Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 11 058
Свекърва ми отгледа първа реколта брюкселско зеле и ми се похвали с една пълна торбичка Very Happy
Чудя се как да го сготвя. Досега съм правила само на пара, а ми се ще да направя нещо по-така.
Пуснах търсачка, но нищо не излезе. Ако някой има спомени дали темата е била обсъждана, ще се радвам на линк.
Ако ли пък не-моля, дайте ми идеи! Може постни, може и не Very Happy
Благодаря предварително на всички!
Цитирай

София

Мнения: 632
Аз лично съм го правила по 2-3 начина панирано(предварително сварено на пара) ,по тази рецепта и пак бланширани и запечени със сметана и кашкавал в идивидуални гювечета. Smile  Wink
Само това намерих като по нетрадиционен начин на приготвяне..
Успех!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.