Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

в Tara

Мнения: 3 291
предвид птичите новини, мога ли да сложа друг продукт вместо жълтък в крема за торта?
Цитирай

sofia

Мнения: 344
Най-добре си избери крем който минава топлина обработка, ако има яйца.
Всъщност какъв крем искаш да правиш, че трябва да слагаш сурово яйце?
Аз например крема за тирамисуто го правя с маскарпоне и от тези готовите пудинги RUF става великолепно .
Цитирай

в Tara

Мнения: 3 291
я ми кажи твоя крем? Very Happy

аз правя един с масло, пудра захар и жълтъци, става много вкусен...незнам просто с какво да сменя яйцата, неща да рискувам
Цитирай

Балчик

Мнения: 7 070
Много вкусен крем и чудесна замяна на твоя е следния- краве масло се разбива като постепенно се добавя кондензирано  мляко със захар. Примерно на 250 гр масло около 1 кутия мляко (400 гр).
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.