Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 811
Как готвите свинските и патешките сърца? Аз само една рецепта знам, но вече ни омръзнаха сготвени по този начин и искаме да разнообразим. Аз ги готвя във фурната в йенска тенджера или голям гювеч. Слагам лук, малко олио, малко оцет и заливам с вода.
Цитирай

Велико Търново/Бургас

Мнения: 1 154
Патешките на супа може да ги сготвиш
Цитирай

София

Мнения: 363
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=9781.0  тук има идеи, дано ти допадне нещо
« Последна редакция: пт, 03 фев 2006, 20:52 от Pupsi »
Цитирай

София

Мнения: 380
Аз ги приготвям като първо ги сварявам в тенджерата под налягане. След това ги готвя като винен кебап с гарнитура от ориз или картофено пюре. Става много вкусно.
Цитирай

София

Мнения: 368
Аз пък ги запържвам и ги пъхам във фурната -накрая или с лук ( само колкото да омекне), или ориз и чакам ориза да се опече и вадя. Подправки -сол, черен пипер и чубрица.
Цитирай

In transit

Мнения: 1 668
Свинските ги нарязвам на тънки филийки мариноват се минимум за 12 часа, и се пекат скарата. Стават много вкусни.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.