Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

На пазар
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
120-134 от 734 отговора


Мнения: 7 255
Аз само от там вземам мая и до сега никога не ме е дънела, освен ако не стои в хладилника повече от седмица..

Съботните милинки правих с мая, стояла повече от седмица, да не е и две в хладилника. Доста я оглеждах да няма мухъл или да лепне, поне външно нищо ѝ нямаше, чудих се, чудих и реших, че рискувам, така ми се ядяха милинки, нали ги правих по нощите, щото разни подстрекателки само ги показват, а не пращат. Very Happy Станаха си чудесни, бухнаха и всичко беше нормално. Аз също харесвам маята и май почти само нея използвам, много рядко от Кауфланд, ако пазаруваме там. Трябва да видя какви са уплътнителите, тъкмо ни трябват за входната врата. Peace
Цитирай

София

Мнения: 331
 Ами моята стоя 2 дена в хладлника, годна до 20.11 , но грам не се надигна. И аз мислех милинки да правя Sad Явно съм изтеглила късата клечка Smile
Цитирай


Мнения: 1 682
Може и от брашното да е било, това,че не се набухнала.. Аз утре ще пробвам с мая от Кауфланд
Цитирай


Мнения: 3
Вчера ходих за раницата, в Люлинския нямаше със зелен кант, а тя ми хареса най много. Моля ви, ако някой е виждал по Софийските Лидъли да драсне да каже. Взех от чорапите /трекинг/ - много ми харесаха. Канелони нямаше или поне аз не намерих, от тук разбрах, че ставали страхотни ама пак ще гледам.
Цитирай


Мнения: 547
Момичета,май не съм срещала коментари за Нюрнбергските наденички.Какво ще кажете за тях?След малко си тръгвам от работа и мисля на прибиране към вкъщи да взема едни,ако са хубавки  bouquet

 Ние взехме от наденичките, които бяха със сладка горчица вътре. На Бг описанието пишеше да се пекат на грил тиган, а на немски пишеше, да се варят във вода. Направих бърз консулт с една приятелка в Мюнхен и каза да ги варя. Стават за ядене, но аз не бих си купила втори път. Но като цяло аз не съм критерий, много много не съм по месото. Може пък на вас да ви харесат  Peace
Цитирай

Пловдив, някой ден в Дъблин

Мнения: 2 835
Въпросните резанки явно са много хубави, защото са се изчерпали, дано пак заредят, но ме съмнява.
Цитирай


Мнения: 208
А уплътнителите за врати са тези с глава на животинки и тези , на които пише 'most important room'. Тях ли имате предвид?
Цитирай

София

Мнения: 31 316
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-D39A556B-E309D0D8/lidl_bg/hs … l/index_19822.htm тези предполагам, те са от четвъртък.
Цитирай

Бургас

Мнения: 380
Аз съм много доволна от маята, само нея ползвам. Гуанчи, да не си сложила сол при маята? Тогава не се надига.
Цитирай


Мнения: 1 531
Въпросните резанки явно са много хубави, защото са се изчерпали, дано пак заредят, но ме съмнява.
Същите са си,но на половин цена ! Едва ли ще има .
Всичко от италианската седмица има + канелоти /"Резбарска"/ - взех и аз !
Не съм правила до сега канелоти и да попитам за рецепта простичка - как да ги направя ?
Може ли без предварително варене !
Цитирай

ПЛОФДИФ

Мнения: 611
Взехме снощи от немските наденички белите по-дебеличките които са.Вечеряхме с тях,аз даже имах и чеснов сос от Аладин и си ги топях в него, не се усещаха че са толкова безвкусни.Изядохме ги,но повече няма да купя от тях.Не ни допаднаха нещо. Thinking
Цитирай

Sofia

Мнения: 146
Въпросните резанки явно са много хубави, защото са се изчерпали, дано пак заредят, но ме съмнява.
Същите са си,но на половин цена ! Едва ли ще има .
Всичко от италианската седмица има + канелоти /"Резбарска"/ - взех и аз !
Не съм правила до сега канелоти и да попитам за рецепта простичка - как да ги направя ?
Може ли без предварително варене !

Може да ползваш готов сос Болонезе,а може да си направиш сама-запържена кайма с лук,малко чесън,може моркови ,малко червено вино,накрая доста домати-сос или нарязани сурови. Напълваш канелоните както са си -сурови с Болонезето,ако остане от соса-изливаш и него.Отгоре заливаш със сос бешамел и слагаш във фурната.Към края на печенето поръсваш с кашкавал,ако искаш. Сосът е хубаво да е по-редичък за да има в какво да омекнат и да попият канелоните.
Цитирай


Мнения: 543
 bowuu  преди малко закупих корите на сач и още в магазина изчетох рецептата, за да подсигуря продуктите.. след малко ги почвам. Толкова ги хвалихте, че няма начин да не стане хубава баница. Видях и някакво ново бутертесто, там при корите,но май скъпичко ми се видя- за 250 грама... Аз трябва 4 пакета да взема ако ще се захващам изобщо.
Цитирай


Мнения: 1 682
Днес си купих рогозка за бъдещета ми кухня. Токова й се чудих,че финансите са малки, но просто съчетаваше цветовете на кухненскит еми шкафове и хич не ми даваше сърце да я върна..та сега малко лишения, за сметка на рогозката Smile
Цитирай

Ловеч/ Русе

Мнения: 655
За маята - и аз само от нея купувам. Винаги са втасвали тестата. И в хлебопекарна я ползвам.
Вчера купих за малката суичърче с блузка. Харесаха ми, но блузката и е малко голяма, че ми е слабичко детето.
От желираните резенчета нямаше още вчера за обяд.
Одеалата не ми харесаха. По принцип не харесвам полари, а и цветовете на живо не са така наситени както в каталога.
Новото бутер тесто и на мен ми се видя скъпичко. Ще си купувам пак от това от 1,19 лв.
Грах за 0,99 лв. въобще нямаше в асортимента.
Наистина са направили доста размествания на хладилните витрини. Освен кравето масло и йогуртите са преместени.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
120-134 от 734 отговора