хора са казали"утрото е по - мъдро от вечерта ". «а свое успокоение ще си кажа "40 лв. къде ли не отишли ", но защо тр€бва да "пълним джобовете "на н€кой , който не заслужава .
÷итирай


ћнени€: 170
ЅЋј√ќƒј–я Ќј ¬—»„ » «ј »Ќ‘ќ“ќ....ћ»—Ћя, „≈ “ќ ” ўќ ћ» —ѕј—»’“≈ ∆»¬ќ“ј!!! ¬ ќ“„јяЌ»≈“ќ —» ƒј —¬јЋя Ќя ќ… » ƒ–”√  »Ћќ√–јћ Ѕя’ √ќ“ќ¬ј ƒј —≈ ¬Џ–∆ј Ќј ѕќ–≈ƒЌј“ј ЋЏ∆ј!
 bouquet
÷итирай


ћнени€: 0
Ќикога не купувайте този боклук,нищо не правиииииииииииииииииииииииии,пълна измама е
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 36 отговора