Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 10 фев. 2006, 11:02 ч.

Пшеница за покълване?

  • 1 020
  • 3
  •   1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 2 616
Нали съм запалена сега да живеем здравословно и купувам какво ли не, та по същия повод се сдобих и с един пакет пшеница, дето е за покълване. Тя че покълна, покълна, ама какво да я правя после? Пробвах да я сготвя със зеленчуци, не става, много жилава и една никаква нещо, пробвах и с мед да я объркам, тя много твърда, пак не ми хареса  newsm45. Някой има ли идея как се готви и консумира това чудо?

# 1
  • Мнения: 974
Брее ти ме разби newsm78 много интересна тема
Опитай да я направиш на салата като соеви кълнове, доколкото си спомням трябва да е подобна на соята, ама дали вкусът е същият...
Та салата се прави така: настърган на ситно морков+кълновете+чесън(пресован)+лимонов сок

Дано се получи  bouquet

# 2
  • Мнения: 5 831
Доколкото съм запозната, се ползват само кълновете.Пробвай в салатите или сутрин с кисело мляко.

# 3
  • София
  • Мнения: 1 801
Пшеницата след като покълне се измива и се смила с машинка или счуква в хаванче! Аз съм си я счуквала поръсена с малко захар и орехи.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт