Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
продукти за тестото:4яйца.
                                    1ч.ч.захар
                                     3/4ч.ч.олио
                                     2ч.ч.брашно+1/2пакетче бакпулвер
за пльнката:1кг.ябьлки/обелени.изчистени.нарязани на филийки
                     2-3с.л стафиди/аз ги дьржа в бурканче с ром.в хладилника/
                     1ч.л.канела
                      1/3пак./от 125гр./масло
                      5-6с.л. захар

Пьрво приготвяме пльнката.Разтопяваме маслото в тефлонов или друг незалепващ сьд.слагаме ябьлките.порьсваме ги сьс захарта иги оставяме-те пускат сос и когато той изври започват да се пьржат.Чак когато отдолу се позапьржат разбьркваме леко/трябва да добиьт леко кафяв цвят от всички страни.Добавяме стафидите и канелата и дьрпаме от котлона
За приготвяне на тестото разбиваме яйцата сьсзахарта,прибавяме олиото,и брашното с бакпулвера.
Обьркваме добре тестото с ябьлковата смес и изсипваме в тавичка/намазнена и набрашнена/
Печем в загрята фурна на 200 градуса
Цитирай
Изглежда страхотно.Ще опитам. Smile
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.