«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

–омантични сериали
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
390-404 от 740 отговора


ћнени€: 866
 wavey wavey wavey
ѕетр Ќалич -  рыль€


Play Thumbќтивам да гледам ¬озвращение
÷итирай


ћнени€: 0

         ƒобър ден !
 
   ѕродължаваме  с  ирил —афонов.


Play Thumb


÷итирай


ћнени€: 0
       ѕредлагам днес да погледаме филми  с   јртем “каченко

  ¬чера и днес изгледах сериала / 8 серии  " ѕрестъпление по наследство " , приключенски сериал.
   –азказва за група геолози , които през 1966 г. търс€т диаманти . »ма любов , изм€на , смърт, предателство - интригата е заплетена сериозно и държи в напрежение до кра€ на сериала.

http://serialu.net/prestuplenie-po-nasledstvu/


 ‘илмът " ёжни нощи " също съм го гледала. ѕодход€щ е за недел€ , ако имаш два часа свободно време.

  


http://my-hit.ru/film/18093/online
« ѕоследна редакци€: нд, 09 дек 2012, 13:59 от ata_56 »
÷итирай


ћнени€: 866
        ¬чера и днес изгледах сериала / 8 серии  " ѕрестъпление по наследство " , приключенски сериал.
   –азказва за група геолози , които през 1966 г. търс€т диаманти . »ма любов , изм€на , смърт, предателство - интригата е заплетена сериозно и държи в напрежение до кра€ на сериала.

ѕривет, привет!!!
јта и аз го гледах преди време. —ериалът ми хареса. ѕрез ц€лото време, обаче, имах усещането, че в сюжета се използват похвати от романите на јгата  ристи:  действието се развива само в това затворено селище, където всеки с всеки се познава и е свързан по н€какъв начин; връзките се из€сн€ват чрез ретроспекции; опитите за покушение върху внучката (номера с прикриване на затвора на камината); дори и разговорите между внучката и младежа (забравих му името на геро€, сина на отктивател€ на диамантената тръба) са също по неин маниер.
» аз го изгледах на един дъх и страхотно ми хареса играта на двамата младоци ќлеси€ ‘аттахова и особено на ¬лад  анопка.
÷итирай


ћнени€: 866
 ато съм се отплеснала да говор€ за филми, да кажа поне какво ми е впечатлението от Д¬озврощениеФ. «а мен това е едно непретенциозно екшънче не отличаващо се по нищо от многото такива. ѕлоска сюжетна лни€, на н€кои места дори е силно измислена, от типа Да бе там да се заплете н€ква интрига...Ф. ‘илмче, за ей-така, ако н€ма нещо по-добро.
—южетът накратко.
1.“оп разузнавач ( иката —афонов) заловен заедно със свръзката (щерка на н€какъв генерал) в държава, където работи 12 години.
2.¬ръщат ги в –уси€ (разм€на що ли не стана много €сно). ƒамата € награждават, а  иката не. Џъъ нали е топ шпион, а т€ го провали??? “ате-генерал ще прави щерката, рекламно лице на банка, ко€то строи.
3. иката разбира че родителите му са загинали в катастрофа, а е получавал писма от т€х. ¬илата им е разрушена Ц там ще се строи банка (много прозрачно). «араждат се подозрени€  newsm78!!!
4.Ќамира дамата, ко€то е писала от т€хно име (т.е. той е бил нейната работата). Ћек флирт, txtloves роман    luvbedи самоотвержено желание от нейна страна да  му помогне. ўракат ги с  smile3509 и ги след€т, а  иката се неусеща Ц ъъъ професионал???.
5.ѕречат по вс€какъв начин на него и на не€ да се добере до  typeuuинформаци€ за банката и смъртта на родителите му. ƒамата обаче усп€ва, за което леко €  #2gunfire позастрелват.  иката е съкрушен - пие.
6.ѕри€тел от детинство и колега носи флашката, с информаци€та събрана от дамата, след което е леко  #2gunfire поубит. –азбира се, че тате-генерал е собственика на банката (н€ма ъъъъ, много си е реално даже).
7. иката се развихр€. ќбажда се на Дпротивникови€Ф  отбор (ще им даде списъка на агентите), играе го двоен агент (оказва се че отдавна е). –азбира се, още, че е ликвидатор от световен мащаб.
8.» започна  иката една ликвидаци€,  #Sniper та до кра€ на филма.
9. иката побеждава! ”ра, ”ра, ”ра!!! newsm44 newsm44 newsm44
÷итирай


ћнени€: 866
јта,  bouquet има ли качени нови серии на ќхота на гаул€йтере. ћра от нетърпение да разбера какво става Laughing
÷итирай


ћнени€: 0
   Ќатали, н€ма още качени нови серии на ќхота.

     Ќ€ма да гледам  ирил , разказа ти ми е достатъчен.
 ƒнес съм захванала " я теб€ никогда не забуду", не е сълзлива мелодрама. —ергей јстахов играе отрицателна рол€.
÷итирай


ћнени€: 866
«а любителите на исторически€ жанр предлагам  филма

1612 ’роники на смутното време (2007)¬ ролите : ћихаил ѕореченков,  јртур —мол€нинов, јндрей ‘едорцов, јлександр Ѕалуев, ћарат Ѕашаров, ѕетр  ислов, ¬иолетта ƒавыдовска€, —ветлана ƒружинина, јлександър —амоиленко, ƒмитрий ”л€нов, ƒаниил —пиванковски, ¬иктор Ўамиров, ƒмитрий Mухамадеев

‘илм за смутните години след смъртта на Ѕорис √одунов. ѕо€вата на лъжецар ƒмитрий. ≈дна смес от историческа истина и художествена измислица. –азправата с царското семейство. „удо-спасението на  сени€ √одунова и опитите т€ да бъде защитен.
 

 

—поред мен, това е един добре направен филм Ц по всички правила на жанра масовки, костюми, декор, палежи,  но изисква малко повече предварително познание за конкретните исторически събити€, за да се разбере историческата интрига.


“ук е с Ѕ√ субтитри http://masters-tb.com/details.php?id=78273

ќн-лайн на руски http://filmin.ru/910-1612-xroniki-smutnogo-vremeni.html
÷итирай


ћнени€: 866
ѕрочетох любопитна подробност, песента ѕлач, от саунтрака на филма е написана по стихове, чието авторство се пиписва на  сен€ √одунова,

музиката е на композитора  јлексей –ыбников, а изпълнението й е на групата Zventa Sventana, (певиците ’ристина  узнецова и јлена –оманова)


Play Thumb newsm78 що за авторово виждане е вмъкването на то€ —талин в клипа.
÷итирай


ћнени€: 866
’айде и трейлера


Play Thumb

÷итирай


ћнени€: 866
   Ќатали, н€ма още качени нови серии на ќхота.

     Ќ€ма да гледам  ирил , разказа ти ми е достатъчен.
 ƒнес съм захванала " я теб€ никогда не забуду", не е сълзлива мелодрама. —ергей јстахов играе отрицателна рол€.
ѕусни линк, мол€ те
÷итирай


ћнени€: 0
            я теб€ никогда не забуду

http://serialu.net/ya-tebya-nikogda-ne-zabudu/
÷итирай


ћнени€: 866
 ато ме е хванала графомани€та, поне да напиша и за сериала ДЌа край светаФ
ѕреди време б€х предложила тази руско-финска продукци€  (13 стр.) без да съм € гледала, но най-сетне стигнах и до не€, и не съжал€вам.  ѕостав€много въпроси, дава различни решени€, много от които неправилни, както и показва какво се  случва след това.
ДЌа край светаФ филм който разказва:
 акво е да си омъжена в чужда държава, та дори и на 100 км. от родни€ дом, но през граница;  акво е да получиш като подарък за рождени€ си ден от финската свекърва сертификат за много скъпо гробно м€сто;  акво е социалните да ти отнемат детето и да те обвин€т в насилие над него, без да е имало такова, а фински€т съпруг да мълчи, спазвайки законите;  акво е  да измъкнеш детето си нелегално през границата скрито в куфар;  акво е да получиш подкрепа и помощ от съвсем непознати за теб хора;  акво е, чрез измама и адвокатски интриги, да те подстав€т, обвин€т в кражба и натикат в затвора, само и само бащата да вземе детето, като негов настойник.  акво се получава когато в отношени€та между съпрузи Дамбициозно и компетентноФ се намесват родителите.
„удесен сериал. Ќо както съм забел€зала напоследък  -  в последната сери€ ( в случа€ 8-ма) сбутват ц€лата развръзка, ко€то  е поне за още 2 серии .
’убава игра и на руските и фински актьори. Ўестгодишната —аша “имофеева е просто разкош. ’лапето се справ€ и с финските реплики толкова успешно, както и с руските. „удесно пресъздава и детската хитрост Дох боли ме коремчетоФ и истинската болка. ≈лена –адевич добре се справ€ с рол€та на майка, ко€то в името на детето, в много случаи, първо действа, а след това мисли и с това попада в заплетени ситуации.  јлександр јнриа успешно пресъздава законопослушни€ и Дмамопослушни€Ф фински татко. ƒаниил —трахов за пореден път го играе подлец, но го прави с финес.
’ареса ми и го препоръчвам, ако не сте го гледали!
« ѕоследна редакци€: нд, 09 дек 2012, 18:18 от nataly_gr »
÷итирай


ћнени€: 866
Zventa Sventana,
—традани€

Play Thumb

÷итирай


ћнени€: 866
            я теб€ никогда не забуду

http://serialu.net/ya-tebya-nikogda-ne-zabudu/

јта,  newsm10 newsm10 newsm10 захапала съм го  #Crazy пускане н€ма.
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
390-404 от 740 отговора