«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

Ѕременност с термин месец...
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
195-209 от 749 отговора

јнкета

ћол€, изберете заглавие за следващата тема Smile

¬ъведи тво€ глас

London

ћнени€: 100
ћона, клинчето е просто ћ-ка и н€ма никакви спешъл механизми. ¬зех си го просто, защото ме изкефи, че е плетено и с н€какви орнаменти, които от снимката не се забел€зват. Ќо по моему ще се носи до кра€. Peace

ƒнес си вземах и страхотен блузон до коленете, там се стесн€ва, а точно в коремната област е торбест. » него много си го харесвам, по-натам и с него ще се щракна като се случи да го облека.

ƒа ши€ или плета абсурд, не ми се отдава. Mr. Green
÷итирай

—офи€

ћнени€: 283
јз съм запланувала да плета. “ова ми е новото хоби. Ќа бъдещи€ батко изплетох шапка крава. «а бебето много неща съм набел€зала, само време да намер€.  Smile
¬земала съм си неща за бременни от HM поради липса на алтернатива. “а новата блузка след първото пране се оказа току що с дупчица Shocked
÷итирай

—офи€

ћнени€: 942
аз си взех от преди повече от месец дънки от hm - много ми харесват, исках да взема даже още 1-2 други модела, но го оставих за после, ако кача, ама все още си ми стават и засега повече н€ма да инвестирам в дънки; всички останали дрехи си ми стават, но с удоволствие бих си взела н€ко€ симпатична рокл€ или пола за бременни - просто за разнообразие и комфорт; иначе и аз съм разочарована масово от "модата" за бременни, още тогава ви б€х писала - гадни цветове, гадни модели, никакво въображение, високи цени
÷итирай

–усе

ћнени€: 0
Ѕъдни вечер ще ходим в едните родители, на  оледа в другите, това вс€ка година, н€ма как и  едната вечер в нас ще караме семейно! Ќа Ќова √одина в едни при€тели и те имат сладуранка на 3 годинки, дано да изкараме весело! »наче винаги на Ќова √одина ходим на вили н€къде в Ѕалкана, но този път заради мен ще тр€бва да пропуснем! ∆ивот и здраве догодина!
ћога да плета на вс€какви куки и едно време ми беше страшна мани€ и кво ли не съм си плела, но €вно това ми е било, че сега хич не ме влече!
«а алкохола аз така или иначе не съм фенка! ѕушех преди, но като разбрах че съм бременна веднага ги спр€х!
ќстава точно един месец до  оледа! ”красихте ли? јз мисл€ да е другата седмица!
U
÷итирай

—офи€

ћнени€: 9
» аз съм на вълна дрехи, днес си прегледах гардероба и с помощта на сестра ми и таткото отс€хме дрехите които са с перспектива. —м€там да наблегна на комбинаци€та клин и туника, но не от тези които са специално за бруменни, защото както и вие сте отбел€зали са ужасни. »ма един магазин на ул.—олунска близо до ъгъла с  н€з Ѕорис, който изглежда по-обещаващо, нещата от витрината изглеждат по - прилично. јз съм + 3 кг.
Ќа Ѕъдни вечер ще сме при родителите ми, на  оледа винаги сме на имен ден при при€тели, а за Ќова година - в грр. ≈лена с при€тели.
La Catrala, туниката много ми харесва, аз все още не мога да се похвал€ с такова коремче  Blush
÷итирай

Sofia

ћнени€: 16
» аз не мога да плета и ши€, затова набл€гам на албуми, колажи, снимки, такива неща. Ќо те ще се случат в едит бъдещ етап след раждането.
 упих си една рокл€ за бременни от ибей, има € и в амазон, ето линк : http://www.ebay.co.uk/itm/New-MATERNITY-DRESS-V-Neck-Pregnancy-C … sh=item3cc681bc38
ќще не съм € носила, взех тъмно червено за коледното парти на фирмата и новогодишната нощ.  ато матери€ и кройка много ми хареса, цената е добра, така че препоръчвам Smile

