Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 19 ян. 2013, 20:48 ч.
  • Преглеждания  2 458  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 221
Здравейте,
Имам машина за хляб и в книжката има рецепта за тесто за спагети. Не пише обаче какво се прави след като се приготви тестото Simple Smile Знам че се реже и после се суши (мисля), но с това ми се изчерпват знанията Simple Smile Има ли някой, който си прави спагети или е правил? Много време ли отнема, лесно ли се съхранява после пастата, как е на вкус? Какъв мож за рязане на пастата ползвате?   chef

Реклама
# 1
  • Буркина Фасо
  • Мнения: 7 795
има тема за това - http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=651756.0
иначе хората си правят спагети с това - http://www.gastrogroup.bg/product/2822/mashina-za-domashno-prigo … -titania-190.html

ако с нож режеш пастата (спагетите) ще ти се отяде.  Laughing

# 2
  • София
  • Мнения: 1 219
Само да допълня, че прясната паста се готви веднага.

# 3
  • София
  • Мнения: 1 240
Ето тук съм описала моя опит в приготвянето на домашна паста, смятам че ще ти е полезно.

Майсторски клас, как да готвим домашна паста



И рецепта за равиоли със спанак и рикота

# 4
  • Sofia
  • Мнения: 11 632
Ако нямате машина, изпробвала съм и предлагам тази рецепта и начин, много е лесно.

# 5
  • София
  • Мнения: 221
Благодаря за отговорите, особено за рецептите Simple Smile Под нож за рязане имах предвид ей такъв нож:

Въпреки че в рецептата на Йоли се реже с най-обикновен нож Simple Smile

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт