Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 7 809
сдобих се с мая zа сирене
чакам вашата помощ  Praynig
Цитирай

Балчик-Сливен

Мнения: 1 040
Загряваш млякото до температура 65-70 градуса.Не повече!После го чакаш да истине до 37 градуса.Слагаш маята-на нея си пише съотношение литри-капки мая.разбъркваш.Ако има и дикалциев фосфат също се добавя/и при него си има точна доза/ .Разбъркваш и слагаш млякото в правоъгълна тава,за да има форма.След като стане на гъсто кисело мляко,разрязваш с нож на квадрати ,за да излезе водата и в избрана от теб форма с дупчици/може да надупчиш кутии от сладолед/ слагаш вътре тензух и парче от сиренето,за да се отцеди.След като се отцедят, се осоляват в саламура.Успех и се похвали после!!! Laughing
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.