Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

sofia

Мнения: 2 534
Понеже у дома рядко се яде нещо повече от един път  Confused , винаги ако остане някаква храна прибавям още нещо , за да стане нещо различно  ooooh!
Досега винаги към зрял боб съм добавяла ориз или зеле и запичам във фурната .
На някой да му хрумва нещо различно  newsm78
Цитирай

София

Мнения: 3 619
Можеш да напълниш чушки с боба или да опечеш наденица и да я сложиш вътре или пък кюфтенца Wink
Добър апетит!
Цитирай


Мнения: 5 125
Пълнени чушки с боб.
Цитирай

sofia

Мнения: 2 534
Туй то , чушки с боб .
Цитирай

Хасково

Мнения: 816
Сипваш боба в тава прибавяш македоска надениза нарязана на колелца и Запичаш. Може да прибавиш ако е малко сока малко дамати и още подправки.
Цитирай

на ОколовръсТното в ПАЛАТка

Мнения: 4 176
Зависи колко е боба и колко е воден.
В тиган запържваш малко бекон с още малко лук 2 глави. + малко червен пипер и 1 или 2л. брашно. Брашното в зависимост от водата в боба.
Сипваш в тава и печеш до запичането му. Трябва да е гъст.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.