«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

–омантични сериали
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
585-599 от 735 отговора


ћнени€: 370
ѕривет на всички в кра€ на първи€ работен ден !  Hug
Ќе мога да не се включа в това настроение, което е обхванало темата.  ooooh!
» аз, като Ќадето б€х заинтригувана от рекламата по ¬ойо.  Thinking
–еших, че щом го пускат на платени€ канал, значи ще е добър  newsm10 още повече, че през л€тото обикновено е скука по телевизи€та.  newsm11
–еших да потърс€ информаци€, намерих първите епизоди преведени за мо€ гол€ма радост и започна гол€мото нощно гледане, но ¬ойо започна да ни лишава от това удоволствие. » аз изгледах от 1-9 с превод, останалите на турски и 56 и 57 с превод и така се запалих, че започнах да чета в бг-мама и дойде и решението да се регистрирам.
» тук  лоди беше първата, ко€то ми помогна да поразгада€ епизодите без превод.  Love Hug  :bouquet:
ћомичетата качваха преведени епизоди и така вече имах пълна и €сна представа за съдържанието, въпреки че и без превод тази красива любов и тези така допълващи се артисти завлад€ваха съзнанието, а да не забрав€ме и музиката към филма.
“ака постепенно станах част от форума.
¬ тези времена на компютаризаци€ всеки малко или много работи и поразбира това-онова от компютри, но в бг-мама има неща, които са нови и доста непознати май за повечето от нас в началото. јз все още, както забел€звате не се решавам да използвам опциите, които се предлагат, но питам, чета опитвам се, сподел€м с при€телките си, които открих тук.  Thinking
’аресва ми всичко, което поствате, всичко гледам и чета, възхищавам ви се,  newsm51 но и аз обикновено набл€гам на емотиконите и се опитвам да се включвам в дискусиите.
—нежито, както винаги е толкова мило чистосърдечна, но т€ определено се справ€ много добре и с клипове и изображени€ и с една дума тр€бва да се гордее с постигнатото. Hug newsm51 smile3525
 »стинско предизвикателство и при€тно изжив€ване е да влезеш във философска полемика с ћарги.  Hug Hug Hug
Ќе мога да не спомена и най-малката, както сама каза Ц ƒиди  Hug  smile3525 и нейните бързи преводи и “инчето  Hug  :bouquet: с чудесно оформените теми и екипа на бг-мама, който прави субтитрите  bouquet и да взема май накра€ да обобщ€, за да не пропусна н€кой Ц всички сте чудесни и се радвам, че ви открих.   Hug Hug Hug
–али
÷итирай

в подножието на планината

ћнени€: 3 463
«дравейте! Hug

ќт два дена се кан€ и аз да напиша как съм се срещнала със сериала, но при мен това е миси€ невъзможна, защото винаги се намира н€кой да ми виси на главата до компютъра... ooooh! сега си откраднах малко време, за да сподел€ как и кога започнах с ј‘  - за сериала ми спомена една мо€ позната, ко€то също не го гледаше, но чула, че ’азал започва нов сериал и бил интересен пък аз € харесвах много от «ѕ, макар че не съм гледала цели€ сериал, защото просто истори€та не ми допадна. «апочнах да се ров€ из нета и да търс€ епизодите, а тогава по Ўќ” “¬  излъчваха 6 епизод, изгледах до 6 епизод от нета и започнах да гледам всеки петък по турската телевизи€, беше ми трудно, защото не разбирах много от това, което гледам, но с помощта на мои познати започнах да вд€вам горе- долу за какво си говор€т, в един момент б€х дотолкова запленена от ‘≈мирската маги€, че само за това говорех и търсех из нета нещо интересно за актьорите, за сериала и попаднах на темата за ј‘ .„ет€х постовете на момичетата почти година  имах чувството, че ги познавам, но не намирах смелост да се включа да пиша, в един момент реших и започнах да пиша, б€х приета много радушно, правех доста грешки, не можех да  поствам снимки, клипове пък за аватари и подписи дори и не се замисл€х,след това —иси  Love ми направи аватара и подписа  :bouquet:, за което и благодар€ мнооого...  :love001:
Ѕлагодар€ на всички, които прав€т темата ни уютно и при€тно местенце!  :bouquet:  :bouquet:  :bouquet: –адвам се, че ¬и има и че съм сред вас... Love Love Love
÷итирай


ћнени€: 8 020
 иара, Hug ама разбира се, че те възпр€хме от отказване от темата, какво като не гледаше ѕ≈, за ј‘ (ќгледален —в€т) и ‘≈мир винаги има какво да се каже, а ако се повторим, нищо, нали казват, че повторението е майка на знанието, а и сега по нов начин, ще погледнем на т€хната истори€.
«а едно нещо си много права обаче, а именно, че още преди кра€ на втори€ сезон нещо издишаше, даже лично аз не ги усещах със същата сила н€къде около 60 сери€ и нататък.
√анушка, Hug успешна сеси€.
¬ тази тема ми беше много интересно как се криехте и дебнехте за да гледате епизодите. ѕитах се, дали и аз щ€х да действам, като ¬ас ако не го б€х гледала предварително а и от малкото вид€но съм запленена и сигурно и аз щ€х да съм любопитна и нетърпелива, като ¬ас.
ѕърви€ сезон по ¬ойо не го гледах с дублаж, всичко ми беше много пр€сно, все още излъчваха втори€ сезон по шоуто, а и като знаех как звучат истинските им гласове, си мислех, че н€ма да мога да свикна.
«везде Hugи ти горе долу си го хванала от м€стото от което и аз, от шести епизод.
Ќа по-късен етап след като свърши сезона, въобще не можех и да си представ€, че бих го гледала отново, защото зейналата рана, ко€то остави в мен беше гол€ма. ≈два преглъщах когато даваха ј‘ ѕ≈, емоционално б€х опустошена до краен предел, но после..........продължението ¬и е €сно.
—ега обаче, след като мина време се чувствам готова да го изгледам по бтв и го очаквам с нетърпение. ѕри€тно ми е когато вечер€ме, да гледам нещо смислено и истинско а ќледален —в€т(ј‘ ) е точно това, от което, ще имам нужда по време на вечер€.
–али. Hug
« ѕоследна редакци€: ср, 02 €ну 2013, 21:20 от Neidjal »
÷итирай


ћнени€: 1 326
 иара, √анушка, –али, »лда, привет и на вас! Hug
ћного интересни неща сте споделили, благодар€ ви! bouquet’убаво е, че се опознаваме като зрители гледали истори€та на ‘≈мир и които им предстои да гледат заедно ќгледален св€т сега, все едно ни предстои да идем отново на кино, а човек не ходи на кино с непознати, ходи с при€тели, нали?
ћакар, че там намира и непознати които да направи свои при€тели в бъдеще и евентуално. Hug

√анушка,  Hug
—крит текст :
» от мен успех на изпитите и сеси€та!  Peace


’азал  а€ в рол€та на ‘ериха... LoveЌ€колко линка с инфо за не€.

http://azblok.net/index.php?newsid=12010
http://turkey-forum.ru/viewtopic.php?id=2538
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BB_%D0%9A%D0%B0%D1%8F
http://www.fanpix.net/gallery/hazal-kaya-pictures.htm
÷итирай


ћнени€: 8 020

÷итирай

в подножието на планината

ћнени€: 3 463
Ќаде, Hug заедно сме го започнали и да си кажа в началото, докато чет€х постовете ¬и в темата твоите постове напълно се препокриваха с моето мнение и винаги, когато намирах смелост да се включа прочитах н€кой твой пост и си казвах, че т€ Ќадето е написала точно това, което и аз исках да напиша и то толкова добре, че н€ма смисъл и аз да се бутам...
÷итирай

в подножието на планината

ћнени€: 3 463

ћарги, Hug  иара, Hug –али, Hug

√анушка, Hug успех и от мен... newsm10

» да ви се "похвал€" вече н€мам Ѕ“¬... ooooh!
÷итирай


ћнени€: 8 020
Ќаде, Hug заедно сме го започнали и да си кажа в началото, докато чет€х постовете ¬и в темата твоите постове напълно се препокриваха с моето мнение и винаги, когато намирах смелост да се включа прочитах н€кой твой пост и си казвах, че т€ Ќадето е написала точно това, което и аз исках да напиша и то толкова добре, че н€ма смисъл и аз да се бутам...
ћного са ми го казвали това, което и ти, благодар€ ти.
–азликите дойдоха в последствие, но еднаквостта на всички ни е ‘≈мир.
ќххххх, те го съобщиха, че са го пуснали бтв само по празниците. Rolling Eyes
÷итирай

