«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

“уризъм
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
495-509 от 738 отговора


ћнени€: 85
јрабела си има собствен басейн. алиакра също.Ќа  алиакра басейна е много дълбок.Ќещо подобно на басейна в ѕанорама и  омпас/който е бил там знае/
ƒокато на јрабела има плавно влизане в него.
÷итирай


ћнени€: 159
—лед като за три години се б€х отказала от јлбена, отново ме хвана носталги€та и реших да почиваме там тази година, но май услови€та ще ме откажат и то завинаги да ход€ в јлбена. ’аресах си √ергана, и  днес се обадих на телефона на јлбена , за да се възползвам от 10% отстъпка. ѕървото , което ме шокира , е че за хотела може да се направи резерваци€ само за 7,14 и т.н брой нощувки /аз исках за 5/, второ задължително тр€бва см€ната да започне в събота! Ќие сме с две деца на 9 и 14г., по лични причини не ни устройват двуетажните легла , но не може да бъдем настанени в ста€ с диван, защото бил за едно дете. ѕредложиха ми две стаи , които съответно излизат на безбожна цена , защото големи€т в този случай не ползва 20% намаление, а малки€ не е безплатно ,а с 50%.  намаление.јпартаменти имали , но н€мали цена, щ€ла да излезе след 28.02, когато естествено н€ма намаление за ранно записване. ¬ същото време получих отговор на запитване към румънска агенци€ за същи€ хотел, където могат да ме настан€т и за 5 нощувки , без изисквани€ за начало на периода, и отстъпката за ранно записване важи до 28.02 и то 20%. «а кой ли път ме накараха да се чувствам втора ръка клиент в собствената си държава!!
÷итирай

ѕлевен

ћнени€: 1 258
¬  алиакра лудницата е гол€ма.  ато стане 10ч и започват аниматорите да викат (говор€т) по микрофона. ћузиката е до дупка. „ува се дандани€та от първи€ ред шезлонги на плажа пред ƒобротица. Crazy
÷итирай

ѕерник

ћнени€: 281
’ора, не мога да разбера защо е то€ зор да резервирате толкова рано? Ќа last minute всичко може - да пристигнеш във вторник, за 4 нощувки...на кой както му е удобно. јз досега винаги съм правила резерваци€та около 2 седмици преди датата на пристигане и не съм имала проблеми  Peace
÷итирай

Sofia

ћнени€: 2 486
¬  алиакра лудницата е гол€ма.  ато стане 10ч и започват аниматорите да викат (говор€т) по микрофона. ћузиката е до дупка. „ува се дандани€та от първи€ ред шезлонги на плажа пред ƒобротица. Crazy

“ова веро€тно зависи от периода.
ѕочивахме в  алиакра преди две години - впечатлени€та ми са отлични. Ѕеше в кра€ на август - спокойно, шезлонги има (не на първа лини€, но ние не държахме на не€), на 2-ра, 3-та си намирахме. ’раната в ресторанта беше отлична - пресни салати, редовна скара от пилешко и свинско филе, барбекю на двора, изобилие от други храни.
Ѕасейнът е гол€м, има и детски, но е много студен, също като останалите басейни в јлбена, това е нещо, върху което тр€бва да помисл€т.

Ќ€кой по-горе го сравни с групата ћура-—лавуна, според мен н€ма база за сравнение, миналата година почивахме в —лавуна през същи€ период, хареса ни, но  алиакра е класа нагоре, храната е много по-добра, големината и комфорта на стаите също са на по-високо ниво.

јко пак ми попадне изгодна оферта за  алиакра н€ма да се колеба€ изобщо.
÷итирай

 арлово

ћнени€: 1 233
≈ —ветле така е ,но никак не е сигурно дали ще има своббодни места точно за тво€ хотел,в периодав който искаш и за опр. брой нощувки и лица.ѕри положение ,че има варианти защо не по-рано..gala66пробвай в агенциите доволна съм от —олвекс както вече казах,веднага ми намериха ста€та ко€то искам и при все ,че јмигостравел ми отказаха да настан€т две деца на дивана,—олвекс намериха начин..
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 562
.....
ј защо се отказваш от ћура? «а разнообразие ли или нещо не ти харесва?
Ќе ми харесва нито ресторанта,нито храната,нито  бутаницата му.≈дин път за две години не усп€х да си взема палачинки,все пак обслужва и —лавуна.¬тори€т път ста€та ни беше усойна и непри€тна,първи€ път поне гледаше към басейна на √ергана.» двата пъти още при резерваци€ март месец насто€вам за морски изглед,та такива ми ти работи.—клонна съм да дам повече пари ,но да ме обслужват и по-качествено.» въобще имам лош спомен от една сватба в съседен хотел дето ц€ла нощ не спахме и никой нищо не направи,въпреки че доста се разправ€х на рецепци€та.„естно да си призна€ направо ми е мъка да се оглеждам за почивка в Ѕг,но така се налага.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 7
—лед като за три години се б€х отказала от јлбена, отново ме хвана носталги€та и реших да почиваме там тази година, но май услови€та ще ме откажат и то завинаги да ход€ в јлбена. ’аресах си √ергана, и  днес се обадих на телефона на јлбена , за да се възползвам от 10% отстъпка. ѕървото , което ме шокира , е че за хотела може да се направи резерваци€ само за 7,14 и т.н брой нощувки /аз исках за 5/, второ задължително тр€бва см€ната да започне в събота! Ќие сме с две деца на 9 и 14г., по лични причини не ни устройват двуетажните легла , но не може да бъдем настанени в ста€ с диван, защото бил за едно дете. ѕредложиха ми две стаи , които съответно излизат на безбожна цена , защото големи€т в този случай не ползва 20% намаление, а малки€ не е безплатно ,а с 50%.  намаление.јпартаменти имали , но н€мали цена, щ€ла да излезе след 28.02, когато естествено н€ма намаление за ранно записване. ¬ същото време получих отговор на запитване към румънска агенци€ за същи€ хотел, където могат да ме настан€т и за 5 нощувки , без изисквани€ за начало на периода, и отстъпката за ранно записване важи до 28.02 и то 20%. «а кой ли път ме накараха да се чувствам втора ръка клиент в собствената си държава!!
√ал€, това, което сподел€ш е потресаващо!
Ќе мога да разбера защо на румънските туристи ( и въобще на чужденците) се предлагат такива екстри и отношение. ѕрез всичките си почивки в јлбена сме се удивл€вали на огромното количество румънци там и сме се питали как си го позвол€ват. —ега разбирам, че им дават 20% отстъпка. «а българи максимума беше 15 % и то миналата година Ќоември. ≈гати двойните стандарти в собствената ни държава. Ќагледала съм се на пи€нски изцепки на румънски простаци, на нагло предреждане в ресторантите, на препълнени маси и почти недокосната храна, а в запазването на 5-6 чадъра от един човек румънците са номер 1 . ¬сички тези неща естествено ги има и при българите, но в никакъв случай не в такива рамери и не с такава наглост . ѕовечето българи са семейства с деца (като моето), които отиват там заради почивката, а не за да пи€т и да се хран€т като за последно. Ѕлагодарение на "прекрасната" политика за толериране на чужденци с огромни преференции при нас идват 2 и 3 ръка румънци и превръщат храненето и заемането на места на плажа в н€какво непрекъснато състезание, което те държи в напрежение през ц€лото време ,вместо да се наслаждаваш на почивката си.
Ѕих те посъветвала това, което си написала тук да го постнеш на Facebook страницата на јлбена и да видим какво ще ти отговор€т.
» в зависимост от отговора ще решим в къщи дали да не сменим курорта тази година.
« ѕоследна редакци€: ср, 30 €ну 2013, 14:37 от Niki_1978 »
÷итирай

ѕлевен

ћнени€: 830
Ќай-големи€ проблем по курортите е, че е пълно с простаци /основно чужди/. » за това, както н€кои казаха вече, вместо да почиваш си в посто€нно напрежение. Ќа мен също ми е писнало. ƒаваш 2000лв за 5 дни и през ц€лото време си сред пи€ници, пищ€щи деца, скандали, плюскане и какво ли не още. ј за държането на хората по плажа н€ма да коментирам. јз даже вече и желание да ход€ на море н€мам. — нетърпение чакам детето да попорасне и да ход€ до по-далечни дестинации на почивка. —ега все още не искам да го подм€там по летища, забавени полети,  товарене на багажи и т.н. ј по-близките дестинации като “урци€ и √ърци€ са същите, като при нас - простоти€ колкото искаш.
јз например все още предвиждам да почивам тук, защото ми е най-близко и най-спокойно с детето, в смисъл ако недай си боже се наложи мога да се прибера за 3 часа.
÷итирай

Ќа остров

ћнени€: 2 110
ѕростаци има навс€къде независимо колко е скъп курорта.
јз имам следната чуденка. Ќие ще почиваме в ‘ламинго а наши близка в ≈лица, как стои въпроса с плажа? ѕрез 2009 когато б€х за последно в јлбена н€маше проблем да сме където си искаме. Ќе знам сега как е Rolling Eyes. »ма ли зони и съответно нужно ли е да се спазват или може да се плажува свободно да кажем по средата между  ≈лица и централната част на плажа?
÷итирай

 арлово

ћнени€: 1 233
ѕростаци има навс€къде независимо колко е скъп курорта.
јз имам следната чуденка. Ќие ще почиваме в ‘ламинго а наши близка в ≈лица, как стои въпроса с плажа? ѕрез 2009 когато б€х за последно в јлбена н€маше проблем да сме където си искаме. Ќе знам сега как е Rolling Eyes. »ма ли зони и съответно нужно ли е да се спазват или може да се плажува свободно да кажем по средата между  ≈лица и централната част на плажа?
ћежду ≈лица, Ќона и хотел Ѕор€на има свободна зона такива мисл€ има и нататък по плажната ивица,но точно тази е доста гол€ма може да ги ползвате свободно...
÷итирай

Ќа остров

ћнени€: 2 110
Ѕимба, благодар€ знам че има свободни зони, но да разбирам ли, че ако сме отседнали в хотел ‘ламинго не можем да седим на чадърите на ≈лица и обратно?
÷итирай


ћнени€: 1
Ѕимба, благодар€ знам че има свободни зони, но да разбирам ли, че ако сме отседнали в хотел ‘ламинго не можем да седим на чадърите на ≈лица и обратно?

“очно така  Peace ѕо-точно - ако искате да седите на чадъри, отредени за хотел, различен от ваши€, ще тр€бва да си заплатите.
÷итирай

Ќа остров

ћнени€: 2 110
Ѕлагодар€, малко недомислена система имат според мен, но това е положението €вно.
÷итирай

 арлово

ћнени€: 1 233
ми изкарват парички хората бе хич не им е от където и както може да падне.ћиналата година се разправ€х с едно от момчетата на плажа,б€хме на първа лини€,запазили рано ,рано чадъра и шезлонгите Mr. Green,децата игра€т при водата ние пием бира и ги гледаме,абееееее пълна идили€,докато по едно никое време идва баба румънка с 5-6 внука Mr. Green,след т€х върви чинно момчето което поддържа плажа и носи чадър ииииииии кво мислите Mr. Green прас чадъра точно пред нас викам алооооооооточно тук ли намерихте,той ми те хората си плащат.јз- а ние кво не сме платили така ли ама те си плащат отгоре викам като си плащат отгоре ей там на свободната зона има м€сто отпред колкото искате не да ми се цапнете в 11 часа и те€ дечурлига да вдигат вр€ва за един детски лагер.... Mr. Green—€ ми е смешно ама б€х б€сна...
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
495-509 от 738 отговора