Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 24 ян. 2006, 18:18 ч.
  • Преглеждания  379  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • в Tara
  • Мнения: 3 291
предвид птичите новини, мога ли да сложа друг продукт вместо жълтък в крема за торта?

Реклама
# 1
  • sofia
  • Мнения: 344
Най-добре си избери крем който минава топлина обработка, ако има яйца.
Всъщност какъв крем искаш да правиш, че трябва да слагаш сурово яйце?
Аз например крема за тирамисуто го правя с маскарпоне и от тези готовите пудинги RUF става великолепно .

# 2
  • в Tara
  • Мнения: 3 291
я ми кажи твоя крем? Grinning

аз правя един с масло, пудра захар и жълтъци, става много вкусен...незнам просто с какво да сменя яйцата, неща да рискувам

# 3
  • Балчик
  • Мнения: 7 148
Много вкусен крем и чудесна замяна на твоя е следния- краве масло се разбива като постепенно се добавя кондензирано  мляко със захар. Примерно на 250 гр масло около 1 кутия мляко (400 гр).

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт