«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

–одени 2011 г.
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
465-479 от 724 отговора

Sofia

ћнени€: 3
јма хайде срещата да не е на пролет,че с такъв гол€м корем,къде да се влача аз Crossing Arms

—ъни  Hug ≈два ли ще има н€кой, който да не иска да изчака да види и близнаците. ћного €сно, че ще се организираме, така че да си с т€х.

»наче иде€ за подарък - не знам с какъв бюджет сте, но можете да купите н€каква хубава инвестиционна монета с годината на дракона или с бебе. »ма и по-ефтини - до 100 лв. сребърни. ≈то примерен линк:

https://fibank.bg/bg/kyulcheta-i-kyulcheta-medalyoni/page/704

јз много харесвам сери€та ћонета за бебе "Anne Geddes", но са 170 лв. Ќе е малко... Rolling Eyes ( последните от този линк https://fibank.bg/bg/novozelandski-moneten-dvor/page/708#NZMint27 )
÷итирай


ћнени€: 734
—ъни преди и на мен ми беше трудно да избирам подаръци за бебета (за малки деца все още ми е трудно), но сега знам какво би се харесало и какво да куп€, почерпи опит от јли  Wink ƒруги€ вариант е ако сте си достатъчно близки, просто попитай какво искат. ћоите при€телки ме питаха от какво имам нужда, останалите които не ме питаха, донесоха дрешки, които б€ха с по-големи размери, само една при€телка не ме попита и донесе нещо което вече имахме, ако питаш ще избегнеш такъв дублаж, че ако майката е луда за връзване като мен  Crazy веро€тно всичко вече си е купила, но все още има нещо, което иска  35 ќще един вариант, който мога да предложа е играчка, ко€то ще се ползва след определена възраст, в смисъл не за бебе а 12+ или 18+.

јко н€кой по-рано не е писал от 5 до 10.01 ще има намалени€ в  омсед
http://www.comsed.net/index.php?p=news
„естно казано, освен нови биберони за шишетата, не се сещам вече да имаме нужда от нещо, но мисл€ да намина да огледам надуваемите легла на »нтекс. ќтдавна искам да купим такъв с вградена помпа, че у дома може да нощуват на гости максимум 2ма човека.  олеба€ се и дали да е единичен или двоен. ƒвоен е по-добре, но не знам ще го съберем ли в хола като разтегнем дивана.
Ќ€кой ползва ли такива легла на »нтекс, ако може да сподели с мен опит  Praynig
÷итирай

Sofia

ћнени€: 3
Ќ€кой ползва ли такива легла на »нтекс, ако може да сподели с мен опит  Praynig
[/quote]

’айде и аз като лудото Ћенче на вс€ка манджа меруди€, ама да кажа, че имаме такова двойно надуваемо легло на »нтекс. «а една-две вечери става, но за повече не бих го препоръчала.  Naughty  Ќие го купихме на мм за брат му - б€ха ни на гости м.г. за 1 месец с детето - и резултатът е, че от едната страна стана гол€ма цицина на леглото. »наче като го събереш пак си е много компактно и определено е добър вариант, ако имаш малко пространство, а искаш много гости за кратко време. Mr. Green
÷итирай


ћнени€: 734
Smehoranka а кой вариант имате, че те са н€колко, аз гледам тези, които са по-височките с помпата  newsm78
÷итирай

Sofia

ћнени€: 3
Smehoranka а кой вариант имате, че те са н€колко, аз гледам тези, които са по-височките с помпата  newsm78

»маме ето този http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=1664&id=11565 с размери 152см х 203см х 48см
÷итирай

¬арна

ћнени€: 12
„естита Ќова √одина!ѕожелавам ви т€ да бъде по-добра, по-успешна и благодатна от изминалата! Ќека в домовете ви звучи само музика и см€х, радвайте се на отлично здраве и бъдете много позитивни, положително заредени и щастливи през ц€лата година!

Ѕлагодар€ ви момичета за пожелани€та!Ќеверо€тни сте, имах нужда от тази подкрепа. јнджи е добре, но продължаваме лечението, утре ни е последни€т ден на јЅ-седми, след това имаме още неща за 1 месец, които јнджи хич не ще и да померише даже, през този месец ми казаха  да ограничим контактите с външни хора, никакви молове и места в които се събират много хора, тр€бва да се пазим.Ќе сме излизали от доста време, но реших да приключим с јЅ и тогава, ако е хубаво времето. ј за пробиотика още в болницат ми заръчаха да си куп€ Ѕиогайа и € ползваме.
ј за късметите, на јнджи се падна паричката от едната баница, а от другата или на мен или на не€ се падна здравето, но нали б€хме в болницата и не си спомн€м, не ми беше до късмети. »наче и на мен поминалата година ми се падна  "таз година булка, догодина люлка"...булка не станах, но майка станах, най-хубавото късметче:)))

Ќаде „естит рожден ден с малко закъснение!Ѕъди жива и здрава, много красива и щастлива жена и мама:)))∆ела€ ти всичко най-добро и в личен и в професионален план!
÷итирай


ћнени€: 2 501
ƒобро утро.
Ќаде, честит рожден ден. ƒа си жива и здрава, много щастлива и обичана. Hug
јнбибиан, ние взехме един надуваем матрак за ¬арна. ƒа ти кажа не е удобен много за спане, но пък …оан много обича да си играе на него като отидем там.
ƒони, радвам се, че јнджи се оправ€. —коро всичко ще бъде зад гърба ви.

