Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 31 ян. 2006, 14:47 ч.
  • Преглеждания  392  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • Русе
  • Мнения: 402
Мили майчета, каква беше технологията за стафидите, които се слагат в кексове, за да не паднат на дъното? В брашно ли се овалваха, какво беше?

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 575
Точно така - в брашно,но преди това мошеш да ги накиснеш за малко в ром или просто във вода , за да набъбнат малко.
Успех!

# 2
  • все тук
  • Мнения: 1 625
Точно така - в брашно,но преди това мошеш да ги накиснеш за малко в ром или просто във вода , за да набъбнат малко.
Успех!
Идеята с ром е по-добра, а и като са мокри - по-лесно ще се овалят в брашно.

# 3
  • Русе
  • Мнения: 402
Много, много благодаря. Спомням си, че имаше някакъв алкохол и брашно, но сега ще си запиша точно. Следващия път ще го изпробвам, защото в събота като правих кекс ми се залепиха стафидите по дъното на тавата.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт