«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

«дравословни проблеми и профилактика
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-3 от 3 отговора

ћонтана

ћнени€: 6
«дравейте! «нам, че темата се повтар€, но съм много уплашена и разтревожена. Ќа дъщеричката ми, ко€то е на 1г. и 2м. на 09.05. й поставиха ваксината "ѕриорикс". ѕедиатърът € прегледа основно и в момента на постав€нето беше здравичка. ѕредупреди ме , че е възможно да вдигне температура. ќще на втори€ ден стана неспокойна, на пети€ ден и потече нослето и също така и от очичките  потече бистър секрет, и тъй като педите е иш хомеопат предписа ни јлиум цепа+ ферум фосфорикум и още на следващи€ ден сополите спр€ха. Ќо започна да вдига температура и вече е така 4 дни, преди малко температурата беше 39 градуса. ¬ паника съм. ƒнес и кръвни изследвани€ пуснахме-всичко е  ок. ћол€ ви ако и при други дечица и имало подобни реакции да споделите, какви и колко продължиха. Ќаправо се ужас€вам като гледам момиченцето си така отпаднало. Ѕлагодар€ предварително.
÷итирай

–усе

ћнени€: 496
“ози лекар €вно не е никакъв хомеопат.»стинските хомеопати/класически/ са против ваксините.Ќе знам какво да те посъветвам,но лични€т лекар тр€бва да документира и докладва за реакци€та на детето.— високата температура организма реагира на съставките на ваксината /които са си отрова за нас/.ўом вече има такава реакци€,то при следваща "имунизаци€' ще бъде много по-тежко.јз отдавна не позвол€вам имунизации на дъщер€ ми.
÷итирай

ћонтана

ћнени€: 6
¬ града ни е уж най-опитни€ хомеопат, не знам вече. “€ така регира и на ѕентаксима. јз себе си упреквам,че € заведох на тази ваксина. “върдо съм решена вече да не € ваксинирам. Ќе мога да подлагам детето повече на тези отрови. ћол€ се да се оправи. Ќощес вдигна 39,5 и трудничко овлад€х температурата. —ега е по-добре, но ще видим довечера. » всички доктори, на които € водих твърдо ме убеждават ,че тази ваксина не може да има такива реакции. Ѕила много добра...и т.н ≈дин само не ме наби, че така остро отричам ваксинирането. «нам, че е срещу опастни заразни болести, но не е оправдано децата да се тров€т. ќх, вече съвсем се обърках.
÷итирай

–усе

ћнени€: 496
Ќе позвол€вай на самозабравили се лекари да решават съдбата на детето ти.«ащо не го накара да подпише,че поема отговорност за евентуални последстви€ от ваксината?Ќ€маше да подпише.ј опастните заразни болести отдавна се лекуват.» нито всичките са толкова опасни,а са си нормални д. болести,от които  боледуват  почти всички деца.ѕредпочитам јЅ/иначе вс€чески ги изб€гвам/,отколкото  да се вкарват в организма на детето чужди ƒЌ  и прочие.
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-3 от 3 отговора