Ћек ден ви жела€. Hug
÷итирай

—офи€

ћнени€: 626
«дравейте момичета  Very Happy
—мехоранка, бебе значи и апартамент. ’а дано!  Mr. Green
Ѕлекче, и ти ли вкюпа с бебетата?  Mr. Green
“они, това с ваденето на снимките и много трудна работа, особено първата година. “огава всичко е за първи път...и погачи, и кръщенета, и –ƒ-та, и първи крачки....и какво ли още не...и все не можеш да окастриш бро€ на желаните снимки. ѕосле става по-лесничко. ¬икаш къде л€тото, защо пък не. ≈дна комбинаци€ от срещичка със —ъни и разходка до “ро€н и до ѕлевен ми изглежда постижима. ћћ иска да види ѕлевенската панорама, то на мен ми се ще и до —вищов, и до  озлодуй да отидем...ама много сложно ще стане. Ќо при всички положение можем да гушкаме бебчетааааа.  Very Happy —ъни   Hug јко знаеш само колко ми е носталгично, че  околинчо порастна и вече по изключение ще мога да гушкам н€кое 2-3 месечно сладко малко пухкаво бебенце.  Love
‘лучи€, браво че си се поглезила нас покойствие.  Very Happy
Ќики и кати, ƒано температурата да отшуми без усложнени€ и бързо да свикнете с новата ситуаци€. «а влизането в групата и на мен ми се щеше когато «ори тръгна на €сла, но като знам как за период от 2-3 седмици приеха над 15 деца със сигурност ще е пълна лудница, ако и родителите са вътре. «а мен проблмът е, че се налага н€кои деца да тръгват твърде малки на €сла, а в комплект с това групите са с много деца и малко персонал. ¬ нашата €сла иначе б€ха много съвестни и не са се крили какво прав€т вътре. «аради алерги€та на «ори ¬—≈ » ден ми даваха подробен отчет как не са й давали от млечните неща, даже сед€ха да й чопкат от мусаката само картофите защото не можеше да €де кайма...и т€ като казала "лельо –адева, може ли още картофчета?"...и жената отишла до кухн€та за допълнително....после със сълзи на очи ми разказваше и се тюхкаше как така била алергична....в кухн€та й правеха специално кремчета с нейното јћ, а за –ƒ-то се нагърбиха освен да се занимават с тортата и да направ€т снимки с наши€ фотоапарат....даже й б€ха сложили готина фибичка на косичкта и б€ха нагласили всички деца с празнични шапки...имаме страхотни снимки от тогава. Ќо и при нас не пускаха родители вътре и не усп€ваха много-много да говор€т с родителите. Sad
cvm, пак сте ергени, а?  Mr. Green «начи много късметлийска година те чака.  Very Happy
»вета, браво за хубавото изкарване( ѕосле ще чакаме и снимки. “о нее зле да се организирам и аз да кача малко.  Embarassed
 рисанка, знам че никак не е лесно, но...ще мине адаптационни€ период, ≈личка ще забрави, че е плакала, само ти ще помниш.  Hug ѕовечето деца за 1-2 седмици се адаптират. ј за лел€та...какво да ти кажа....вътре са по една лел€ и две сестри....на 25 деца (друг е въпроса дали винаги се събират по толкова) и честно да ти кажа не знам как издържат. Ќе знам дали това е бил най-удачни€ момент да търси сестрата и защо, но поради недостиг на персонал такива неща се случват.  Confused
ѕеткова, на мен ми се падна "печалба от тотото" и "мнооооого хубава нова работа"  Very Happy ¬икаш с 30 части...нашето лего е с над 200, плюс още 50-тина големи кубчета "макси блокс", има материал за разхвърл€не доволно  и за двамата Mr. Green јко идвате на към —офи€ и готини катерушки имаме в парка точно до нас.  Very Happy јма «ори мрънка, че искала пак във ¬арна да € водим....подозирам, че ћорската и лунапарка много € зарибиха.  Mr. Green
Ќаденце, „–ƒ, мила! ћного щастие, здраве и любов!
—ъни, ще намерите желаните мебели, а иде€та за дворчето звучи прекрано.  Very Happy «а срещата викаш да не е на пролет ли, ами може пък н€къде из вашата губен€ да се пласираме. Ћовеч е много хубав град, има си забележителности, много е при€тен....пък и ти ще си ни на една ръка разсто€ние дет се казва. Ќека и другите момичета да си кажат мнението.  —ъс сигурност може да се измисли н€какъв вариант. «а бебенцето една юбиле€на момента е хубава иде€, друг вариант е обеци, кръстче, казваш, че ти е най-добрата при€телка - можеш направо да € питаш, ако е първо детенце ще имат нужда от всичко.
ћарси, ми ха дано всичките ви семейни късмети да се сбъднат. » успех с диетата. «а срещичката и аз «ј.
ƒони, радвам се, че вече сте доре.  Hug Hug Hug
анбибан, ние ползваме надуваем дюшек за палатката на интекс и за такива цели е много удобен. «а у дома не бих казал. «а по-дебелите варианти обаче н€мам представа.
« ѕоследна редакци€: пт, 04 €ну 2013, 09:59 от Zvezdichkova »
÷итирай


ћнени€: 734
Ѕлагодар€ за споделени€ опит с »нтекс. Ќа мен ми тр€бва за гости, ако са повече от двама, ще го ползваме веднъж-дваж годишно иначе ще си стои спуснат в килера  Very Happy јми то ако дойдат кумувете н€ма къде да спи малката и отдавна мисл€ за този вариант и сега като има 40% в  омсед съвсем се вдъхнових  Laughing ј тези с помпата освен, че се надува сам, сам ли се спуска?

«а късметите аз какво да кажа  newsm78 Ќие си б€хме у нас тримцата - всички късмети на нас се паднаха  hahaha Ќа  оледа обаче ћћ изтегли парата, а пък на мен се паднаха при€телите и успехите. —ега първи€ късмет, който изтеглих беше здравето (а дано!), а ћћ нов дом  Praynig Praynig Praynig ¬реме е вече, ама като гледам как върв€т нещата н€ма да е през 2013 г.

яна си е диване и половина, —ъни и т€ много шаваше в корема, направо все едно имах два корема, вечно нещо стърчеше кръгло (дупе или глава и аз не знам какво) от корема ми, дори жените в по-напреднала бременност по консултации и из лабораториите ми наблюдаваха корема ей така  Shocked т€ се движеше вътре като ѕришълеца  hahaha » твоите две бонбончета ще са диванета най-веро€тно  Love
÷итирай

Sofia

ћнени€: 1 670
’а здравейте и от мен и честита Ќова година! ƒа бъдете много здрави през ц€лата година и да ви се сбъднат всичките изтеглени късмети!  Hug  Laughing

ћо€та малка фури€ сега заспа, след като стана изненадващо в 7ч., съпричастна с тате и кака, да ги изпрати на работа и детска градина.
Ќие изкарахме Ќова година много добре, с при€тели, без деца, та чак до 7ч. сутринта. ƒецата са си прекарали прекрасно с баба и д€до. ќт късметите на мене ми се падна пътуване в далечна страна. Ќе знам дали ще е точно далечна, но виж поне за пътуване из нашата страна се над€вам. » сега като говорите за среща н€къде из Ѕългари€ със семействата, много се навивам. ћного искам да се запозна€ с повече от вас. ќсвен това ћћ ми говори за море във ¬арна или по-точно —в.  онстантин и ≈лена, та си мисл€, че ако отидем там, ще успе€ да се вид€ и аз с варненските момичета.  Very Happy ’а, дано...!  Hug

Ќаденце, честит рожден ден! ѕожелавам ти много хубава година, здрава, щедра и добра във вс€ко едно отношение!!!  nbirthday

—мехоранче, Ѕлекче, страхотни късметчета сте изтеглили - най-хубавите.  Laughing ќт сърце ви жела€ да се сбъднат!  Hug Hug

»ветка, страхотно си прекарвате, както те чета. Ѕлагородно ви завиждам.  Hug

 рисанка, ще отмине и този период с адаптаци€та и на двете ви, но какво да се прави, рано или късно идва. ¬ажното е да приемаш нещата по-спокойно самата ти, защото иначе ≈ли ще усети и ще се натовари още повече. “р€бва винаги да € изпращаш с усмивка и да се опиташ да бъдеш по-позитивна. ƒори и да й е трудно в началото, после със сигурност ще й хареса много в €слата/детската градина. ћо€та —офи€ ходи с огромно желание. –азбирам те обаче че ти е трудно, защото ≈личка е по-мъничка. јз пуснах —офи на 2г.2м. на €сла.

“они, аз точно затова периодично си вад€ снимки и на двете ми кукли, защото като се натрупат много и става страшно. ѕоследно даже съм поизчакала повече време и дадох 20лв. за снимки, което ми се струва много наведнъж. »наче вече тр€бва да купуваме и нови албуми, че вече имат по един с по 200 снимки. јз предпочитам да си имам и на хартиен носител, затова все си вад€. «нам че ти правиш често мъфини, да се похвал€ че и аз си купих най-сетне форма за мъфини и започвам да прав€.  Very Happy ¬чера € изпробвах, само че в солен вариант, направих мини-пици и у дома са очаровани.  Laughing

Ќики и  ати, вие как сте? ћалката добре ли е?

ƒони, много се радвам че јнджи вече е добре.  Hug

—ъни, ти не казваш как ти минава бременността. ”сеща ли се, че бебетата са две, т.е. по-тежко ли ти е от предишните два пъти? «начи јлинка на пролет ще става ученичка? ƒушичка  Love —офи все ме пита кога и ≈лиза ще тръгва на €сла. јз ще € пускам септември месец, като направи 2г., тогава ще се връщам и на работа.

Ћек и при€тен ден ви жела€!  bouquet
÷итирай


ћнени€: 30
«дравейте, момичета!

√ледам хубав итеми се обсъждат. » аз съм «ј срещичка с децата и мъжете като се стопли и се род€т близначетата на —ъни, н€къде около техни€ вилает, че да можем да ги видим Hug Hug Hug
÷еца- аз те питах за детската кухн€, ама може да не си проччела. “и на …оан от 220 грама или от 300 грама му поръчваш. јз от вчера поръчвам на  али от 300 грама и вчера ( дано продължи занапред така) всичко си из€де, това са три порции по 300 грама,с общо 6 добавени сухара, отделно закусва пепечана филийкас малко зехтин и намазана с меко сиренце.
’ариелка- дай, мол€ ти се, когато имаш време, рецептата за солените пици. ѕрав€ мъфини , да, имам тава с 12 места за мъфини, ама последни€ път за  оледа се изложих Crying or Very sad Crying or Very sad ѕравих ги към 23-24 часа, станаха сухи и не ми харесаха. Ќищо де, други€ път ще са по-хубави.
» аз искам да пусна  али на €сла от септември, но акъла ми не стига как ще ни приемат в държавна €сла и какво ще правим. »наче за адаптаци€та не се притесн€вам, и аз сподел€м мнението, че децата копират стрховете и притеснени€та на родителите си.  олкото родителите са по-спокойни и по-положитлено представ€т този нов етап от живота на детето, толкова то по-лесно ще го приеме. Peace
ƒа ви кажа каква социална програма имаме с ћћ до понеделник включително. ƒано всичко мине по ноти Praynig Praynig Praynig “ази вечер съ мсе договорила със свекърва ми да и остав€  али да € нахран иза вечер€, пък ние с ћћ да отидем на рожден ден на една мо€ колежка и при€телка, т€ прави купон у т€х. Ќ€ма да стоим много, ама и два часа примерно са нещо. ”тре отиваме до понеделни на селото на братовчед ми, което е до “ърново, още не сме водили  али там, те са € виждали, де, ама там не е ходила и ще е гол€ма емоци€. ѕък в понеделник ћћ е »ван и е именник сме рещили да поканим при€тели в една любима негова кръчма и пак да оставим  али вечерта на баба и Wink —тискайте палци всичк ода се осъюестви, че ние както не сме излизали, толкова неща за таквоа кратко време ми се виждат много, дано всичко е ќ  Praynig Praynig Praynig
ƒони - много се радвам, че вече сте по-добре. —пецилани поздзрави от нас и целувки и прегръдки за јнджи Hug Hug Hug
ј ’ариелка- пожелавам ти да ти се сбъдне късмета, поне до ѕалма де ћайорка да отидете. “и проблем с езика н€ма да имаш Hug Hug Hug
јйде това е от мен за сега, хубав ден на всички Hug Hug Hug
÷итирай

—офи€

ћнени€: 8
ƒобро утро!
¬чера, след като ц€л ден тъгувах за малката, отидох да € взема в 3 и половина, а т€ спеше и до 4 часа € чаках. била спокойна през ден€, хранела се , спала. » като € взех беше доволна, играеше си, едва и обух ботушите, никак не бързаше да си тръгва. което за мен е знак че не е била толкова стресирана. ƒнес баща и € заведе сам, плакала 2-3 минутки и се заиграла, и пак сама си е вл€зла. явно аз съм по- разстроена от не€ и за това тате ще € води докато аз свикна да се раздел€ме  Embarassed
ј да не ви казвам, че вечерта заспа още в 7 ч, €вно емоциите и занимани€та от €слата доста са € изморили.
ћира, колкото и да ни е мъчно рано или късно тр€бва да ги пуснем дечицата в н€каква институци€, €сла, градина или училище, идва момент, когато вече не сме им достатъчни и искат разнообразие, но си оставаме най- важните хора за т€х.
Ќаденце „–ƒ newsm51 ћного късмет!
—ъни, и на мен ми се прииска да ти дойда на гости, да те вид€ с коремчето и да се запознаем с јлинка и Ѕо€н, освен да си организираме една среща на октомврийките  н€къде близо до теб?
“они,  али ще подиша чист селски въздух ще € поглез€т, добре ще се чувства.
≈личка, много обича да ходим н€къде и е като фури€ всичко пипа, дърпа, разглежда. јма по н€кога и чупи и мама тр€бва да се черви Embarassed
ћарс, каква та€ диета бе мила? “и  и сега си толкова финичка, на скелет ще заприличаш, откъде ще ги свалиш тези 10 кг  Shocked “олкова си хубавичка и стройна, не се развал€й  Praynig
јнбиби€н, —мехорнака,  ние ползваме такова легло - двойно, много сме доволни , ≈ли много обича да се катери по него докато се надува, за  оледа имахме гости и 5 дни нощуваха на него. “очно за 5мин е готово и сам се спуска,  от високи€ вариант е нашето.÷итирай

Ќейде из лудите гори...

ћнени€: 370
«дравейте, да се включа и аз с мнение за »нтекс  Mr. Green Ќие имаме ей този диван-легло. ѕолзвала съм го една седмица, докато обзавеждахме апартамента.  ато ц€ло Ќ≈ съм доволна  Mr. Green ќтпихва бързо и като ц€ло не съм фен на надуваемите легла - неудобни са ми, особено ако сп€т 2ма човека. “о едини€ като е по-тежък и наклан€ леглото към себе си и други€ се търкулва  Laughing —ега си стой прибран, не съм го надувала изобщо след това  Peace
ƒони, месец ще мине, най-важното е јнджи да се стабилизира. » ние взимахме Ѕио√айа след јЅ  Peace
 рис, да ти кажа отдавна не сме се виждали, а покрай празниците си натрупах това - онова. Smile ƒа свал€ 5 кила, които са ми отгоре и още н€кое друго за лично удовлетворение ще е супер  Mr. Green –адвам се, че ≈ли се е успокоила вчера  Hug
—ъни, ама къде без теб?>!! јз те см€там за основателка на темата (главатар  Mr. Green ), ще измислим нещо близо до вас да може да видим ц€лото семейство  Hug
’ариелка, добре сте си изкарали и вие на Ќ√ - браво!

ћо€та папј€ спи и като се събуди мисл€ да € качвам на върха, че по карта виждам има детска градина да иде да подивее малко там  Mr. Green ћного добре й се отраз€ва планината на режима... играе два часа- спи два часа, вечер изкарва по 12  Mr. Green »деално е  Mr. Green
÷итирай

—офи€

ћнени€: 8
 ато човек без работа - да се включа с един виц:

—писание 'јз ∆ената' провело конкурс на тема: 'ѕознаваме ли жените?'. ѕобедител станал ѕетьо »ванов на 10 години.
¬ъзмутен читател пише до редакци€та:
'ўо за безобразие? јз съм на 65 години и от 15 годишен познавам жените, а ¬ие дадохте наградата на н€какво дете!'
ќтговар€т му от редакци€та:
Ќа първи€ въпрос от конкурса ' ъде жените са най-къдрави?' ѕетьо е отговорил правилно - в јфрика. ј ¬ие какво отговорихте?! „е и сте нарисували!
Ќа втори€ въпрос ' ак се казва най-важни€ орган на жените?' ѕетьо пак е отговорил правилно - —ветовната женска федераци€. ј ¬ие какво отговорихте?! „е и сте нарисували!
» на трети€ въпрос ' акво чакат жените с нетърпение всеки месец?' ѕетьо пак дава верен отговор - нови€ брой на списанието 'јз жената'. ј ¬ие какво отговорихте? Ѕлагодар€, че не сте и нарисували!
 35
÷итирай


ћнени€: 2 501
“они, пропуснала съм н€къде въпросут ти. ќще му вземам от 220 грама, слагам в порци€та по 2 сухара. Ќе знам дали не му е малко, може би ще тр€бва да увелича грамажа....
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
465-479 от 724 отговора