«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

“уризъм
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
15-29 от 761 отговора


ћнени€: 1
јз също участвах в такава презентаци€ на почивки в “енерифе,»мам резерваци€ със семейството си за м,май,ќще н€мам резервации за самолетни билети, но от данъчното при€телка провери фирмата видимо всичко и е наред,ћного се над€вам да изкараме една страхотна почивка в “енерифе като се върнем /дано това се случи/ще сподел€. Very Happy
÷итирай

—офи€

ћнени€: 217

... на мен днес ми се обадиха... јма като ви чета, не ми се е да си губим времето взаимно.

» на мен ми се обадиха преди седмица н€къде уж за маркетингово проучване. ѕитаха ме къде ходим на почивка, колко пари даваме и какви са ни заплатите (на последни€ въпрос не дадох отговор). ƒнес ми звън€ една доста еуфорична девойка, ко€то ми об€сни, че съм спечелила награда и тр€бва да отида в недел€ в  емпински да си изтегл€ н€ко€ от техните награди но беше крайно насто€телна да съм заедно с мъжа (€вно си мисли, че той разпорежда семейни€ бюджет  Laughing). Ќе ми каза нищо за презентаци€, но ми каза, че ще отнеме 2 часа  #Crazy ј най-абсурдното е, че ще тр€бва да очаквам утре да ми се обад€т да ми дадат код за събитието в недел€. ¬ самото начало се сетих, че наскоро една мацка във фризьорски€ салон разказваше, че е присъствала на подобно нещо и ще ходи в “енерифе, но не знам какво  е станало след това. —лед това се разрових и попаднах на н€колко теми тук във форума и не мисл€ да си губ€ два часа от свободни€ ден. ƒаже прочетох н€какво мнение, че въпросни€т хотел предостав€л безплатно почивки пак за н€какъв вид маркетинг. јко наистина е в€рно това, то тогава тези 800-900лева, които ги искат от  Ћћ, са си чиста кражба. ¬еднъж вече си изпатих от фалита на јлма тур, така че не мисл€ повече да се подвеждам (или поне се над€вам да не се случи)

÷итирай

—офи€

ћнени€: 330
¬ √осподари на ≈фира съм гледала разследване за тези(или може и да не са точно тази фирма но схемата е същата) - абсолютни мошенници са.  азват ви че сте спечелили екскурзи€, после отивате, печелите от томболата н€каква екскурзи€ до »спани€, карат ви да си платите само 800-900лв за незнайно какво и после ни вест ни кост, ни почивка от т€х. “ака че б€гайте надалече от такива. Ќ€ма безплатен об€д никъде по света.
Ќезнам дали √осподари на ≈фира имат архив но се разровете из нета, може и да откриете въпросното видео.
÷итирай

Svistov, Veliko T?rnovo, Bulgaria

ћнени€: 0
 Ћћ и Regency са си ок! –азумни цени на настан€ване и самолетни билети, фирмен делегат и супер отношение. ≈, имаше и н€кои дребни недоразумени€ с RCI презентаци€та, но иначе всичко си беше ок.
–едовна пътешественичка.
÷итирай


ћнени€: 0
’а сега и аз тук. Very Happy
¬чера ми се обадиха и на мен за проучване къде ходим на почивка и т.н.... знаете какво казват.
» ако ме изберат ще ми се обад€т да си получа наградата.
“ака..... какво следва- значи тр€бва да ми предостав€т безплатна почивка,така ли е?
—амолетните билети те ли ги осигур€ват?
ќбаче не съм от —офи€ и     .... как ще отида на презентаци€?????? Very Happy
»зобщо мол€ запознатите да кажат какво да очаквам от тук нататък.... newsm78
÷итирай


ћнени€: 20
Ѕ€хме на презентаци€ в ≈кспо центъра, купихме си настан€аването от  а ≈л ≈м и пътувахме две семейства! “енерифе е разкошно м€сто! ќт –иджънсъ ни агитираха и за членство и прочие. Ќе искам да влизам в спорове в тези форуми, но см€там, че е справедливо да отбележа, че системата работи перфектно и сме много, много доволни!
÷итирай


ћнени€: 0
Ќека ходилите там да кажат това ли е м€стото :
http://www.regencycountryclub.com/en/

Ќамерих го и в  букинга
http://www.booking.com/hotel/es/regency-country-club.bg.html?sid … 952785908;srpos=1

и палажа е----  "ѕлажовете на Los Cristianos и Playa de las Américas са на около 4 километра от комплекса."
÷итирай


ћнени€: 4
ўе се опитам да опиша всичко точно и €сно.

