«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

“елевизи€
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 56 отговора

мисл€ за теб

ћнени€: 795Дѕредай нататък е кауза Ц на доброто, съпричастността и човечността. Ќие ще дадем всичко от себе си, за да направим живота на героите ни по-добър, да помогнем на хората да изживе€т мечтите си, да възродим т€хната надежда. ≈кипът ни ще даде криле на вс€ко желание, стига то да е породено от благородни подбуди и стремеж към подкрепа. ¬секи, който иска да вдъхне в€ра и кураж на свой близък и човек в трудна ситуаци€, може да разчита на много силен съюзник, за да направи добро и да предаде нататък. Ќие в€рваме в доброто Ц пов€рвайте и вие!У, коментира Ќатали€ —имеонова.
Дѕредай нататъкФ вече започна да набира първите си герои. ¬секи, който иска да направи добро на свой близък, познат или непознат, може да изпрати писмо до екипа и да разкаже защо иска да помогне на този човек.  ≈кипът очаква историите на адрес predainatatak@btv.bg и на денонощни€ телефон 0888445588.

Дѕредай нататъкФ е по словашки лиценз и е една от най-успешните и коментирани “¬ програми в ≈вропа. ѕродуцент на Дѕредай нататъкФ е bTV, а изпълнителен продуцент Ц ƒенис –изов, Harbour Island Records.


÷итирай

мисл€ за теб

ћнени€: 795
ћол€, не пълнете темата със «апис, а отговорете на въпроса:

 о€ от показаните истории досега ви трогна най-много?
÷итирай

 озлодуй

ћнени€: 217
¬сички истории в това предаване са много трогващи , не знам дали мога да ги класифицирам ко€ е "по" и "най" но най трайно се запечатаха в мен истори€та на »лина / момичето с епилептичните припадъци /  и пълни€ човек от —тражица .
јдмирации и за бащата с 3-те дечица от последната събота  Peace

ѕоздравление за начинанието  което е поела Ќатали€ —имеонова .  Peace
÷итирай

—тара «агора

ћнени€: 32
Ќе ми харесва предаването-прав€т се на загрижени за съдбата на хора,които дори н€ма да погледнат ако не са пред камерата!
÷итирай


ћнени€: 37
Ќа мен също не ми харесва. ќсобено пък с това банално заглавие, откраднато от американски филм. “олкова ли не могат да измисл€т нещо оригинално! «а Ќатли€ да не говорим  ooooh! — толкова много пари и медийна подкрепа ни на визи€ да го докара, ни на замисъл, ни на реализаци€.
÷итирай


ћнени€: 109
»звин€вайте само тази ли е темата свързана с предаването 'предай нататък?'.„естно казано, изб€гвам да го гледам, понеже е много разтърсващо Crying or Very sad и като почне един рев smile3518 newsm70 newsm45. јко това е темата на предаването, много мол€ за сери€та от снощи- линк където може да се гледа или поне частта със сл€пото момиченце Praynig.
ќтговар€м на въпроса: “рогна ме истори€та с детето, което прогледна и —≈  изпълних с √Ќя¬ към бащата, който най- веро€тно си е на свобода #Cussing out
÷итирай


ћнени€: 123
Ќай-трогателната истори€ ,ко€то гледах беше тази събота.
—л€пото момиченце ,което благодарение на предаването се оправи.
“олкова тежък епизод беше.... изплаках си очите.
“олкова тъжно беше когато д€дото започна да си брой стотинките и през сълзи говореше на внучка си.Ѕеше ужасно трудно да го гледам.ћного мъка....
”жасно е когато гледам такива предавани€ и знам ,че има още много хора ,който се нужда€т от помощ.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 206
ѕочина ћари€ Ц една от най-драматичните героини на Уѕредай нататъкФ
÷итирай


ћнени€: 396
ћного ми е тежко да го гледам.’убаво е е ,да може да изкарват пари на чуждата мъка,но поне малко са им в помощ.ѕомощ ,ко€то не биха получили ако го н€маше предаването,дори и копирано ,хубаво е ,че го има.Ќе мога да кажа най-разтърсилата ме истори€,защото са много.ћайката ћари€ много тъжна истори€.—помн€м си ,че беше казала ,че раковите клетки са изчезнали!? акво ли се е случило?! ј бащата ослепил детето си е за  #2gunfire,а бабата и брата на майка финансово възмони и не се трогнали  ooooh! ooooh! .ƒано им потръгне за напред .
÷итирай


ћнени€: 1 711
много е тъжно, много мъка има по този св€т!

„уд€ се на тази жена дали н€ма да й вземат социалните детето, като й чу€т истори€та!

« ѕоследна редакци€: сб, 09 мар 2013, 21:48 от gold__ »
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 952
много е тъжно, много мъка има по този св€т!

„уд€ се на тази жена дали н€ма да й вземат социалните детето, като й чу€т истори€та!Ќаистина тъжна истори€ Sad Sad
Ќе че € защитавам, но защо да й го вземат?? "ƒържавата" нещо по-добро ли може да му предложи в домовете?!?!
»ма деца, които живе€т при далеч по-лоши услови€ от това дете ...Sad
ј и в€рвам, че всеки заслужава втори шанс!
÷итирай

—офи€

ћнени€: 206
Ќаистина много тъжни истории. ато ги гледам и си казвам ,че съм гол€ма щастливка.
“ова предаване дори и да е с цел реклама прави хората щастливи
÷итирай

—офи€

ћнени€: 14 177
снощи случайно попаднах на истори€та на предаването, и то точно на част от истори€та на проститутката.  ато нищо могат (ако решат) да вземат детето. ј това с телевизора беше безкрайно тъпо, защото това дете н€ма нужда от телевизор, а от това н€кой жив човек да се занимава с него. » майката да има друга работа.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 206
јз пък не мисл€,че това с телевизора беше тъпо.ƒетето наистина си мечтаеше за телевизор.
»наче съм съгласна,че има нужда от майка ко€то да се занимава с него и да му обръща необходимото внимание.
ƒано намер€т работа на майката и наистина спре с другата работа.

÷итирай


ћнени€: 3 750
Ќе зна€ ко€ е най-трогателната истори€, но зна€ ко€ /за мен/ е най-ужасната- тази на момчето и неговата родителка от –аднево. ѕредаването съм гледала не повече от два пъти, но това снощи не беше помощ, беше подигравка. јко за вас да стовариш един приемник за три бона в кочина е помощ, то аз съм опашат, розов заек!
» между плащани€та на заемите, да б€ха сигнализирали и социалните и ƒј«ƒ, защото н€кой както се възползва от услугите на майката в едната ста€, така лесно ще поиска и подобни от момчето. ј майката н€ма да има гол€ма възможност да го защити.
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 56 отговора