гр.—офи€

ћнени€: 10
Kиара,√анушка,май малко или много имаме сходно начало.ћарги ни провокира при€тно и си изл€хме виртуалните неволи и радости  bouquet  «абравих да спомена и “упи/т€ беше също до мен/,Ќа по-късен етап/благодарение на не€/ƒидка ми скрои първите дрешки и аватар.Ѕлагодар€ ти ƒиди  hearts ј и сегашната ми прем€на е нейно дело.— аватарите ми е лесно.¬ече и тоалет мога да си спретна,ама т€ е бързак...задавам й тема и реагира мигновенно.“а това е в общи линии.ћалко ми е мъчно за другата тема/ј‘ /,поизоствихме €...н€ма ли шанс да се обединим и наред с ќ—,да следим до есннта „аги и ’азал  newsm78 ј пък почнат ли да ни радват с нови проекти  Praynig ...ще им отделим нужното внимание в други теми  newsm78 ¬еро€тно не е много удачно,защото месеци наред е влаган труд от момичетата/направили темите/ Thinking Ќезнам...само си мисл€...ќстав€м ви сега...’убава вечер!

÷итирай

Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

ћнени€: 11
 лоди тр€бваш ми спешно.!

—крит текст :
ќт къде си изтеглила ƒневниците на ¬ампира искам го със субс и ми тр€бва да го дръпна сега че си заминавам други ден!!
÷итирай


ћнени€: 860
Ќаде,  newsm10

»лда, аз пък с теб се чувствах по подобен начин, както ти с Ќадето.  Laughing ¬инаги като напишеше нещо, все едно изказваше моето мнение.  Hug ∆алко, че нищо не се повтар€ и едва ли ще се почувствам отново така с друг сериал.  Sad ¬се пак и турски понаучих заради него  35

»лде,
—крит текст :
според мен е въпрос на време Ѕулсатком и Ѕ“¬ да разрешат спора си. » двете страни губ€т, а какъв по- гол€м стимул от това, че губиш хил€ди с всеки изминал ден.  Peace
[/b]
÷итирай


ћнени€: 8 020
—нежи, аз практикувам така.
¬ ј‘  поствам нови снимки, инфо и т.н., за т€х двамата и отделно в темата за ’азал пък за не€, но см€там тук да коментирам ќгледален —в€т, особено след като вид€х в една друга тема външна намеса и предупреждение, че коментирани€т сериал си има тема и не е удачно да се коментира във въпросната.
“акива са правилата на форума и се стара€ стриктно да ги спазвам доколкото е възможно и доколкото си мисл€, че го прав€.
јко ’азал не беше напуснала, за което т€ н€маше вина, сега н€ма да сме в различни теми-ј‘  и продължението й, тема за ’азал и ќгледален —в€т а щ€хме да сме в една, с бъдещите им проекти.
–азбира се, че нико€ от нас н€ма вина за създалото се положение, най-малко пък авторките на темите, аз уважавам труда на вс€ка една от т€х, защото създават за нас виртуални местенца, в които от нас зависи дали, ще ги превърнем във виртуални гнезденца.
÷итирай

в подножието на планината

ћнени€: 3 463
 иара,  :love001:

—крит текст :
Ќад€вам се Ѕ“¬ и Ѕулсатком да разрешат най- накра€ спора си, защото вече ми писна... ooooh!

» нещо сладичко, защото като гледам  лоди Love € н€ма...

÷итирай


ћнени€: 57
«а много години, момичета  Hug  Hug
Ќай-накра€ се добрах до компютъра и... тук  настъпило оживление и е станало интересно  Smile “р€бва да се връщам, за да ви изчета.

ѕоусмихнах се, като прочетох, че всеки в началото се е чувствал пренебрегнат от другите, когато е писал  Laughing - нормално, нужно е време. Ќо общо взето все романтични натури сме се събрали  Wink
“ака като гледам и учителите май сме доста  Laughing

Ѕлагодар€ за сладичкото  bouquet
÷итирай


ћнени€: 860
“атарова  Hug

ћарги, благодар€ за иде€та да разкажем кой как се е запознал със сериала  newsm51
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
585-599 от 735 отговора