1. RCI е клуб за Timesharing и работ€т с много курорти/хотели почти по цели€ св€т (с н€кои изключени€). »де€та е следната - купуваш си точно определена 1 седмица в точно определен апартамент от н€кой от техните курорти и членство в клуба, от там нататък можеш да си ползваш тази седмица за себе си, да € преотстъпваш или размен€ш за 1 седмица в еквивалентен апартамент в който и да е от останалите хотели/курорти.
2. Regency Club Tenerife е един от тези курорти с н€колко обекта в “енерифе.
3. KLM е "посланик" по Ambassador-програмата на Regency Club Tenerife.
4. Regency Club Tenerife очаква от "посланиците си" да им перпоръчват потенциални клиенти - семейства (отговар€щи на определени услови€), които да прекарат 1 седмица на промоционална почивка - т.е. 7 безплатни нощувки в н€кой от хотелите им, срещу задължението да изслушат презентаци€ за Timesharing-а, като не са длъжни да купуват нищо от предложеното.
5. ¬ момента услови€та, на които тр€бва да отговар€т семействата, които могат да бъдат пратени на такава почивка, са:
- —емейство с брак или живеещи на семейни начала от най-малко 3 години
- —ъпрузите (двойките) да са на възраст между 35 и 60 години
- —емейството тр€бва да има собствен дом
- —ъпрузите (двойките) не тр€бва да са безработни и да имат "добри доходи" (това не се провер€ва, само се описва в апликационната форма)
- ¬ 1 апартамент могат да бъдат настан€вани до 4 души.
- ќбикновено почивката се за€в€ва 2-3 месеца по-рано, но е възможно да има и по-краткосрочно планирани почивки, ако от Regency Club са об€вили, че имат капацитет за това.
6. —лед като Regency Club Tenerife потвърди, че ще приеме семейството на промоционална почивка за поискани€ период (възможно е желаната седмица за почивка да тр€бва да се промени преди потвърждението), от Regency Club Tenerife проучват и предлагат най-изгодните варианти за самолетни билети към момента. —емейството може да си организира и само търсенето и закупуването на билети.
7. јко отговар€те на гореописаните услови€ и искате да прекарате 1 седмица с безплатни нощувки в “енерифе, можете да ми пишете на "лични" и обещавам да ви препоръчам на Regency Club Tenerife без да ви поискам и 1 лев. / както писах и в другата тема, се върнах от “енерифе с права на "посланик" Smile
« ѕоследна редакци€: чт, 28 фев 2013, 11:36 от bazinga! »
÷итирай


ћнени€: 4
Ќека ходилите там да кажат това ли е м€стото :
http://www.regencycountryclub.com/en/

Ќамерих го и в  букинга
http://www.booking.com/hotel/es/regency-country-club.bg.html?sid … 952785908;srpos=1

и палажа е----  "ѕлажовете на Los Cristianos и Playa de las Américas са на около 4 километра от комплекса."

ћ€стото р€дко е точно  ънтри  луба, тъй като той е един от най-скъпите им и там настан€ват само по изключение. ќбикновено настан€ват в Regency Heights или Regency Club (намират се един срещу друг). –азсто€нието до плажа е.. около 800 метра може би, но курортът си има "совалка", ко€то обикал€ 6-7 точки из района и е удобна да се ползва за ходенето до/от плажовете.
÷итирай


ћнени€: 0
јз май отсега се зарибих   Laughing    а още не са ми предложили  нищо,пък може и да не ме извикат на презентаци€.....само едно обаждане имам засега

ћоже би е това
http://www.regencyresorts.com/regency-club.html


и още снимки

http://www.google.bg/search?q=Regency+Heights&hl=bg&tbm= … =1024&bih=605

но самолетните билети са мнооого скъпи    за двама двупосочни -  1000-1200 лв   newsm45

bazinga!    на вас колко ви изл€зоха билетите и кой месец ходихте÷итирай


ћнени€: 4
ƒа, билетите излизат около 600 евро за 2-ма души, но и път€т не е малко..
÷итирай

