Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!



запомни ме Забравена парола Активация на акаунт





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma



1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-5 от 5 отговора
Здравейте,
Имам машина за хляб и в книжката има рецепта за тесто за спагети. Не пише обаче какво се прави след като се приготви тестото Smile Знам че се реже и после се суши (мисля), но с това ми се изчерпват знанията Smile Има ли някой, който си прави спагети или е правил? Много време ли отнема, лесно ли се съхранява после пастата, как е на вкус? Какъв мож за рязане на пастата ползвате?  chef
Цитирай


има тема за това - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=651756.0
иначе хората си правят спагети с това - http://www.gastrogroup.bg/product/2822/mashina-za-domashno-prigo … -titania-190.html

ако с нож режеш пастата (спагетите) ще ти се отяде.  Laughing
Цитирай


Само да допълня, че прясната паста се готви веднага.
Цитирай


Ето тук съм описала моя опит в приготвянето на домашна паста, смятам че ще ти е полезно.

Майсторски клас, как да готвим домашна паста



И рецепта за равиоли със спанак и рикота

Цитирай


Ако нямате машина, изпробвала съм и предлагам тази рецепта и начин, много е лесно.
Цитирай


Благодаря за отговорите, особено за рецептите Smile Под нож за рязане имах предвид ей такъв нож:

Въпреки че в рецептата на Йоли се реже с най-обикновен нож Smile
Цитирай


1-5 от 5 отговора