P.S. ѕловдивските мами, може ли да ми напомните къде имаше йога за бременни в ѕловдив, освен в —елена? »звестно време ще съм тук и ми се иска да не прекъсвам занимани€та, но нищо не откривам в търсачката на бг-мама или гугъл....
÷итирай

—офи€

ћнени€: 7
ћомичета, н€ко€ от ¬ас си беше купила ватиран клин от ћалки€ ÷”ћ, мисл€ че това е фирмата (за всички останали, които искат да се възползват) http://www.reni-fashion.com/contacts.html , аз в сайта им си харесах палтенце. »мат доста хубави неща като гледам.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 13
ƒобро утро от ћайчин ƒом, момичета,

над€вам се да не ме приемат ...от 3 дни съм с контракции и стисках до днес, че ако б€х дошла вчера 100% щ€х да съм приета...Smile) „акам мо€та докторка да ме види и да си каже тежката дума.

«а празниците ние Ѕъдни вечер с едните родители,  оледа с другите. Ќова √одина в —копие. «а сега така, дано само не ми останат криви сметките. »наче ми е доста празнично н€мам търпение да вад€ украсата:))
 
’айде изчезвам! Wish me luck! Smile
÷итирай

¬арна

ћнени€: 42
illyy,жела€ ти късмет.ƒано не те приемат,има възможност да се овладе€т контракциите,ако не са много чести.  Hug
÷итирай


ћнени€: 570
illy, много си стискала според мен, бързо да овладеете нещата!  Praynig
÷итирай


ћнени€: 8
ƒобро утро и от мен.јз за сега съм +4кг,кафето съм го спр€ла още от началато на бременността получих непоносимост към него,но колата от време на време ми се допива и си пийвам.
÷итирай


ћнени€: 86
ƒобро утро:)
illy, дано да овладеете нещата и без прием в болница. —тискам палци всичко да се развие по най-добри€ възможен начин!

јз пи€ по половин кафе с много мл€ко сутрин. јко пропусна, ц€л ден ме боли глава и не знам къде се намирам... ќсвен това от хормоните при мен се про€ви и друг бъг - безсъние - сп€ по 3-4-5 часа на нощ, а веднъж на 10 дни прав€ н€колко поредни дни с 6-8 часа сън. јко не пи€ къфе, въобще н€ма да съм в състо€ние да си върша работата Crying or Very sad +5 кг. съм, въобще не мога да контролирам количествата храна (слава богу като качество е ок) - липсата на съм направо ми изцежда силите...  

«а коледната украса и мен ме сърб€т пръстите, но този уикенд и следващи€ ще бо€дисваме и премебелираме ста€та на дребчо, за да € пригодим и за бъдещи€ член на семейството:) ўе изчакам да приключим с разместваниците, че иначе ще стане пълно мазало.  
« ѕоследна редакци€: пн, 25 ное 2013, 10:29 от anna_p »
÷итирай

—офи€

ћнени€: 602
Bunnie , може ли рецептата за бисквитената торта Smile
јми т€ беше доста импровизирана, но се получи:) јз не съм гол€м кулинар, по-скоро тепърва се уча, но като имам желание и мерак ми се получават нещата.
«начи имах една консерва кокосово мл€ко, което вече беше с изтичащ срок на годност и тр€бваше да го оползотвор€ преди това, защото много мраз€ да хвърл€м продукти. Ѕ€х го сложила в хладилника, за да може по-гъстата част от мл€кото да се отдели на повърхността. “а не€ € разбих заедно с малко какао и мед , за да се получи крема. —ложих и 2-3 къпки портокалово масло. ƒобавих смл€ни орехи, за да посгъст€ кремчето. » това е. Ѕисквитите ми б€ха н€какви на  ошница с лимец и каф€ва захар /иде€ н€мам от къде и кога съм ги купувала/.ћажех ги с останалото кокосово мл€ко /по-скоро кокосова вода/ и после слагах от крема. ≈лементарно, но вкусто и най-вече здравословно.

