Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Русе

Мнения: 401
Мили майчета, каква беше технологията за стафидите, които се слагат в кексове, за да не паднат на дъното? В брашно ли се овалваха, какво беше?
Цитирай

София

Мнения: 575
Точно така - в брашно,но преди това мошеш да ги накиснеш за малко в ром или просто във вода , за да набъбнат малко.
Успех!
Цитирай

все тук

Мнения: 1 599
Точно така - в брашно,но преди това мошеш да ги накиснеш за малко в ром или просто във вода , за да набъбнат малко.
Успех!
Идеята с ром е по-добра, а и като са мокри - по-лесно ще се овалят в брашно.
Цитирай

Русе

Мнения: 401
Много, много благодаря. Спомням си, че имаше някакъв алкохол и брашно, но сега ще си запиша точно. Следващия път ще го изпробвам, защото в събота като правих кекс ми се залепиха стафидите по дъното на тавата.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.