Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 24 март 2013, 11:16 ч.
  • Преглеждания  26 713  Мнения  736  Онлайн  1
Отговори
# 210
  • София
  • Мнения: 367
Не са едно и също, но на практика действат по подобен начин - стабилизират белтъка. За айсинг можеш да си го направиш с лимонена киселина.

Реклама
# 211
  • Мнения: 978
Имам свинско месо за готвене, картофи, домати, телешки бульон, как да ги сготвя вкусничко?

# 212
  • Мнения: 5 355
прибави малко лук, сложи всичко в тава или гювеч, завий с фолио, ако е тавата и задуши 1,5-2 ч. 
Накрая отвори, прибави подправки (такова свинско ми харесва или с дафинов лист, или с много магданоз) и запечи още 15 мин.

# 213
  • Мнения: 6 038
Не са едно и също, но на практика действат по подобен начин - стабилизират белтъка. За айсинг можеш да си го направиш с лимонена киселина.

Благодаря ти  bouquet

# 214
  • Пловдив
  • Мнения: 8 927
Имам мармалад от оня едновремешния твърдият,та...ми се ще да го вложа в кифлички.Моля за рецепта.
Мерси! Peace

# 215
# 216
  • Мнения: 2 095
Би ли се получило добре, ако към разтопен черен шоколад /около 50%какао/ прибавя заквасена сметана? Дали ще се получи крем или може да разваля сметаната?

# 217
  • Sofia
  • Мнения: 7 162
Би ли се получило добре, ако към разтопен черен шоколад /около 50%какао/ прибавя заквасена сметана? Дали ще се получи крем или може да разваля сметаната?
  ще стане много хубав крем Simple Smile
   Само че добавяй шоколада към сметаната ,а не обратното , и бъркай интензивно  Peace

# 218
  • Мнения: 2 095

   ще стане много хубав крем Simple Smile
   Само че добавяй шоколада към сметаната ,а не обратното , и бъркай интензивно  Peace
Благодаря ти Hug

# 219
  • Sofia
  • Мнения: 7 162

   ще стане много хубав крем Simple Smile
   Само че добавяй шоколада към сметаната ,а не обратното , и бъркай интензивно  Peace
Благодаря ти Hug
    Моля  Hug
    Забравих да кажа ,че ако шоколада не е много сладък (а той вероятно не е ) , кремът ще трябва да се подслади допълнително .  Peace

# 220
  • Мнения: 709
Привет момичета и Бонго мили наш,

1.Бърза успешна пилешка чорба - рецепта ?

2.С какви рендета рендосвате? На вилата имам комбайн, не ми се разнася и там си стои, а сега не мога да намеря обикновено качествено ренде. Купих поне три - тъъъпи, тъпи. Имам Бьорнер и за зеле е невероятен, но морковите не рендосва, а прави на формички като клечици, което не ми върши работа.

3.И пак за хляба на Амбър с киселото мляко моля, търсих и с търсачката и не става.

Хубава събота, много здраве и поводи за усмивки!

# 221
  • Мнения: 4 968
И аз с въпрос:

Дайте ми, ако обичате, рецепта за вегетарианско ястия, което да може да се направи предната вечер, а не на момента. Ще имаме гост, който е вегетарианец, и се чудим с какво да го гощаваме

# 222
  • Мнения: 7 801
И аз с въпрос:

Дайте ми, ако обичате, рецепта за вегетарианско ястия, което да може да се направи предната вечер, а не на момента. Ще имаме гост, който е вегетарианец, и се чудим с какво да го гощаваме

пълнени чушки с ориз, постен гювеч, спанак с ориз, постно зеле, постни зелеви или лозови сарми, миш-маш, гъби с ориз, гъби-каша ..... има хиляди варианти на храни без месо.

# 223
  • Sofia
  • Мнения: 11 657
...успешна пилешка чорба - рецепта ?
Петровски пилешки курбан например.



... рецепта за вегетарианско ястия, ...
... има хиляди варианти на храни без месо.
Точно...
... и от мен две-три идеи -
Патладжани с доматен сос, като може разбира се и доматите  да се сложат на колелца. У нас е много харесвано ястие, съжалявам, че снимката е лоша.
Есенен зеленчуков терин, който съм замислила за някой от следващите дни. Simple Smile
И Свинско с праз и маслини, където месото се заменя с ориз.

Или нещо с риба, ако я яде.

Последна редакция: сб, 30 мар 2013, 12:39 от Morena

# 224
  • тук
  • Мнения: 491
бърз въпрос към майсторите: как да сготя фагри? това е рибата, която най-често поръчваме по таверните в Гърция, но никога не сме купували. Сега мъжът ми решил да прояви самоинициатива, но аз нямам зимна скара и се чудя какво да я правя. Идеи?

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт