Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 18 ян. 2006, 12:58 ч.
  • Преглеждания  607  Мнения  11  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 1 318
Здравейте!
Въпросът ми може да е малко глупав, но кажете ядете ли заодиши от жито, соя и т.н.? Ако да, кажете как, с какво ги ядете и как ги приготвяте.Мислех си със салата или с ориз с зеленчуци..... newsm78
Спазвам диета и вчера мъжа ми ми ги купи, но незнам как и с какво да ги консумирам.... Embarassed

Предварително благодаря! Simple Smile

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 168
 Отвреме-навреме ям покълнало жито.Купува се негрухана пшеница,изчиства се ако има примеси,измива се и се оставя в плоска чиния с много малко вода.Покрива се с марля и се яде обикновено след едно денонощие.По желание може да се яде с мед или някакви ядки.

# 2
  • Мнения: 1 409
Да, можеш да си слагаш в салатите. Успех с диетата! Simple Smile

# 3
  • France
  • Мнения: 217
Страшно полезни са,опитай люцерната за салатка и сандви4и просто е невероятна,а в БГ не са много скъпи в диети4ните магазини,едни зеленки като треви4ка Peace

# 4
  • Все на втория етаж
  • Мнения: 5 814
Ами аз преди време си взимах пшеничен зародиш в една зелена кутия и си слагах в кисело мляко. Само така го ядях.

# 5
  • Burgas
  • Мнения: 7 186
Ами аз преди време си взимах пшеничен зародиш в една зелена кутия и си слагах в кисело мляко. Само така го ядях.

И аз така. Peace

# 6
  • Русе
  • Мнения: 5 578
Ами аз преди време си взимах пшеничен зародиш в една зелена кутия и си слагах в кисело мляко. Само така го ядях.

И аз така. Peace

Пък и аз пък така - и мюслито и всякакви такива. С кисело млекце. Ама 4.5%  Mr. Green

# 7
  • Springfield, VA
  • Мнения: 5 625

 Ние правим салата от соеви кълнове,моркови и царевица.Кълновете и царевицата са от консерва.Морковите купуваме готови настъргани. Към това се прибавя копър.Олио и малко оцет и става страхотна салатка. Вкусна и много полезна  Peace

# 8
  • Мнения: 4 914
Аз не съм яла кълнове от доста време,но сега ме подсети.
Иначе преди си ги слагах основно в млечна и други салати.

# 9
  • Кацнала на едно дърво.
  • Мнения: 3 156
Кълнове или зародиши?
С кълнове могат да се правят какви ли не салати, с всякакви комбинации от зеленчуци.
А зародиши ям с кисело мляко, с прясно мляко, с плодов сок (то си пише на опаковката), също слагам и в салати. Можело и в супи, но аз не съм опитвала.

# 10
  • София
  • Мнения: 2 700
Аз правя салата от соеви кълнове, краставица, соев сос и оцет.

# 11
  • BG
  • Мнения: 4 546
намачквам 1 банан и го смесвам със зародиши   chef

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт