Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
120-134 от 750 отговора


Мнения: 2 917
Леле, какви красоти и вкусотии  bouquet Запис и тук  Love
Включвам се и с въпросче  Embarassed Във формичките за мъфини, ако слагам от тези хартиените кошнички, трябва ли да намазня нещо? В смисъл, формичките преди да сложа хартийките или и хартийките, преди да капна тестото newsm78? Сигурно задавам адски тъп въпрос  Rolling Eyes Embarassed
Цитирай


Мнения: 16
Няма нужда от никакво намасляване, нито на тавичката, нито на капсулите.


Честит празник на всички именици! Бъдете здрави и с радост носете името си! bouquet
Цитирай


Мнения: 2 917
Няма нужда от никакво намасляване, нито на тавичката, нито на капсулите.


Честит празник на всички именици! Бъдете здрави и с радост носете името си! bouquet
BiankaD Благодаря  bouquet
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!! Hug
Цитирай


Мнения: 563
Момичета, днес си купих тавичка за мини-мъфини - за 24 бр. Гнездата на тавичката са като за шоколадов бонбон. Дайте идея по коя рецепта да направя мъфини в нея. И ако може да не е от сложните, защото аз съм правила в живота си само един вид мъфини - мъфини-понички, които видях от вашата тема. От както ги правя обирам с тях всички точки и всички много ги харесват. Трябва да се пробвам и с други рецепти, но ме е страх, че няма да се справя. Аз съм пишман /така ли се пише/ сладкарка!  Embarassed
Благодаря превдарително!  bouquet
Цитирай

Бургас/Пз

Мнения: 666
Момичета, днес си купих тавичка за мини-мъфини - за 24 бр. Гнездата на тавичката са като за шоколадов бонбон. Дайте идея по коя рецепта да направя мъфини в нея. И ако може да не е от сложните, защото аз съм правила в живота си само един вид мъфини - мъфини-понички, които видях от вашата тема. От както ги правя обирам с тях всички точки и всички много ги харесват. Трябва да се пробвам и с други рецепти, но ме е страх, че няма да се справя. Аз съм пишман /така ли се пише/ сладкарка!  Embarassed
Благодаря превдарително!   :bouquet:

Пробвай мъфините със заквасена сметана на Ина, като ги направиш в тези мини формички, ще стават точно за по една хапчица и ще са супер Smile Дори и миксер да не ползваш, пак се получават супер Smile
Цитирай


Мнения: 47
Един доста получлив опит за постни мъфини , в случая с конфиртют от сини сливи.


това е снимка към рецепта в бг мама с линк към рецептата
Цитирай


Мнения: 507
Много ми допаднаха рецептите за постните и за сочните мъфини и ще ги направя задължително.
Цитирай


Мнения: 144
Цитирай


Мнения: 16
Много ми допаднаха рецептите за постните и за сочните мъфини и ще ги направя задължително.

Sea lights, ето още едни, които стават сочни и пухкави и много ароматни

Шоколадови мъфини с ментова глазура-веган



а мини, ето какво съм пекла аз, децата много ги харесаха

Лимон, джинджифил и мед

къкпкейкчета с лимонова глазура


Цитирай


Мнения: 16
и за сутрешното ви кафе....или мляко:

Бисквити лъжички -



Да ви е сладък и усмихнат деня!
Цитирай


Мнения: 16
Май днес се вихрите в кухнята... chef

А аз отивам да празнувам!

Честит празник бивши, настоящи и бъдещи студенти! Честит празник и на всички преподаватели, които вдъхновяват своите студенти!
Ето аз какви ги забърках:

къде със сняг, къде с кал и камъчета.....

Тенджерки с изненади

Цитирай

Козлодуй

Мнения: 1 063
ах,как се заинтригувах от тези бисквти-лъжички,страхотна идейка...но нямам такава формичка

и само да вметна,че исках да украся с фондан едни шоколадови мъфини и фондана не се получи,пудрата захар беше на Биосет...пробвала съм с три вида пудра захар и  тцъ,не с еполучава каквото трябва и само се мъча...ще си поръчам готов фондан
Цитирай

София

Мнения: 458
Tuly, лепне ли ти? Добавяй и меси с пшеничено нишесте, то стяга.
Цитирай

Karlovo

Мнения: 44
Bianka страхотни предложения

аз ще се запиша с кексчета с кафява захар


Цитирай

Козлодуй

Мнения: 1 063
Tuly, лепне ли ти? Добавяй и меси с пшеничено нишесте, то стяга.

ще пробвам...не ми лепнеше този път,сега пък се разпадаше, една суха маса беше,уж на топка,а като започна да я меся се начупва на парчета и трохи - има ли някакъв трик в този случай? /фондана направих по рецептата на Димитриана,ако е от значение/
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
120-134 от 750 отговора