Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma1 Гост преглежда(т) тази тема.
225-239 от 597 отговора

И мога да обясна КОЕ не му е наред - при плътно поставяне до стената, както искам аз, ако погледнете схемата от сайта им, моя е точно като на картинката с лява лежанка, когато вдигам лежанката за да сложа нещо в раклата цялата лежанка се мести от стената, защото не е проектирана както трябва. При повдигането тя се вдига под ъгъл и опира в стената и съответно се мести. Добре, ама по схема лежанката трябва да е захваната с планка за дивана.
На средната снимка от сайта се вижда, че облегалката пада назад при отваряне на раклата. И не, че нещо не му е наред. Има вариант да се отваря и по друг начин, само раклата да се мести, но и това е  срещан начин. Можеш да си свържеш лежанката с дивана. Просто трябва да има малко разстояние между стената и него, за да можеш да отваряш раклата. Тези дивани не са тип Zero Wall и това би трябвало да е обяснено в описанието им! Грешката не е в проекта на дивана, а в обяснението към него. Тоест пак е на Виденов... Laughing
И тъй да е- няма нищо описано, аз от къде да знам? И в реала облегалката изобщо не пада назад. Какъв е другия начин за да се отваря раклата?
ЦитирайИ мога да обясна КОЕ не му е наред - при плътно поставяне до стената, както искам аз, ако погледнете схемата от сайта им, моя е точно като на картинката с лява лежанка, когато вдигам лежанката за да сложа нещо в раклата цялата лежанка се мести от стената, защото не е проектирана както трябва. При повдигането тя се вдига под ъгъл и опира в стената и съответно се мести. Добре, ама по схема лежанката трябва да е захваната с планка за дивана.
На средната снимка от сайта се вижда, че облегалката пада назад при отваряне на раклата. И не, че нещо не му е наред. Има вариант да се отваря и по друг начин, само раклата да се мести, но и това е  срещан начин. Можеш да си свържеш лежанката с дивана. Просто трябва да има малко разстояние между стената и него, за да можеш да отваряш раклата. Тези дивани не са тип Zero Wall и това би трябвало да е обяснено в описанието им! Грешката не е в проекта на дивана, а в обяснението към него. Тоест пак е на Виденов... Laughing
Неви-то, което имаме ние, е с падащи гръбчета и на дивана, и на лежанката. И при разтягане пак избутват по описания от теб начин дивана напред, ако е поставен плътно до стената. В интерес на истината на мен не ми харесва да има пет пръста дупка отзад и също не съм свързала двете части. Потбутвам си ги всеки ден, като разтягам и прибирам диван.  Но пак казвам - това не е дефект на диванаа, а е негово качество, което трябва да бъде описано и клиента да бъде запознат предварително.

Аз пък сутринта разглеждах матраците им. Евтини, с най-елементарен бонел. Както се казва - за толкова пари - толкова!  Mr. Green Стана ми интересно обаче, че от долу са с ламели...В такъв случай еднолицеви ли се водят и имат ли нужда от подматрачна рамка?  Embarassed Предполагам, че отгворите са Да! и Не! , но да питам все пак! Laughing Може и да съм в грешка...

Мисля че са еднолицеви. НИе сме поръчали спалня с матрак, та като дойде ще видя как са. За толкова пари дето викаш нямам кой знае какви очаквания, дано поиздържи някоя и друга година докато си стъпим на краката.
Цитирай Какъв е другия начин за да се отваря раклата?

Може да е направена с такъв механизъм, който отваря раклата, но няма нищо общо с облегалката. Тя си стои застопорена на едно място, не мърда. Това вече е диван Zero Wall, който може да се постави плътно до стена.

И да! -вината си е на Виденов, че не е обяснено на клиента преди покупката! Не ги защитавам в никакъв случай.
Не разбрах, в шоурума е бил изложен диван с различно отваряне, от този , който са ти доставили ли? Облегалката не се е мърдала с вдигането на раклата?  newsm78 Е, за това вече можеш да разправяш с фирмата! Naughty Ако си сигурна, че е така...И да изискаш да ти го заменят, за тяхна сметка!


...
Ще съм ти благодарна, ако споделиш, дали има нужда от подматрачна рамка! Smile
Цитирай


В шоурума в Пловдив нямат такъв диван, изобщо нямат модели, гледаш картинки и си избираш. Изобщо имат два дивана, една спалня, един гардероб. Няма избор. Персонала е отвратителен, едни надути и нелюбезни жени. Проблемът явно си е мой, да сме гледали и избирали. Пак казвам - за тези пари, това качество. НО  да не се лъжем, че са много качествени, защото не са. Виденов да си стегнат за начало персонала, да се държи любезно ПОНЕ.