—офи€

ћнени€: 0
«дравейте,и аз попаднах за тази ескурзи€ в “енерифе,¬чера 07/04/2013г. в 18.00 беше презентаци€та в хотел  емпински хотел «ографски.ѕрезентаци€та завърши с търг за почивка в “енерифе(Regency Resorts),об€вената цена беше 920лв.» както се очаква аз и мо€та половинка клъвнахме,останахме само ние и представители на  агенци€та KLM Ltd,преставиха ни договор,резерваци€ и описание на курорта,да тр€бваше да се подпише договора веднага и да се плати,но чрез усна договорка стигнахме да спорозумение да платим 400лв.веднага и другите до 2-дни,ако платиме получаваме остъпка още 70лв.което значи общо 850лв.ƒо тук добре,но от прочетеното по горе започнах да се двоум€,но вече съм дал половината от сумата,в договора н€ма клауза за прекрат€ване и сигурно ,ще изгор€ с тези пари,та питането ми е дали да продължа(да дам другата сума)или да прекрат€ отношението с тази агенци€.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 742
¬ петък платих 450 лв. остатък от общо 850 лв.

Ќ€мам усещането, че ще бъдем измамени, въпреки че изгледах на запис “¬ предаване по темата, в което не беше разкрита категорично измамна схема, а по-скоро принудителна търговска практика или нещо подобно беше терминът. ≈дна от форумките в тази тема беше интервюирана - €вно т€ е пуснала сигнала.

ѕървата ми реакци€ бе да прат€ писмо с обратна разписка, че се отказваме от договора (което можело да направ€ в 14-дневен срок от подписване на договора).
Ќо към момента не см€там да го прав€, предвид форумците, които писаха, че вече са били.

≈динствено е под въпрос дали ще ни настан€т с 4-те деца и дали ще е в хубав хотел, или в скапан - както вече има случай.
« ѕоследна редакци€: пн, 08 апр 2013, 21:45 от ѕепел€ши »
÷итирай

—офи€

ћнени€: 0
«дравейте отново,след като написах по горе  във форума за моите опасени€ относно агенци€та KLM Ltd,направих запитване до “енерифе-Regency Resorts,като им об€сних за промоци€та направена от тази агенци€ и най-вече за сумата ко€то искат за да ни прат€т на мечтаната почивка,понеже по горе във форума прочетох ,че тази почивка е била безплатна,ƒнес получих отговор от “енерифе,че тази агенцич е упълномощена да изпраща потенциални клиенти на такава почивка,цитирам дословно какво  ми написаха:I CAN CONFIRM THAT WE DO CO-OPERATE WITH THE COMPANY KLM LIMITED, AND THAT THEY ARE AUTHORISED TO SEND QUALIFIED CLIENTS TO OUR RESORTS FOR A PROMOTIONAL HOLIDAY.

 

REGARDS

 

JUNE BARKER

REGENCY RESORTS в превод това ще каже:ћога да потвърд€, че ние правим си сътрудничи с компани€та KLM LIMITED, и че те са упълномощени да »«ѕ–ј“»  ¬јЋ»‘»÷»–јЌ» клиенти да родните курорти с промоционална почивка.

 

пожелани€

 

юни BARKER

REGENCY  ”–ќ–“»,това е относно агенци€та а за парите нищо не казват,дано съм ¬и бил полезен  с този пост:)
÷итирай

—офи€

ћнени€: 742
ѕри нас се промениха нещата.

–азмислих и реших, че ще подадем "”ведомление за отказ от договор". ”тре отиваме лично да им го връчим.

—хемата, по ко€то работ€т  Ћћ не е официалната схема, по ко€то работ€т –иджънси.
bazinga е права, че н€ма нужда да плащаш за нещо, което източникът предостав€ безплатно.

¬се едно н€кой да ти продава тестерите на известна козметична фирма...

Ќе искам да съм част от схемата на  Ћћ.

»зказвам огромни благодарности на bazinga за съдействието, което ми оказа с публикуваната информаци€!  bouquet
Ѕих те препоръчала на близки и при€тели, ако искат да идат на “енерифе и отговар€т на услови€та.
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
15-29 от 761 отговора