«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

ƒиети и отслабване
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
30-44 от 757 отговора

гр.—офи€

ћнени€: 128
«дравейте,
от днес и аз съм във вашите редици. ўе видим до кога.
»мам да свал€м едни 8-10 кг.
¬ърнах се назад в предишните теми и честно казано малко съм озадачена - аз си купих  ленов сироп клас ј (от ’»“, за 18 лв 250 мл).
Ќа бутилката пише, че клас ј се извлича първо, а после се извлича клас —. » аз реших, че клас ј сигурно е по-добри€ вариант (а беше и малко по-скъп и се водеше Ѕио)
ј във темите тук клас ј изобщо не се споменава. «ащо ли така?

» аз вчера купих от –емедиум кленов сироп клас ј, защото беше по-скъп и аз реших, че е по-хубав. Ќ€кой ако знае става ли за диетата, да казва  Smile
ƒо колкото знам клас — е доста по-сладък...само толкова знам.Ќали е кленов сирап, какво толкова -останалото е търговска реклама според мен.
јз първи€т си го взех от хомеопатичната аптека в —офи€ и струваше 1л за 50лв.—ега се сдобих и с ћадал бал оригинал за 100лв и тръц...Ќе съм го отворила още, но не очаквам гол€ма разлика във вкусовите  качества.
¬ажна е настройката и това ще изиграе съществена рол€.
÷итирай

 огато н€мам работа ... просто сед€ и си хубаве€

ћнени€: 113
от 3 дни съм на режима.
кленов сироп клас — взех от ƒћ- за 375мл дадох около18лв.
на ден си прав€ по 5 дози и като гледам шишето ще ми стига за 5 дни /може би/.
аз също съм отпаднала, но мисл€, че когато не се храниш е нормално.
най- много ме мъчи главоболието!
над€вам се утре вече да е спр€ло, че е ужасно!!!  Feelings Hurt
÷итирай

—офи€

ћнени€: 3 056
ѕак съм тук, мина вчера мо€та операци€, вече съм добре и вкъщи и си чакам резултатите.

√лавоболието наистина е ужасно, но и в самата листовка на ћадал бал пише за начинаещи да започнат с 3-дневно пречистване; после 5 и накра€ 10.
јз мисл€ занапред да замествам вечерите с ћадал бал, нещо като испанска верси€. ћоже плюс 1 ден седмично на ћадал бал, но ще вид€ как ще стане. ј 10-дневно гладуване не бих се заела пак скоро.
÷итирай

 огато н€мам работа ... просто сед€ и си хубаве€

ћнени€: 113
аз см€там да направ€ 5 дни с кленови€ сироп, после да мина на плодове и чай 10, ако успе€ 15 дни, 10 дни захранване и оттам нататък последното ми хранене да не е след 18ч. /дано не остана само с плановете  Praynig /

днес ц€л ден съм ужасно гладна!
÷итирай


ћнени€: 13
∆асмин радвам се, че си у дома, значи всичко е наред  Hug  ак се чувстваш, бързо възстанов€ване. јз искам да сподел€ с вас, че аз си купих сиропа на ћадал Ѕал, а мо€та братовчедка н€какъв 4 по-евтин, резултатът еднакъв. “€ е на испанската верси€ и за 10 дни беше свалила 3.5кг, а аз 4 Smile “€ ми об€сни , че мадал бал е по-скъп защото съдържа палмово масло, но то не е от такава важност. ƒано да съм била полезна, аз мисл€ сега да си взема от ƒћ Smile
÷итирай

—офи€

ћнени€: 14
«дравейте момичета!
»скам да сподел€ с вас мо€ опит с кленови€ сироп.
 упих си клас ј без да се запозна€ детайлно и тъй като б€х вече дала пари реших да си го пи€ него.
ƒействително е доста по-непри€тен на вкус от клас —.«апочнах с много енерги€ от 63,5кг.—лед първи€ ден б€х сма€на-вече б€х свалила 1,5кг. доста беше трудно,може би защото все имаше празници и гости около мен,които си хапваха сладко сладко вс€какви гозби.—лед втори€ ден кантара показа 61кг,а на трети€ 60кг.Ќа четвърти€ ден кантара сочеше отново 61кг,веро€тно съм задържала вода.
ƒо трети€ ден се чувствах супер,но след това доста започнах да се умор€вам,посто€нно ми се спеше и н€мах никаква сила,но продължих.ƒнес сутринта не ми беше добре.„увствам парене по хранопровода и честно казано се замислих дали си заслужава да си навлека здравословни проблеми.–еших,че 5 дни са ми достатъчни.«апочнах да  хапвам ориза.—утринта кантара показа 59 кг.–адвам се и въпреки неразположението се над€вам по време на захранването да свал€ още малко.
»скам да отбележа,че никого не искам да отказвам,само сподел€м опита си.
÷итирай


ћнени€: 0
«дравейте момичета! ѕровалих се Sad ....на изпита имам 6, но не усп€х да постигна целите които б€х набел€зала с тази програма. ядох...чувствам се ужасно и се дразн€ на липсата на вол€. ƒнес хапнах малко салата, см€там до кра€ на ден€ да сто€ гладна и от утре на сиропа. ”спех на всички! “ози път вече н€мам оправдание.
÷итирай

plovdiv

ћнени€: 41
«дравейте момичета, аз  понеделник ще се сдоби€ със сиропа. «аписвам се в темичката и от понеделник започвам със сиропа. »мам за свал€не 10-15 килограма. ћного се над€вам да издържа,тъй като изобщо н€мам вол€ да прав€ диети. ћисл€ си,че като имам съмишленици ще ми е по леко. ’убава вечер Hug
÷итирай


ћнени€: 31
–еших да пробвам испански€ вариант / сиропче за вечер€. √лавоболието не ми понесе след два дни пълна верси€.

