Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 10 окт. 2004, 16:20 ч.
  • Преглеждания  1 623  Мнения  1  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 11 565
Свекърва ми отгледа първа реколта брюкселско зеле и ми се похвали с една пълна торбичка Grinning
Чудя се как да го сготвя. Досега съм правила само на пара, а ми се ще да направя нещо по-така.
Пуснах търсачка, но нищо не излезе. Ако някой има спомени дали темата е била обсъждана, ще се радвам на линк.
Ако ли пък не-моля, дайте ми идеи! Може постни, може и не Grinning
Благодаря предварително на всички!

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 697
Аз лично съм го правила по 2-3 начина панирано(предварително сварено на пара) ,по тази рецепта и пак бланширани и запечени със сметана и кашкавал в идивидуални гювечета. Simple Smile  Wink
Само това намерих като по нетрадиционен начин на приготвяне..
Успех!

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт