Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 2 002
Моля ви дайте Ъкъл newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
  Запретнала съм ръкави и чакам  chef  chef  chef
Цитирай

Варна

Мнения: 1 656
Аз ги правя така:сварявам картофите,оставям ги да изстинат и ги нарязвам на кубчета.Загрявам малко мазнина и запържвам картофките докато станат златисти.Накрая добавям щ.червен пипер и ги махам от котлона.Добавям счукан чесън и копър.
Цитирай

Varna

Мнения: 140
По същият начин като Снежи,но без червен пипер.Много е важен чесъна и копъра.Но ако искаш и някаква друга подправка им сложи.По твой вкус.Успех Peace
Цитирай

Варна, морето и сините вълни!

Мнения: 2 604
режа картофите на тънки шайби,бланширам за 2-3 минути и после ги пържа до златисто. Докато са врели ги поръсвам с чесън и копър.
Цитирай

София

Мнения: 3 777
За да станат като в ресторант - след като ги свариш и изпършиж в една голяма купа слагаш, малко масло, малко счукан чесън и копър.
Добавяш картофите и захлупваш купата.
От време на време разклащаш да се размесят картофките и да поомекнат.
След 15-20 минути са готови за консумация.
Цитирай

София

Мнения: 2 636
Уф, болна тема - установих обаче, че е много важно самите картофи да са вкусни, за да се получат добре!
Цитирай

София- Wien

Мнения: 2 142
Аз ги правя, като Slunce
Цитирай
До скоро работех в една пицария и там ги правеха така.
Нарязваха картофите и ги слагаха в по голяма тепсия в която ги пекът.Към картофите прибавят няколко скилидки чесън,масло итопено сирене.Заливат се с вода и се слагат в добре нагорещена фурна да се пекът.След като станат готои се изваждат в друг съд.КОгато горе долу истинат се пържат до получаване на златист цвят.След това се поръсват с копър.
Това е.Надявам се да ви хареса.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.