—ега за дънките- ами харесах си едни от LC Waikiki и едни от H&M. ≈дните са си тип дънки ,другите са по-скоро като спортен панталон. ƒоволна съм. „е все със старите ходех с разкопчано копче 35»наче на повечето места дрехите за бременни са повече от ужасни.
—етих се, че имаше и едно магазичне за дрехи за бременни + за деца под колоните на √арибалди. ќт там си б€х купувала много сладко €кенце.

Ќа  оледа винаги сме си в —офи€. “ази година дори отказахме оферти за пътуване до Ѕали и »тали€ за ски именно понеже при€телите ни тръгваха по коледните празници. Ќо ние си имаме обичай- на 24ти сме с моите родители, брат ми и двете му деца., на 25ти сме с родителите на мъжа ми и негови€т брат с двете му деца., на 26-27 много често се събираме с роднините на мъжът ми. ћайка му има още една сестра и брат, те всеки имат по 2 деца, омъжени и повечето имат и те деца. » става един гол€м купон. ƒа си призна€ вс€ка година чакам с радост това събиране. «а мен коледните празници са семейни, и искам да ги изкарвам с родителите ми. Ќе се знае още колко време ще сме заедно...Ќо имам много при€тели, които карат празниците н€къде извън родните си места, по хотели и т.н.Ќ€ма лошо. ¬секи си има предпочитание.

«а нова година сме отново в —офи€. —ъбираме се с при€тели в един хотел. »мат много при€тна програма, хапване и после нощувка в хотела. «а децата има осигурено забавление. ћиналата година пробвахме този вариант и ни хареса. ƒругата живот и здраве ще сме си у дома:)

ћомичета тр€бва да си куп€ ¬итамин ≈. ѕрепоърчайте ми такъв, възможно най-чист. ќсобено ј.л.е.н.а.“и си спец в тези неща ми се струва:)

јз се сетих, че ще се наложи да си понакуп€ дрешки за бебо, защото каквото имах от каката го дарих още преди години на един дом за малки дечица. Ќе ми се складираха тогава, а и предпочитах да ги дам на н€кое дете което има нужда точно сега от т€х. “ака, че ще се ходи на пазар:)  оето е хубаво:)

La Catrala следващи€т път си снимай само коремчето Mr. Green

» този уикенд не усп€хме да сложиме коледната украса в нас. јма то с толкова ангажименти:)) ’одихме вчера на ѕриказка за ќбой с детето.ћного беше хубаво. ѕоредица на ‘ортисимо. ѕрепоръчвам на всички. » минахме през така наречени€т немски коледен базар на площад Ѕатенберг. ћного беше при€тно само дето завал€ порой и се скрихме набързо в колата, но усещането беше ...неверо€тно:)

–азписах се за цел€т български народ. —ега е ред за малко работа.
’убав ден момичета, въпреки идващи€т студ и сн€г!÷итирай

¬арна

ћнени€: 32
ѕривет коремчета  Hug

«а кафето-пи€ го сутрин с мл€ко,иначе незнам как ще оцеле€ с това ниско кръвно,газирано не пи€ и затова колата не ми е алтернатива.“ова което съм прочела е че по едно кафе на ден дори е препоръчително,но все пак вс€ка една от нас си решава дали да пие или не.

«а  оледните и Ќовогодишните празници тази година ще съм сама и в Ѕългари€ като най-веро€тно ще отида при мама и татко.ƒосега не живеехме в Ѕг,от €нуари т.г.решихме да се приберем тук(по мое насто€ване,за което вече съжал€вам),но ћћ не издържа и пак замина.


«а дънките и панталоните - аз харесвам моделите LC Waikiki и като матери€ и като цена  ,тези на  H&M не ми допадат . “ук във ¬арна има една марка за бременни "–ени" и те имат доста свежи неща.»мат и сайт доколкото знам.

illy, стискам палци всичко да е наред  Praynig÷итирай

Nova Zagora

ћнени€: 62
ћомичета съжал€вам,но н€мам време да чета...ц€ла вечер ме бол€ зъб и отивам да си запиша час.  ажете има ли нещо което да ме притесн€ва и заради което да изб€гам от стола. ћќже ли упоика ?
ћного съм притеснена защото по принцип много ме е страх,а сега да не говорим Sad
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
195-209 от 749 отговора