И обикновения клиент да не му се налага да научи що е Zero Wall и подобни термини, може просто да си обяснят нещата в сайта. Пък и някоя и друга реална снимка няма да е лошо, то само с 3Д визуализации не става.
Цитирай


И обикновения клиент да не му се налага да научи що е Zero Wall и подобни термини, може просто да си обяснят нещата в сайта.
Права си!  Peace
Цитирай


Ще пиша като пристигне спалнята с матрака, но няма да е скоро, поръчахме го към 20-25 август.

А някой да има кухня от Виденов? Харесала съм една но се чудя  newsm78
Цитирай


Ще пиша като пристигне спалнята с матрака, но няма да е скоро, поръчахме го към 20-25 август.

А някой да има кухня от Виденов? Харесала съм една но се чудя  newsm78
Мерси! Не ми е спешно... Laughing
И аз гледах кухните за баща ми, но нещо нищо не ми хвана око...Венгето няма място в кухнята, според мен!  Mr. Green Трябва да стоя постоянно с парцал в ръка и да бърша отпечатъците от пръсти...Признавам, че съм виждала само на снимка кухните, но нещо не ми вдъхва доверие това ПДЧ.  Thinking Все пак в кухнята влажността е доста висока и ме притеснява да не почне много бързо да се бели по краищата...Ако някой има вече опит с кухните им, моля да сподели...
Цитирай


 На мен ми харесват последните две - http://videnov.bg/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B8/%D0%BA%D1%83%D1 … D1%8F%D0%BD%D0%B0 и http://videnov.bg/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B8/%D0%BA%D1%83%D1 … D0%B8%D0%B0%D0%BD , като Биляна ми е слабост  Love Притеснява ме че теракота че е светло бежов и да не стане много светло всичко, въпреки че кухнята ще ни е много малка и по светли цветове ще й дойдат добре  newsm78
Цитирай


Имайте предвид, че плота си е за шкаф и като се съберат плотовете ще има малки фуги между тях и ще се събира мръсотия, отделно от това шкафовете са без крака и няма как да се нивелират което пък се отразява на плота, тоест по-големи фуги и плотовете не са равни, мивката трябва да е с борд или полимермраморна която ляга на целия шкаф като пак се образуват едни фуги между плота и мивката и в последствие може да се надуе от там.
Цитирай


Мерси за обяснението за крачетата на шкафовете!  Peace Звучи съвсем логично, но нямаше да се сетя сама да гледам точно това... Blush
Цитирай


Също така са по-плитки (ако мога да се изразя така, ако при кухня с поръчка шкафа е 550-560мм то тук са 450-480 мм, няма водобранна лайстна, няма гръб, окачването на шкафовете вероятно е най-опростено и вероятно дръжките са пластмасови, а плота вероятно е без капкоулавител.
Цитирай


Що е то капкоуловител? newsm78 Crazy Лайсната и гръбчето може да се досложат, предполагам? newsm78
Цитирай


От долната страна на плота в началото има един улей в който се спира водата ако текне нещо на плота, тоест не се позволява на водата да иде в шкафа. Ако няма капкоулавител то връзката на покритието на плота и хартията отдолу е точно в долния край и лесно може да проникне вода. Гръб може да се купи от другаде или налепят плочки, водобран също, но ще е зор да мине над мивката.
Цитирай


Така...тичах в моята кухня да видя дали има такъв улей. Плотът стърчи 2-3 пръста над вратичките. Като се наведох и пипнах отдолу (нали там трябваше да търся?), улей не намерих, а точно обратното - издадена ....ммм, чертичка да я наречем  Blush...по дължината на плота... newsm78 newsm78 newsm78 Сега ще ме караш да наводня плота и да видя къде ще отиде водата!  Mr. Green Пусто женско любопитство!!!  35 35 35
Цитирай


Такаммм, мина 30 дневния срок и хоп веднага пратиха смс че поръчката щяла да се забави. Тия хора са тотално невежи просто ! В смс пише 7 дни, днес по телефона ми казват около 10 дни, като се надявали да дойде, ама не било сигурно. При което много ми вдигнаха нервите и им казах че може да се надяват да им дам пари, ама не е много сигурно. Питам ги за точен ден, нямало как да ми кажат щото не държали връзка с производството.  ooooh!
Тотално съм разочарована какво да ви кажа. Избрах тях само защото са евтини и тъй като в момента съм на квартира. Съответно при всяко местене нещо се надира, разпада или пр. А и дет се вика 750 лева за всичко лесно ще ги прежаля, отколкото 3000 да речем. А и въобще не съм сигурна че като напусна жилището ще искам да си ги взема като знам каква е хамалогия.
Спалнята ми е Офелия, масата Венеция, стол Алваро - те уж трябва да са от масив, спалнята от ЛПДЧ. И друго - забелязвате ли че ПДЧ-то от 16 мм направо се пука при сглобка, много е меко някак. Ако някой има отзиви за мебелите дето съм поръчала моля да сподели. Мерси !
Цитирай


225-239 от 597 отговора