Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Видин; Италия

Мнения: 1 057
Продукти:
4 яица
6с.л.захар
6_7 нормални кафета( леко подсладени)
1 пакет би6коти( ако намерите от едната страна захаросани, а от другата не _ ок, )
0,500 кг. маскарпоне ( това е като сметана, но от кутии, не е удобно тази от спреи, много е те4на)
1 капа4ка уиски или самбука ( подсладена мастика ако там се намира , де)
малко какао
Белтьците се разделят от жьлтьците, като бел. се разбиват на сняг.
Жьлтьците плюс 6.л.захар, маскарпонето , уискито, и белтьците( прибавени внимателно с льжица) се смесват.
Реди се в правоьгьлна форма би6котите( загаросаната страна отдолу),  предварително потопени в хладкото кафе, налива се от образуваната смес, и така няколко етажа....Наи_отгоре сместта по желание се нарьсва с какао и се оставя в хладилник. Хубаво е да предстои добре  8_10 4аса , за да се стегне.
ЗА би6котите_ тук в 1 пакет има 4 по_ малки пакета. Незнам то4ната им броика, но вземете пове4е, по _ добре да останат, нали.
Да ви е вкусно.
Тук тирамисуто го боготворят.
Цитирай
О, Ири не бях видяла до сега рецептата, много ти благодаря
Маскарпоне го имаме, само бишкотите се чудя къде ще ги намеря. Иначе изглежда доста лесно за правене.
Цитирай


Мнения: 5 257
Това е любимата ми паста  Love
До сега не съм се пробвала да я направя, но ще опитам  Crazy
Имам ги бишкотите - от тия захаросаните... само маскарпонето да си купя - има го в големите магазини.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.