Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Велико Търново/Бургас

Мнения: 1 154
Как се готви?
Цитирай

Пазарджик

Мнения: 226
Аз я правя по следния начин: Сварявам краката и ушите и ги нарязвам.Прецеждам бульона и го застройвам с 1 лъж.брашно разбито във вода.Ври 10 минути.Прибавям месото сол на вкус, оцет черен пипер, чесън.
Застроика с 1 яйце в купа кисело мляко.
Отделно в купичка начуквам чесън и оцет-ако някой иска да си сложи допълнително.
Да ви е сладко newsm64
Цитирай

Велико Търново/Бургас

Мнения: 1 154
Мерси за бързия отговор Smile
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.