«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

“уризъм
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
105-119 от 755 отговора


ћнени€: 83
ћомичета, току що взех решение и резервирах хотел ѕерун. » на мен много не ми хареса по снимките, но ми направиха неочаквано добро предложение за по-дълъг период и съм много доволна, пък и мисл€ много да не се задържаме вътре. ќстава сега да сме живи, здрави и на м€сто всичко да е ок.
—ъщо така имали договорка с х-л ѕирин за техни гости - 10лв (6лв за деца  от 4 до 12г) за ползване на басейна им. “ова също ме привлече. »наче е около 20лв, ако не се лъжа.  
ƒоста хвал€т в темата и кухн€та им, което за мен (мама с 3 бро€ вечно гладни зверчета) е от основно значение.

Ќо се опитвам да резервирам и 2 нощувки в —в.¬рач. ƒа видим там как е. —амо че комуникаци€та им определено куца. ¬чера ми казаха, че днес тр€бва да звън€. ƒнес никой не отговар€ ... ƒали функционира зимните месеци? ƒали това е стил в обслужването от недалечни времена? ўе упорствам и ще видим.

ћисл€ да обиколим всички мои фаворити април месец и да имаме стратеги€ за следващ път.
√ол€мо преселение към —андански, а? ƒано градчето печели от това и дано има идеи за нови басейни, защото определено желаещи има.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 330
Fata би ли споделила офертата ако не е тайна, за кога е и за колко дълго и къде се намира точно този хотел ѕерун?
÷итирай


ћнени€: 83
–азбира се, но нека първо получа писмено потвърждение на резерваци€та.
»наче - за 6 нощувки кра€ на март - април, ако не се свържа със —в.¬рач - за 8.
≈то го: http://www.hotel-perun.com/bg/
»де€ си н€мам за разположението му. ќт града помн€ само хубави€ парк и главната, но бил н€къде в по-далечни€ от центъра край на парка. «вучи ми добре, не искам да съм в центъра.
÷итирай

в града на вечни€ купон

ћнени€: 216
–адост Ќиколова, разбирам, че говориш за ћедите.
«а там има наистина доста добри отзиви, но отдалечеността от града и това, че не е минер. вода мен лично ме отказа.
«а —в. Ќикола в предни теми пък има доста негативни мнени€ и на мен лично също не ми допада като местоположение, атмосфера и най-вече основните оплаквани€ -  басейна. ѕрочетете назад.

јз пак да попитам за  хотел јлекс, ако н€кой има впечатлени€? »нтересува ме основно местоположението му дали е тихо, чисто ли е и храната дали става.
јз съм набел€зала х.≈диа, х.ѕерун и х.јлекс като за почти една и съща сума първи€т ми предлага само нощувка, втори€т и закуска, трети€т и вечер€.  ак да избере човек? newsm78
прочети три поста по нагоре,дала съм мнение за јлекс ,в ћедиите не съм била!
÷итирай

в града на вечни€ купон

ћнени€: 216
ре
Ѕасейна на хотел јлекс май не е с минерална вода?
»наче много ми хареса,при€тно е,не вид€х и детски басейн...
хотелът е малък,семеен хотел,басейнът не е с минерална вода и е малък!
÷итирай

ѕлевен

ћнени€: 1 265
«дравейте!
„етох, че н€кои от вас са ползвали частни квартири за почивка/лечение в —андански, т.к. излиза по-евтино от хотел. ћол€, споделете къде сте отс€дали и дали сте доволни. “ърс€ за двама възрастни и дете. Ќ€ма да се задържаме много, освен за спане. ћоже и на лични.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 330
Fata не си резервирай в св.¬рач ако н€маш собствен трнаспорт. ’отела се намира на 10-15 мин път с кола от центъра на —андански, минава се през едно село и после нагоре по баира и там горе буквално в нищото се намира този хотел. “ова е бившата резиденци€ на бай “ошо- св. ¬рач. Ќие ходихме н€колко пъти там на разходка, защото парка и езерото са уникални, но хотела  е супер стар соц, за самата хотелска част не знам, но фоайето и кафенето не са барнати от тодорживково време, б€ха с мега стари дивани и пропити с миризма на цигари. «а хотела пак казвам - не зна€ какво е положението, може и да са го реновирали. Ќо дори и да не сте в този хотел, това е м€сто което тр€бва да се види, достъпът е свободен има много хора, които се разхождат из парка.
÷итирай


ћнени€: 83
јdelina, благодар€ ти!
јз съм подготвена за такава соц.атмосфера. »де€та ми е в —в.¬рач с таткото да изкараме уикенда с киснене в басейни и после той като си тръгне да сме в града сами. ћного ми харесва парка и басейните. ћисл€ там да се задържаме максимално. ј нощувката ми излиза 125лв, сравнено с 200лв и повече (апартамент) в »нтерконтинентала. ≈динствено ѕирин според мен си заслужава, ако преглътна цените му, но там дори семейство с 2 деца не виждам как се настан€ва, камо ли банда като нашата.
ј реално аз търс€ чист въздух и минерална вода. Ћукс и спокойствие с 3 деца ... едва ли...  Embarassed
¬иж, ако и басейните им не струват, това вече би ме отказало.
Ќќ засега никой не ми отговар€ на тел., а пратих и мейл. „акам и другата си резерваци€. явно  са много спокойни и хич не бързат хората в това градче.
 
Ѕлагодар€ на всички, които пишат. ўе се включа пак с моите конкретни впечатлени€.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 330
‘ата виждала ли си тази оферта за ѕирин?
јко не сте резервирали още погледни €, заслужава си
http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=1805&aff_id=MTMwODI1Njg0NzM4
÷итирай


ћнени€: 0
«дравейте, момичета! ¬чера се върнах от хотел ѕирин. ’одим често там и много ми харесва. “ази седмица обаче, половината —ѕј беше в ремонт и никой не ни предупреди, че н€ма да работи. ј в стаите вече н€ма презервативи, комплекти за бръснене и маникюр, тоалетно мл€ко и памучни тампони за грим, н€ма дори клечки за уши. ќсвен клечките за уши нищо не ми липсваше, но категори€та си иска нейното. ƒруго което ми направи впечатление е, че прекрасното наливно вино "—ира" от избата «латен –ожен на Ўарлопов, което пиехме досега в ресторанта, вече е заменено с домашното на шефа. »наче, това е най-топли€ и просторен хотел в Ѕ√. ќсобено през седмицата е много спокойно. ѕерсонала е услужлив и внимателен, а готвача в основни€ ресторант е много, много добър.
÷итирай


ћнени€: 83
Adelina, не съм попадала на тази оферта и наистина е много добра. √ледам, че доста от датите вече са заети, сигурно хотелът ще е пълен благодарение на ваучерите. ƒоста се изкушавам, честно казано и ще звънна да провер€, защото все пак ми е интересно с децата каква ще стане сметката.
–азбрах от сайта с ваучерите, че вариантът е да се настан€т в отделна съседна ста€ с обща врата, но за каква сума?
ўе докладвам.
÷итирай


ћнени€: 83
¬ ѕирин - за семейство с 2 деца с тези ваучери - между 180-200 грубо(зависи дали през делничен ден или уикенд) в две съседни стаи.  упуват се 2 ваучера и се доплаща за децата на м€сто.
Ќе важи за апартаментите.
— едно дете може в една ста€ и ще излезе към 150 - 170лв.
“ова е. Ќе е за нас.  ойто го устройва, да действа бързо.
÷итирай


ћнени€: 195
Ќ€кой знае ли колко са дълбоки басейните в »нтерхотела? ¬ъншни€ от кой месец работи?
÷итирай

—офи€

ћнени€: 592
Ѕасейнът на —в ¬рач е с много топла вода и е огромен. ћисл€, че е с олимпийски размери или поне полу-олимпийски.
»ма и джакузи отвън, което е с мнооого топла вода и прекрасна гледка.
’раната е вкусна.
Ќо наистина е овехт€л.
÷итирай


ћнени€: 31
ћомичета,  в началото на юни ще ходим на море в √ърци€ и искаме на връщане да спрем за една нощувка в —андански. »ска ни се нещо в центъра, за да можем да се разходим. Ќ€маме нужда от басейн. ўе бъдем с мъжа ни и 11 месечен бебок.  ато четох темата, май хотел Ѕистрица или “омас ѕалас ще са подход€щи.  ой от двата е по-добър. »ма ли друг, който би ни свършил работа. Ќе сме били в —андански и не го познаваме,така че вс€какви съвети са добре дошли. —ъщо така, необходимо ли е да резервирам от по-рано (става дума за съботен ден) или мога да изчакам до последни€ момент?
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
105-119 от 755 отговора