»ма ли н€кой с добри резултати след испански€ режим?
« ѕоследна редакци€: сб, 12 €ну 2013, 10:25 от marcie »
÷итирай

—офи€

ћнени€: 0
«дравейте и от мен!  Peace
ќт днес и аз съм на диетката. Ќе съм се мерила от месец и нещо и след празниците съм сигурна, че кантарът н€ма да ми се зарадва много  Laughing ”тре ще дам точни килограми.
ѕърви€т ден мина леко, н€мах много време и почнах да пи€ сиропа чак към 4 часа...
»мам за свал€не поне 8 кг, така че ще се опитам да издържа 2 седмици... ƒано устискам!
јз ще прав€ програмата с кленов сироп, защото н€мам възможност в момента да си закуп€ Madal Bal, а и не в€рвам това да повли€е резултатите кой знае колко.
ўе пи€ вс€ка вечер по чаша зелен чай (но не китайски, защото ми идва малко силен).

marcie, съжал€вам, че не ти понас€. ћисл€, че е нормално с очистването на организма да се по€ви главоболие, но ако е твърде непоносимо и аз не бих издържала...

kat88, чакам те от понеделник при мен!  Smile
÷итирай


ћнени€: 81
»мам да свал€м 4-5кг., дали с испански€т вариант ще стане?
÷итирай

—офи€

ћнени€: 0
≈то ме и мен!  Laughing
“ази сутрин б€х 72,1 кг (след първи€ ден), така че съм започнала от 73,2-73,4 н€къде. ќбикновено по толкова губ€ първи€ ден.
«а сега се чувствам добре... ћалко по-заспала съм от обикновено, но се над€вам едно кафенце да ме съвземе.

 Џƒ», над€вам се н€кой, който го е правил, да се включи със съвет  Peace

”спешен ден!  bouquet
÷итирай

—офи€

ћнени€: 0
»двам за отчет...  Smile
¬тори€т ден съм -0,700... т.е. 71,4 кг. ƒиетата върви леко.
Ќад€вам се да се присъедини още н€кой към мен скоро, че се чувствам леко шизофренично така, като си пиша сама  Laughing
÷итирай

plovdiv

ћнени€: 41
«дравейте Wink ¬ече изпих първата чашка,не е лошо на вкус. ƒано успе€ да издържа 10 дни. ѕопринцип много ми пада кръвното,затова см€там да си пи€ кафе,въпреки,че чета че не може. Ќ≈ мисл€,че ще ми повли€е на отслабването. ѕо натам ще се включа с килограми. ’убав ден от мен!
÷итирай

—офи€

ћнени€: 0
≈х, колко е хубаво да има какво да чете човек, освен собствените си думи!  Laughing

“ази сутрин съм -0,500 гр., свалила съм 2,300-2,500 кг. за три дни.
—нощи пих друг чай, който преди ми препоръчаха за бъбреците, и тази сутрин се събудих леко подпухнала и със зверски пресъхнала уста. Ќе е като да съм спала повече от 8 часа, ћ÷ не чакам скоро, та си мисл€, че може да е от ча€. ўе се опитам да пийвам повечко вода днес.

marcie, виждам, че си решила да продължиш с испанската верси€. ƒавай смело!
јз вчера доста форуми изчетох по темата. √лавоболието е напълно нормално и преходно. —лед 1-2 дни не би тр€бвало да има и помен от него. ћинава по-бързо с приема на повече вода.

 Џƒ», в предната тема имаше момичета, успели да свал€т 3-4 кг. с испанската верси€. ѕросто става малко по-бавно, но пък аз ако имах толкова малко за свал€не едва ли щ€х да бързам много  Smile

kat88, добре дошла официално!  Smile
јз по същата причина не спр€х кафето сутрин. Ќад€вах се, че ще ми помага и с ходенето до тоалетна, но без успех за сега.
“и сутрин ли правиш сместа за цели€ ден или на порции? јз си прав€ 1,5л. направо. Ќе знам къде б€х прочела, че на 300 мл. вода се слага 1/2  лимон. “а първи€ ден стана възкиселко  Sick ј хем б€х сложила 2 лимона само. ќказа се, че от 1 1/2 лимона се получават около 15 лъжици сок (те хората добре си б€ха написали, че са за сок  Blush). “а сега прав€ следното - изстисквам 1 1/2 лимона, сипвам си 10 лъжици в сместа, а останалото го гаврътвам с топла вода.
 
„етох в един английски форум, че силно препоръчват приема на вода с морска сол вс€ка сутрин (за остъргване на червата) и да се пие слабителен чай вечер, но ме е страх да не получа спазми от солената вода. ѕреди съм пила английска сол и положението не беше никак розово  ooooh!

∆ела€ ви прекрасен ден с големи минуси, дами!  Smile
« ѕоследна редакци€: пн, 14 €ну 2013, 11:30 от ÷ветката »
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
30-44 от 757 отговора